Guest Cs -U- ' HellFire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 salut!! imi puteti spune un site de unde se pot dawnloda gratuit videoclipe de genu Promo Only!!!!!!! PLS AJUTATI PLS PLS
alecs Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 vrea sa fie cool tipu .. ma rog, fii si tu mai explicit in ceea ce vrei?
Guest Cs -U- ' HellFire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Deci eu vreau o aderesa de internet de genu www. de unde pot descarca videoclipe fara sa fie necesara platirea lorUnii baieti pe care ii cun au adrese da nu vreau sa le dea!!!Dawnlodeaza videoclipe de o calitate foarte buna !! (promouri) care nu se gasesc pe retea!
Adi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Deci eu vreau o aderesa de internet de genu www. de unde pot descarca videoclipe fara sa fie necesara platirea lorUnii baieti pe care ii cun au adrese da nu vreau sa le dea!!!Dawnlodeaza videoclipe de o calitate foarte buna !! (promouri) care nu se gasesc pe retea! ... nai DC++ sau un program special?? Poti lua de oriunde aproape! Incearca DC++ gasesti de TOATE!! P.S: Scrie Download nu dawnload PEACE
Guest Cs -U- ' HellFire Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Is din piatra neamt!!! am luat tot ce se poate lua!!! nu mai am videoclipe de luat !!! pe net videoclipe de o calitate mai buna si care nu le gasesti pe dc++ pt ca care au nu le daw la share.Deeta am gresit si eu !!! dounload.... lol se mai intampla
Dark-Boy Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cauta pe eMule.Nu se scrie dawnloda/dounload!Se scrie DOWNLOAD