Jump to content
erty

Sex...

Recommended Posts

Sa avem si un topic de asta...

unde putem vb`i despre sex, povesti sa vb`m despre viata intima ... lucrui interesante despre sex, si multe alte .. ce mai gasim pe net sau ... interesante wink.gif

Stiu ca o sa va placa .. ^^

tiphat.gif

Edited by erty
Link to comment
Share on other sites

Ce gindesc barbatii si femeile in timpul actului sexual

Este foarte interesant de aflat ce le trece prin cap, barbatiilor si femeilor , in momentele de intimitate, in timpul actului sexual sau dupa.

Ce gindeste el:

Atunci cind totul e perfect:

As vrea sa pot pina miine

Doamne, femeia asta e minunata.

E salbatica si sexy. De ce n-am gasit-o mai devreme?

Daca e la fel de fiecare data, o iau de nevasta.

O iubesc!

Ce sini minunati are!

Se pare ca-i cam place cu mine.

E super, e cea mai tare.

Atunci cind e asa si-asa:

Poate ca nu e destul de mare pentru ea.

Oare cum s-o conving de-o felatie?

Mai bine faceam un dus inainte.

Sper sa fiu mai bun decit fostul ei iubit.

Am obosit.

De ce nu zice nimic?

Atunci cind nu merge:

De ce sta ca o scindura?

Ce tot chicoteste atit?

Sper ca nu plezneste prezervativul.

Ce caut eu aici?

Vreau acasa.

De ce trebuie sa ma straduiesc numai eu?

Inceteaza!

Ce gindeste ea:

Atunci cind totul e perfect:

Mama, ce tip!

Asa ceva nu mi s-a mai intimplat.

Pe asta trebuie sa-l pastrez pentru todeauna.

Mai vreau, mai vreau!

Doamne, ce sexy e!

Il simt foarte aproape.

Ce bine se pricepe sa ma excite.

Atunci cind e asa si-asa:

Miine vorbesc cu seful de treaba aia.

Oare mi-am luat azi pastila?

Mai tare.

Cred ca arat ca naiba!

Colegul asta nou pare dragut.

Nu cred ca mai reusesc sa mai vad vreun orgasm azi

Mai la dreapta

Macar mai consum niste calorii...

Cind nu merge:

De ce l-oi fi luat cu mine acasa?

Mai are mult?

Sper ca termina repede.

Habar nu are sa sarute.

Ma enerveaza.

Ia sa mimez un orgasm si sa incheiem povestea!

Mai spala-te pe dinti, omule.

Link to comment
Share on other sites

Cit de des este normal sa faci sex ?

Un barbat tinar si sanatos poate face dragoste in fiecare zi, chiar de mai multe ori pe zi. Imbatrinind, va reusi mai greu.

Foarte multe considerente intra in joc in legatura cu frecventa actului sexual: comportamentul partenerei, sau partenerelor, erotizarea mai mica sau mai mare a raporturilor sexuale, tensiunea nervoasa sau oboseala fizica acumulata ca urmare a activitatii zilnice...

Contact sexual- de trei ori pe zi sau de trei ori pe an - este normal, si intr-o situatie si in alta , atita vreme cit ambii parteneri se declara multumiti.

O frecventa de aproximativ 3-4 ori pe saptamina este posibila in jurul virstei de 20 de ani. La 30 de ani se ajunge la 2-3 pe saptamina. La 40 de ani de 2 ori pe saptamina, pentru ca la 60 de ani sa se intimple cel mult o data pe saptamina.

Se subintelege faptul ca cifrele sunt aproximative si ca in fiecare grup de virsta exista variatii individuale foarte largi.

Important nu este sa bati recorduri. Important este sa faci dragoste de fiecare data cind ai chef.

Care este diferenta dintre orgasmul clitoridian

si cel vaginal ?

Clitorisul - situat intre labii, in partea de sus a vulvei - este singurul organ al omului dedicat exclusiv placerii.

In clitoris exista in jur de 8000 de terminatii nervoase, adica de de doua ori mai multe decit in penis. Datorita sensibilitatii extreme, stimularea lui, indiferent de modalitatea in care e facuta, este forma cea mai rapida si mai usoara de a aduce o femeie la orgasm.

Orgasmul vaginal este cu mult mai greu de obtinut si in principiu, are doua conditii prealabile:

* trebuie sa fie perfect umectata (ceea ce presupune cam 20 de minute de stimulare clitoridiana) inainte de penetrare

* trebuie folosita o pozitie care sa asigure o presiune tot asupra clitorisului.

Senzatia rezultata ar trebui sa fie mult mai adinca, mult mai deplina, mult mai larg difuzata intern, prin comparatie cu "gidiliciul" superficial al orgasmului clitoridian, extern.

Link to comment
Share on other sites

Erty, fara suparare, poate shi tu ai o varsta ... (eu, cu siguranta), dar aici sunt shi copii OMULE !

Poate ar fi bine sa faci educatie sexuala pe alt site sau cel putin "pe un alt ton".

Nu stiu cata educatie sexuala se face/nu se face in scoli, dar nu cred ca este sanatos pentru niste "kinderi" care nu sunt nici macar la liceu...

No offence, dude ! read2.gif

Link to comment
Share on other sites

true... sunt multi micutzi care nu prea au treaba pe-aici smile.gif

si desigur eu unul n-am sa ma apuc sa pov ce fak cu femeia-n pat cool.gif

un altfel de topic ar fi sunat dak se oferea cineva sa raspunda la intrebari referitoare la sex... sau relatii smile.gif pt aia care au nelamuriri cu referire la ceva smile.gif

peace

Link to comment
Share on other sites

true... sunt multi micutzi care nu prea au treaba pe-aici smile.gif

si desigur eu unul n-am sa ma apuc sa pov ce fak cu femeia-n pat cool.gif

un altfel de topic ar fi sunat dak se oferea cineva sa raspunda la intrebari referitoare la sex... sau relatii smile.gif pt aia care au nelamuriri cu referire la ceva smile.gif

peace

icon_thumright.gif Parerea mea k ar fi mai indicat sa se citeask o carte despre acest domeniu(cel putin eu asha am procedat) , poti afla mult mai multe de acolo tiphat.gif

Link to comment
Share on other sites

...Cea'm mai scris in celalat topic...

E destul de mare? Prea mare? E marimea normala?

O alta problema frecventa o constituie marimea. Marimea medie a penisului este putin peste 14 cm in erectie. Si asta este mai mult decat suficient pentru a atinge principalele zone sensibile din vagin, chiar si legendarul punct G. Vaginul poate sa se lungeasca pentru a primi un penis mare sau sa se stranga pentru a simti placerea unui pemis mai mic. Marimea are foarte putin de a face cu calitatea de amant.

O alta preocupare o constituie forma. Unii barbati sunt preocupati de penisul lor care atarna in jos sau spre stanga si considera asta o vinovatie deoarece, nevazand niciodata barbati ca ei in filmele erotice, considera ca ei nu sunt normali. Altii se ingrijoreaza ca pozitia in jos a penisului va face relatia sexuala imposibila sau

dureroasa, crezand ca vaginul nu este conceput pentru aceasta forma.

Retineti ca se poate face sex intr-un numar foarte mare de pozitii. Penisul si vaginul se pot potrivi in diverse moduri si fiecare pozitie ii poate crea partenerului placeri noi. Unii cred ca un penis inclinat in jos este mai potrivit sexului oral.

Actul sexual doare?

Daca vaginul fetei este destul de relaxat si de lubrificat, penisul baiatului poate sa intre fara a-i provoca durere fetei. Vaginul este foarte elastic, iar in timpul actului sexual doar o parte a penisului patrunde in vagin. Marimea medie a unui penis erect se inscrie in limitele 11-18 cm.

Daca in timpul actului sexual apar dureri acestea pot fi cauzate de insuficienta lubrificare a vaginului. De asemena graba si stresul sunt factori care pot duce la aparitia durerii. Deci relaxati-va si mai ales nu va grabiti. Intimpul actului sexual pot folosite lotiuni lubrificante, cum ar fi gelurile speciale ce se gasesc in farmacii. Daca folositi prezervativul nu uitati sa folositi un lubrifiant pe baza de apa, si nu unul pe baza de ulei.

De ce se masturbeaza tinerii?

Daca te-ai masturbat pana acum macar o data, vei gasi fara indoiala ca aceasta intrebare este deosebit de inocenta. Stii deja ca auto-erotismul, in afara faptului ca iti procura niste senzatii fantastice, te ajuta sa-ti depasesti tensiunile sexuale. Un tanar se poate masturba din mai multe motive:

1. Este placut. Auto-erotismul poate fi o recompensa pe care ti-o oferi dupa o munca grea (de exemplu, dupa ce ti-ai facut curat in camera!) sau dupa o reusita (ai luat un examen). La urma urmei, chiar ai intotdeauna nevoie de un motiv?

2. Este o supapa sexuala cand nu ai nici o partenera, cand este imposibil sa ai o relatie sexuala cu persoana pe care o doresti sau atunci cand aceasta relatie ar fi nelalocul ei. Ai trait si tu momente in care toate gandurile iti erau dominate de reverii erotice (iti imaginezi ca esti cu colega de banca, cu cea mai buna prietena a ta, cu profa de matematica, cu Madonna sau cu Pamela Anderson): este normal,

foarte placut, insa nu intotdeauna un lucru bun. Ce-ar fi daca ti s-ar intampla tocmai in timpul examenelor de sfarsit de an, cum mi s-a intamplat mie? Da-mi voie sa-ti spun ca in aceasta situatie conceptul de "supapa sexuala" devine clar ca lumina zilei!

3. Este o scoala foarte buna. Faptul ca inveti cum sa-ti creezi placere te face sa te cunosti mai bine, iar acest lucru iti va mari increderea in tine cand vei intalni prima iubire.

4. Chiar si intr-un cuplu, masturbarea poate fi o alternativa placuta. Este o buna metoda contraceptiva. In plus, daca nu ai nici un prezervativ la tine, este o modalitate excelenta de a te feri de bolile transmisibile pe cale sexuala (BTS), oferindu-va in acelasi timp placerea singuri (nu uita ca si fetele se pot masturba).

5. Este o excelenta metoda de relaxare. Si cel mai bun somnifer!

6. Si mai sunt si alte motive. Ejacularea:

Ejacularea consta in eliminarea spermei prin penis in momentul orgasmului. In cazul barbatilor maturi din punct de vedere sexual, ejacularea si orgasmul sunt concomitente, ceea ce face ca multi barbati sa confunde cei doi termeni. Baietii ejaculeaza in medie pentru prima data in jurul varstei de 13 ani, insa este un lucru normal ca procesul de producere a spermei sa nu se realizeze inainte de 15 ani, in timp ce alti baieti pot ejacula chiar de la varsta de 11 ani. Natura este foarte putin exacta... Insa daca ai 16 ani si nu ai ejaculat inca niciodata (nu conteaza imprejurarile) ar fi poate bine sa ai o discutie cu medicul de familie.

Sinonime: a se slobozi, a face harta pe cearceaf, a scuipa, a stropi.

In franceza: balancer/envoyer/lâcher sa came (vezi mai jos sinonimele pentru "sperma"), décharger, faire une carte de France, foutre, juter, se soulager les bourses, vider ses bourses.

In engleza: to come, to jizz, to spooge, to shoot ones wad.

In ceea ce priveste sperma:

Sperma este un lichid complet diferit de urina, atat din punct de vedere functional, cat si in ce priveste compozitia. Astfel, in timp ce urina elimina acele substante de care organismul nu are nevoie, sperma joaca un rol in procreatie. Sperma este, asadar, un produs "curat". Cantitatea de sperma ejaculata nu este chiar asa de mare:

abia 5 ml! Insa acest lichid contine intre 200 si 400 milioane de spermatozoizi (sau gameti barbatesti), niste celule speciale care transporta jumatate din codul tau genetic. In timpul unei relatii sexuale cu o femeie, spermatozoizii depusi in vagin isi incep cursa si primul spermatozoid care ajunge la ovul (celula produsa in fiecare luna de catre femeie si care contine jumatate din codul sau genetic) fuzioneaza cu acesta, formand prima celula din fiinta care se va naste peste 9 luni.

Spermatozoizii produsi de tine (sau pe care vei incepe sa-i produci in curand!) rezista in medie timp de 14 zile. De aceea, testiculele tale vor fi nevoite sa produca noi gameti pe parcursul intregii tale vieti in mod continuu pentru a-ti mentine fertilitatea. Pana la ora actuala nu exista nici un mijloc prin care sa se intrerupa procesul de fabricare a spermatozoizilor in testicule (asa cum se intampla in cazul femeilor care iau pilule anticonceptionale), deoarece producerea

acestor celule nu este ciclica. Acesta este motivul pentru care un barbat isi poate fertiliza partenera de fiecare data cand cei doi au o relatie sexuala neprotejata: foloseste un prezervativ daca nu vrei sa devii tatic pe loc! In afara spermatozoizilor, sperma este formata din mai multe lichide care au rolul de a hrani si activa proprii tai gameti. De aceea, sperma contine o substanta asemanatoare zaharului, fructoza (aceeasi molecula de zahar pe care o gasesti in fructe)! Lol ! 5.gif

24.gif

Ce este un orgasm?

In momentul in care excitarea sexuala ajunge la apogeu marea majoritate a persoanelor pot experimenta un orgasm, un climax sau se termina, asa cum este numit termenul in limbaj uzual. Excitarea se poate produce fie prin masturbare de unul singur, fie prin sarut, masturbare sau act sexual cu o alta persoana.

Excitarea este un proces gradual, o persoana simtind din ce in ce mai multa placere si o crestere a tensiunii sexuale. Aceasta tensiune dispare insa in momentul producerii orgasmului, locul ei fiind luat de un sentiment de placere intensa.

Placerea poate fi atat de mare incat pentru o fractiune de secunda aceea persoana nu poate vedea sau auzi nimic in jurul ei. De asemenea orgasmul poate fi insotit de gemete de placere. Orgasmul propriu zis nu dureaza decat cateva secunde insa placerea de dupa este mult mai lunga.

Un baiat ejaculeaza atunci cand ajunge la orgasm. Sperma, un lichid, alb si vascos iese prin capul penisului. Dupa ejaculare baiatul isi pierde erectia si are nevoie de o pauza. Cand o fata are orgasm, vaginul ei devine foarte umed insa, spre deosebire de baiat, ea poate relua imediat actul sexual. Unele femei pot experimenta orgasme multiple. Absenta orgasmului nu implica neaparat existenta unei probleme. In plus, daca te ingrijorezi prea mult in aceasta privinta devi stresat si implicit diminuezi sansele de a te relaxa suficient de mult pentru a avea orgasm.

...Ora de sexologie smile.gifbiggrin.gif =) )tongue.gif

Cum se masturbeaza oamenii?

De obicei o femeie se masturbeaza frecandu-si, atingandu-si sau strangandu-si clitorisul, care este cea mai sensibila parte a corpului unui femei. In timpul masturbarii ea poate de asemenea sa isi atinga si sanii. Un baiat se masturbeaza atingandu-si si frecandu-si penisul, mai ales in jurul capului, care este cea mai sensibila parte a organului genital masculin.

Oamenii nu incep obligatoriu sa se masturbeze atunci cand ajung la pubertate. Unele persoane se masturbeaza foar te rar si dimpotriva altele adopta acesta practica foarte frecvent, totul depinzand de modul in care se simte persoana respectiva. Unii oameni practica masturbarea atunci cand sunt intr-o relatie. Masturbarea poate dura oricat de mult, insa de obicei variaza intre cateva minute si o jumatate de ora.

Nu exista nici un motiv medical pentru care oamenii ar trebui sa nu se masturbeze.

Este cat se poate de falsa conceptia ca orbesti daca te masturbezi. Nu exista situatii in care sa te masturbezi prea mult, insa, daca incepi sa ai usturimi in zona genitala ar fi cazul sa te opresti. Conceptia ca baietii trebuie sa se masturbeze pentru a elibera tensiunea din testicole care se formeaza in urma acumularii de sperma este la fel de falsa ca cea care le catalogheaza drept usoare femeile care se masturbeaza sau care se gandesc la sex.

5.gif

sa nu murim 'prosti'

Ce se intampla daca nu reusesc "sa o scol"?

Poate sa fie amuzant, dar penisul tau, care atatia ani de zile a functionat grozav, poate deodata sa te dezamageasca la prima ta incercate de sex "adevarat". E natural, inseamna ca esti nervos. Respira adanc. Fa altceva cu mainile cu buzele si cu limba in acest timp. Incearca sa uiti de nervozitate si penisul tau va reactiona normal. E doar o chestiune temporara.

Degetelee...

Degetele sunt un adaos bun la cunnilingus.

Majoritatea femeilor se masturbeaza apasand cu un deget sau mai multe pe clitoris direct sau peste labii si frecand. Asta o poti face si tu. Intreab-o sau, chiar mai bine, pune-o sa-ti arate cum ii place. Nu vei fi niciodata un amant bun pana cand nu iti vei aduce partenera la climax cu ajutorul mainilor.

Cand faceti sex pe la spate sau in orice pozitie care nu-i permite sa-si frece clitorisul de corpul tau, atunci fa-o tu cu mana. Stiu ca e greu, dar fa-o. Un lucru important este ca degetele trebuie sa fie bine lubrifiate si, mai ales, unghiile sa fie taiate.

Cea mai mica zgarietura poate fi foarte dureroasa, din cauza delicatetii tesutului. Nu e nimic mai naspa (si cateodata foarte dureros) decat un deget uscat sau o unghie netaiata trecute peste clitoris.

Desigur, asta nu-i singurul lucru pe care-l poti face cu degetele. O tehnica foarte excitanta este sa-i departezi labiile cu o mana si cu aratatorul de la cealalta (drept) sa-i freci clitorisul cu partea laterala (foarte rapid). Aceasta miscare in sine poate aduce o femeie la orgasm. Combinand-o cu folosirea limbii in alta parte da ceva extraordinar.

Sa bagi unul sau mai multe degete in vagin poate fi, de asemenea, foarte placut. Depinde de femeie cate degete sa folosesti. Unele nici nu vor sa bagi vreun deget in vagin, altele prefera unul singur (macar la inceput) iar altele prefera ca vaginul sa fie plin. Poti sa le misti inauntru si in afara (merge mai bine cand sunt mai multe degete) sau le poti invarti.

O miscare intensa consta in a tine mana astfel incat sa ai doua degete in vaginul ei si palma sa fie in sus. Acum misca-ti degetele rapid ca si cand faci cu mana. Scopul tau este sastimulezi o anumita parte a vaginului. Cand este combinata cu suptul clitorisului este o metoda sigura de a ajunge la un climax intens.

Daca esti intre picioarele ei si vrei sa o atingi si cu degetul in timp ce-i faci cunnilingus, atunci degetul mare poate fi solutia. Este dificil sa-ti intorci celelalte degete pentru a-i punctul G. Si, in plus, astfel poti sa-ti folosesti celelalte degete pentru clitoris si labii.

O cale buna de a incepe stimularea manuala este de a baga intai un deget si apoi doua in vagin cu palma in forma de cupa cu gura in jos. Degetele intra si ies in timp ce podul palmei apasa pe partea din afara. Poti sa freci sau sa scuturi intreaga zona cu palma.

Link to comment
Share on other sites

Erty, fara suparare, poate shi tu ai o varsta ... (eu, cu siguranta), dar aici sunt shi copii OMULE !

Poate ar fi bine sa faci educatie sexuala pe alt site sau cel putin "pe un alt ton".

Nu stiu cata educatie sexuala se face/nu se face in scoli, dar nu cred ca este sanatos pentru niste "kinderi" care nu sunt nici macar la liceu...

No offence, dude ! read2.gif

Hmm .. nu e chiar asa equi. Macar asa invata si kinderii cate ceva, una alta!

Daca se apuca sa posteze toti cretinii care nici prietena n`au avut, ce sa vorbim de viata sexuala, atunci e de rau ! biggrin.gif

Bravo erty, imi place topicul. biggrin.gif

Cand o sa se inceapa cu povestirile primei experiente sexuale sa ma anuntati si pe mine, sa rad bine, dupa care sa mi`o postez si eu, ca sa radeti si voi 24.gif Kiddin. tongue.gif

GG erty (supranumit pe forum DOCTOR LOVEEE) 24.gif

Link to comment
Share on other sites

Viata sexuala incepe gresit pentru 80% din tineri.

Cel putin 80% din tineri au probleme de de debut in viata sexuala, sunt de parere specialistii in andrologie si sexologie. Motivul acestei situatii este legat de conditiile in care se desfasoara inceputul activitatii sexuale.

"Impotenta psihologica este unul dintre efectele unui esec la inceputul vietii sexuale"

Multi baieti sufera de aceasta cauza de anerectie (lipsa erectiei), o afectiune greu de rezolvat ulterior, daca tinarul nu gaseste o partenera echilibrata si risca sa ramina cu un deficit sexual major.

"Pina la 25 de ani, tinerii trebuie sa aiba o dorinta destul de importanta de activitate sexuala. In cazul in care se constrata ca nu exista aceasta dorinta, este foarte probabil ca tinarul sa fi bolnav, sa fie deci o cauza organica ce genereaza deficienta".

In cazul baietilor, dorinta sexuala care apare doar la intervale mari de timp (trei patru sau sase luni) este un semn clar al unui deficit sexual care necesita un consult medical.

La debutul vietii sexuale pot sa apara de multe ori dureri in zona preputului. Aceasta indica o pseudo fimoza rupturi sau fisuri pe penis, care sunt deosebit de dureroase. Uneori, aceste afectiuni necesita circumcizia.

In cazul fetelor, de multe ori primele contacte sexuale sunt insotite de dureri cauzate de spasmul vaginal - o forma de nevroza.

Spasmul este provocat mai ales de teama unui contact sexual : contractiile sunt foarte puternice, vaginul este dureros si astfel actul sexual devine imposibil. Spasmele vaginale repetate duc la inflamatii vaginale (vaginite).

Pentru rezolvarea acestor probleme trebuiesc identificate intii cauzele. Una dintre acestea poate fi debutul defectos al vietii care duce, implicit, la scaderea dorintei de a face sex.

Link to comment
Share on other sites

Sfaturi pentru o femeie cu un iubit virgin

De obicei "prima oara" pentru un barbat este mai putin asociata cu sentimentul "pierderii" dacat in cazul unei fete.

Initierea unui barbat in secretele sexualitatii este de obicei mai plina de succes atunci cand este realizata de o femeie frumoasa, vitala si senzuala, mai in varsta sau mai experimentata.

Actul sexual trebuie sa decurga cat mai natural, lasandu-l pe barbat sa "conduca" in pat, dar asistandu-l si intuindu-i nevoile. Nu fiti rigida sau critica ci dimpotriva, inspirati-i incredere purtandu-va ca si cand actiunile lui (poate uneori stangace) sunt incarcate de iscusinta si erotism.

In cazul in care barbatul are probleme cu erectia trebuie sa aveti rabdare si sa-i luati gandul de la acest factor de stres. Spre exemplu rugati-l, cu o voce afectata de placere, sa va mai sarute sau sa va mai mangaie sanii sau zona genitala. Astfel, el va prinde incredere simtind ca are puterea de a va produce aceste senzatii.

Cheia pentru o reusita deplina, de prima oara, a unui barbat, este psihicul sau. Din punct de vedere fizic marea majoritate a barbatilor isi cunosc foarte bine corpul si comportarea acestuia in conditii de excitatie sexuala. Daca reusiti sa-i dati increderea de care are nevoie, va va demonstra cata experienta zace in lipsa lui de exeprienta!

Link to comment
Share on other sites

Sfaturi pentru un barbat a carui iubita este virgina

Cand va aflati in ipostaza de a fi primul iubit al unei fete, trebuie sa fiti profund constient atat de onoarea care vi se face cat si de responsabilitatea pe care o aveti. Dvs. trebuie sa o initiati in sexualitate cu dragoste, senzualitate si blandete, transfigurand-o cat mai intens si vizualizand-o plin de adoratie si iubire ca pe o faptura divina minunata.

Creati o atmosfera intima si calda. Puteti incepe printr-o cina romantica. Pregatiti-va in prealabil dormitorul: aprindeti lumanari parfumate, puneti un bec colorat la veioza (de preferinta rosu), aduceti in camera multe flori si fructe, puneti o muzica romantica. Toate aceste elemente exterioare vor crea un climat de incredere si o vor sensibiliza pe iubita dvs.

Daca observati ca este foarte inhibata, oferiti-va sa-i faceti un masaj. Indepartati-i frica cu blandete si cu multa senzualitate incurajand-o astfel sa se deschida amoros si afectiv fata de dvs., pentru a se bucura din plin de prima oara de extazul iubirii.

Mangaiati-o si sarutati-o cu tandrete pe tot corpul. Insistati apoi pe zonele erogene: sani, gat, coapse, buze, incheieturi, abdomen.

Problemele tineri fete sunt nu atat prezenta himenului (rareori acest moment este dificil de depasit) ci faptul ca vaginul este foarte strans. Un barbat prea repezit sau prea dezvoltat, poate lovi cu brutalitate peretii vaginului, acest lucru avand consecinte negative asupra fetei. Pentru a evita acest lucru, mangaiati-o dulce in zona sexuala si patrundeti foarte usor, progresiv in vagin cu un deget. Miscarile trebuie sa fie de o amploare minima pentru ca peretii interiori ai vaginului sa devina elastici. Ceea ce o va face sa simta placerea este tocmai aceasta elasticitate.

Aceasta dezmierdare, cu inaintari treptate, are ca scop acomodarea fetei cu senzatia unei prezente in interiorul vaginului. Fiti foarte tandri si opriti-va in cazul in care fata are dureri sau retineri. Odata cu mangaierile zonei genitale si avansearea in profunzime, peretii vaginului se vor umezi, fiind posibil ca inca din acest stadiu fata sa simta o anumita placere. Se poate totusi ca fata sa nu simta nici durere dar nici vreo placere deosebita.

Ajunsi in acest punct puteti trece la actul sexual proprizis. Nu va miscati brusc, penetrati cu atentie dar fiti foarte tandru pe parcursul intregului "ritual". Fata trebuie sa fie intinsa pe spate pentru ca patrunderea sa fie cat mai redusa.

Daca baietii in multe cazuri au experiente solitare ca adolescenti, fata nu cunoaste senzatiile profunde inainte de a fi iubita, ea neavand parte decat de senzatii clitoridiene. Este deci vorba pentru ea de un nou univers de senzatii, pana atunci nestiut.

Foarte des, prima oara, fata nu simte o placere foarte mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca mucoasele ei nu sunt sensibile la o asemenea placere. De aceea, pielea nu raspunde imediat la excitatii. Se poate spune ca senzatiile sunt intarziate si ca la inceput sunt foarte locale; apoi senzatiile se vor extinde si se vor amplifica incetul cu incetul. Senzatia globala se va rafina si diferentia dand senzatii diferite in locuri diferite. Fata

nu are deci nici un motiv sa se ingrijoreze daca dupa primele experiente sexuale nu a ajuns la orgasm.

Nu incetati sa o sarutati si sa o mangaiati, sa-i spuneti cat de minunata este si cat de mult o iubiti.

Dupa terminarea actului sexual, ramaneti imbratisati si impartasiti-va experientele.

Este evident ca e de preferat sa practicati continenta sexuala, pentru a nu fi surprins de o ejaculare precoce.

Nu va grabiti niciodata. Daca nu aveti timp suficient, amanati aceasta intalnire pana cand veti avea. Asigurati-va si iubita ca nu aveti nici un motiv de graba sau stres de alta natura.

In perioada in care se trezeste in proaspata "femeie" senzualtitatea, ea are nevoie de un contact uman prelungit, in afara contactului sexual si simte nevoia sa faca dragoste la intervale apropiate, adica la doua-trei zile. Ca urmare, este lamentabil sa seduceti o fata virgina daca nu puteti fi langa ea in perioada urmatoare pentru a o dezmierda si a o iubi din plin.

Link to comment
Share on other sites

Voi nu mai ziceti nimik ? :-\ ...

Cat de des trebuie sa faceti dragoste?

Problemele legate de cat de des sau cat de rar ai contact sexual cu partenerul de viata apar frecvent in viata noastra, chiar daca de cele mai multe ori nu le discutam.

"Care este frecventa normala a contactelor sexuale?", este o intrebare care otraveste existenta unui numar mare de cupluri. Specialistul in obstetrica ginecologie al Clinicii Romar, Erghin Hagi Calil, va spune cat de des este normal sa faceti dragoste.

Cat timp este tanar si sanatos un barbat poate face dragoste in fiecare zi si chiar de mai multe ori pe zi. Imbatranind, va reusi insa mult mai greu sa se mentina in forma. In afara varstei, mai intra in discutie si alte argumente, cum ar fi: comportamentul partenerei, erotizarea raporturilor sexuale, tensiunea nervoasa, oboseala fizica produsa de activitatea zilnica sau alte "stresuri". Daca esti barbat, nu este important sa tot incerci sa bati recorduri, sa cronometrezi dupa cat timp este omeneste posibil sa ai o noua erectie sau sa faci comparatie cu reusitele altor barbati. Important este sa faci dragoste de fiecare data cand ai chef si numai cand ai chef. Statisticile inregistreaza cifrele aproximative de 2 la 3 ori pe saptamana pentru frecventa obisnuita a unui cuplu de 30 ani.

Nu este inutil de precizat ca timpul de recuperare este destul de lung pentru barbat si mai mult pentru fiecare contact suplimentar in aceeasi zi.

In schimb, prin natura ei, femeia este multiorgasmica. Uneori cateva minute sunt suficiente pentru ca aceasta sa poata cunoaste un nou orgasm. Dar daca dorinta sa orgasmica este mai slaba ca la barbat, notiunea de performanta sexuala este perfect straina femeilor, cu exceptia nimfomanelor, care au nevoie mereu sa o ia de la inceput.

O alta problema care mai poate aparea in viata cuplului dupa cativa ani este scaderea dorintei sexuale.

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt fata na`m de unde sa stiu, ar trebui sa intrebi si tu niste fete tongue.gif ...ma gandesc ca la unele le place 'asa' si la altele 'ashea' biggrin.gif

..am gasit cate ceva despre chestia asta pe alte forumuri..

Par pubian la barbati.....

Fetelor, care este parerea voastra despre parul pubian la barbati? Va place cu, sau fara, padurice, sau "desert", sau ceva intre cele doua extreme?

Prefer tunsoare tip "livada canadiana"

Cum arata o asemenea tunsoare? (..nu a mai raspuns timpa la inrebare'a asta tongue.gif)

Eu vreau ceva exotic!!! Dar parca prea multa vegetatie luxurianta strica, iar desertul mi s-ar parea usor ciudat!!! Nu stiu daca e atat de important, totusi sa n-aiba cactusi ca ar fi prea pervers, auuuuuuu!!! Si nici vietuitoare conlocuitoare!!!

BTW, pt femei stiu ca exista coafor special pt asa ceva, la barbati o fi ceva similar?

De fapt,pt mine nu conteaza daca are sau nu par...Totusi...prefer cu par(tunsoare punk daca se poate)

cu par... eventual nu foarte lung totusi

Edited by erty
Link to comment
Share on other sites

Cea mai mare prostie ce se poate scrie pe un FORUM!!! blink.gifeusa_doh.gif ! Tu gandesti o tzara?? eusa_doh.gif

daca taceai...filozof ramaneai...erty ar trebui sa te inscrii pe...forumul ala....vezi ca e la publicitate, nu zic aici happy.gif super interesant topicul si sunt chestii pe care le-am bagat la cap biggrin.gif

ca sa nu fiu totalmente offtopic m-am documentat acuma recent despre intrebarea lui warlord la o fata cu un portofoliu foarte bogat in domeniu si cu care discuti orice happy.gif ea a zis sa nu fie nici prea mare, dar nici sa nu ai deloc happy.gif sa il tunzi din cand in cand pana la mijlocul firului happy.gif

oricum...

Erty = Doctor Luv' 24.gif

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...