_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Incep eu iubirea mea te`as sufoca cu pupici..te`as strangula cu atingeri "fine" si ti`as rupe coloana in doua cu imbratisari "tandre Ma uit la luna....ce frumoasa e....ma uit la tine....mai bine ma uit la luna!!! dragul meu iubit , negru si parlit, am venit din departare sa ti aduc un cacat si-o lumanare Ma uit la stele, te vad pe tine... Ma uit la luna, te vad pe tine .. da da-te dreq la o parte!!
cisco Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 lovite-ar trenul fericirii trasnite-ar fulgerul iubirii cadeati-ar in cap un sac cu bani inecate-ai intr-un lac de sanatate ..cam atat e cetzi doresc
Raul Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Draga mea iubita, A naibii de tampita, iti las ca amintire un ca#$7 de 2 kile si iti spun k te iubesc, date draq ca glumesc © Atomic Sper sa nu iau warn
_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Sper sa nu iau warn Pentru ce sa iei Warn ??
SeBi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 bun...acum care i-ati spus prietenei(nevestei...de ce nu) asa ceva?
_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 bun...acum care i-ati spus prietenei(nevestei...de ce nu) asa ceva? Daca as fi fata si as primi o asemenea declaratie de dragoste cred las omora pe ala care mia spuso` ....