Guest da_vlad90 Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Am pus acest topic cu o dorinta sa aflu cine are pisoadele cu duel masters imi palce serialul da nu pot sa ma uity din cauza scolii cine le are pe calculator poate sa ma contacteze pe adresa de mail da_vlad90 pentru a discuta
MontBlank Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Dragonul Bolshak ataca... IKE !!!! LOL ! :P Desenul e super tare......din pacate nu am episoadele . ;)
Guest Ranma-kun Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 nu cred ca le gaseshti undeva, Duel Masters nu e cine stie ce anime, basically it sux, mai bine ia-ti episoade cu Yu-Gi-Oh sau alte anime-uri (animatie japoneza). Episoade anime gaseshti pe hubul DC++ anime.dyn.ro , daca vrei sa le downloadezi, mai multe informatii despre anime gaseshti pe anime-club.ro , daca te intereseaza animatia japoneza, cauta-ma pe #ro-anime pe undernet si-ti dau linkuri la site-uri, ftp-uri secrete.. etc :P P.S. stiati ca exista anime cu Ragnarok: Ragnarok The Animation (fix la asta m-am uitat toata noaptea :P )
MontBlank Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Shaule...uita-te la avatarul meu... de unde crezi ca e ? :P :whistle: :right: Super tare jocul ! :beer: