Jump to content
_^ CriMyn@Lu` ^_

Va Place Schoooala ?

Va Place schoala ?  

69 members have voted

1. 1. Va Place schoala ?

• 1.Foarte mult
      7
    • 2.Da
      27
    • 3.E najpa
      14
    • 4.Urata , ma plictisesc , nu am ce face , nu`s tocilar ...
      21

Recommended Posts

Guest Blaidy
Posted

Am terminat liceul acum 10 ani, dupa aia am inceput facultatea am terminat-o si pe aia dar nu pot sa zic ca nu mi-au placut dar nici ca erau foarte distractive, imi placeau mult orele de sport happy.gif ne lasa sa jucam fotbal. Ehh ce zile happy.gif

Daca nu te duci la scoala ce faci mai departe ? nimic nu o sa faci.

Posted

Da imi place... eusa_doh.gif Numa cind ma gindesc ca iar tre sa imi invat pentru un test stupid sau cind ma ia maicamea cu "Treci la lectii!" de cum de cum ajung acasa bucuros ca s-a mai dus o zi de scoala si ma ia cu dureri de cap.

Sunt unele materii interesante da in rest nu pot sa spun ca ma duc prea fericit la scoala. Macar ma mai intilnesc cu colegii si mai discut cite ceva(alceva in afara de scoala) sau chiulim (nu prea des) atunci e mai bine.

Asta e! Nu avem incotro!

Am votat varianta 3!

Posted

mie im plate la tcoala. biggrin.gif

E misto dar nu e chiar asa pentru a vota varianta 1.

La mine la scoala s-au pus camere de filmat. A aprut si in libertatea. blink.gif

Posted

mie im plate la tcoala. biggrin.gif

E misto dar nu e chiar asa pentru a vota varianta 1.

La mine la scoala s-au pus camere de filmat. A aprut si in libertatea. blink.gif

scoala noastra e tare dak ar fii uni profi mai de treaba ar fii super tare (a shi dak n am da 6 teste pe saptamana)

Posted

Super tare la liceu banana.gif . Colegi de treba katerink de profa de chimie (bati in baca si iese pe hol sa vada cine e 24.gif ). Dak nu ar fi Chimia ar fi prea belea. Eu unu abia astept sa plec de acasa (ma cert mereu cu ai mei) si sa ajung la scoala sa me relaxez. + NOTE BUNE PWNS

Guest _| DaRky MAs[t]eR |_
Posted

Imi place scoala nu pot sa spun ca nu !

Imi place pauza , Sportu si mate biggrin.gif

Guest Ice_man_Vlad
Posted

Hate it...... Dak nu ar fi temele m-ar durea in cur de ea. Dak nu le fac hop cu 3-u. Fiecare are parerea lui dar cat despre mine........ Pls oh benladen come to the schools in romania

Guest ^ Sk3Let0n ^
Posted

Am visat ca a luat foc scoala , ce vis frumosh , nici nu vrea sa ma mai trezesc 19.gif19.gif19.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...