Sesshomaru Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 OK boyz and girls this is a small tapic about or parents. Sunt sigur ca unii dintre noi avem probleme acasa cu ai nostii fie k sunt legate de scoala, fine k noi crdem k nu ne acorda destula atentie sau ne fac observatie ca stam prea mult la calc etc. Am facut acest topic ca sa putem sa vb despre aceste probleme si sa incercam sa le rezolvam. Ei ce ziceti?
cisco Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 nu cred ca problemele cu parintii ..sau etc... ar trebuii discutate/aflate ..in acest topic ..le rezolvam si singuri
BurNN Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 nu cred ca problemele cu parintii ..sau etc... ar trebuii discutate/aflate ..in acest topic ..le rezolvam si singuri Mi se pare corect, forumul este pentru jocuri nu stai sa discuti cu persoane care nu le cunosti despre greutatile tale, relatiile cu parinti etc. Edit Later: Si daca eu spun ca am omorat un om sau de ex. cineva e jucat in picioare de unu din parinti in fiecare zi tu cu ce il poti ajuta, ?...si crede-ma un om care nu te cunoaste nu are cum sa iti dea sfaturi decat despre cum ii suna lui chestia respectiva ...daca i se pare ca e bine sau e rau, nu poate fi mai profund de atat...that`s all !!
Sesshomaru Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 tocmai asta era si ideea cei care nu te cunosc dupa parerea mea iti dau sfaturi (in gereral) mai bine decat unii care te cunosc deoarece sunt "impartiali"
±RA±ViDuKA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 nu cred ca problemele cu parintii ..sau etc... ar trebuii discutate/aflate ..in acest topic ..le rezolvam si singuri are dreptate cisco aceste probleme sunt personale eventual le-ai putea discuta cu un psiholog dar in nici un caz pe forum
fr33Sh Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PROBLEME CU TOATA LUMEA AM , ATATA TIMP CAT EXISTA SCOALA absente , note mici pff
frankie Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 De ce sa nu se discute aici? Scrie "diverse", nu scrie diverse despre jocuri, aici se paote discuta despre orice, chiar netics spunea ca linkmania va deveni un forum cunoscut pt categoriile mari de forumuri pentru discutii. Eu zic sa continuam discutia... On topic: ai mei ma lasa la calc destul deci atata timp cat sunt la calc nu am probleme, dar cand vine vb de scoala , se supara...
BlackDevil Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 De ce sa nu se discute aici? Scrie "diverse", nu scrie diverse despre jocuri, aici se paote discuta despre orice, chiar netics spunea ca linkmania va deveni un forum cunoscut pt categoriile mari de forumuri pentru discutii. Eu zic sa continuam discutia...On topic: ai mei ma lasa la calc destul deci atata timp cat sunt la calc nu am probleme, dar cand vine vb de scoala , se supara... tare ai mei se supara si daca is la calc si cand e vb de scoala