Guest F#R┼A_╬ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 bai e 8 Martie .... dar e fuuuuuuuuuuuuuuuuuuunyyyyyyyyyyyyy )))
BlueEnergy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Radeti voi dar daca erati in locul fetei acu aveati o "frumusete" de fatza!
Ahilosu Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 un alt link pentru aceeasi faza, mie mi-0a incarcat mult mai repede de aicihttp://www.anuntul-online.ro/tare/uite_cum_se_sare_capra.htm
xgodz Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nu inteleg ce e asa nostim...ala e accident, fata aia ar fi putut sa-si franga gatu omfg ce uameni.
Catalin Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nu inteleg ce e asa nostim...ala e accident, fata aia ar fi putut sa-si franga gatu omfg ce uameni. ala accident?
Ghiba Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ala accident? bduh.gif bduh.gif bduh.gif bduh.gif bduh.gif bduh.gif bduh.gif angry7.gif ala era accident ! ca aia nu a vrut sa faca pe superman intentionat ! sa lasat ala in jos ! Jucau Capra si erau la Scaunu Electric ! parca asa se cheama Oricum asa am patit si eu odata, numai ca eu am plonjat peste 4 oameni si am cazut drept pe burta
Qui-Gon Jinn Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 omg....a intrat cu fata fix in pamant ca un strutz...omg....omg.... PS: ala care a filmat am fost eu
netspy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 se pare ca ala i-a TRAS-O feteiEarthquake ai perfecta dreptate, fata risca sa ramana paralizata de la gat in jos si astia rad ca idiotii.Voi va dati seama ce durere a simtit cand s-a lovit din plin cu capul de pamant si apoi o durere de gat infernala? Se pare ca unii nu gandesc
-Ty- Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 nu vad ce e de ras aici aia a cazut in cap...e chiar tragic ce ii sa intamplat
alecs Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 a fost chiar naspa faza , de la capra putea sa ajunga la spital ....
GReedy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 nu vad ce e de ras aici aia a cazut in cap...e chiar tragic ce ii sa intamplat da ma, chiar asa, dupa ce ma opresc din ras o sa o compatimesc....NOT now where wuz i.....oh yeah, ROTFLMAO