Guest adiuhasz Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Ma rog pentru tine Slim-Shady, ca Domnul sa te ierte pentru ce ai scris.Faptul ca in lume exista suferinta, este vina noastra.NOI i-am intors spatele Lui Dumnezeu.El cand ne-a creat,nu asa a vrut ca noi sa fim.Daca citesti Geneza,ai sa vezi cat de frumos s-a gandit Dumnezeu la noi.Adam cand i-a mai cerut pe cineva langa el pentru ca era singur,Dumnezeu i-a dat, deci Dumnezeu-i punea la dispozitie tot, doar ca sa-i fie bine.Noi am fost ce-i care am ales pacatul.Prin pacat, automat ne-am condamnat singuri la moarte.Pacatul aduce necaz,boala,suferinta,etc.Am un prieten care a avut un accident foarte grav.A stat mai mult de 4 luni in coma,a iesit din coma ,dar nu-si mai revenea(era ca o leguma).Medicii nu i-au mai dat sansa,au zis ca creierul nu-i mai functioneaza si ca oricum o sa moara.Ne-am adunat mai multi in rugaciune si post si din ziua cand am inaltat rugaciuni catre Domnul,baiatul a inceput sa-si revina.Deci Dumnezeu exista si face minuni si azi, noi suntem ce-i care de multe ori refuzam bunatatea Lui.
aolex Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 INCHIDETI TOPICUL ASTA , BANATI-L PE FRAIERI SI MUTATI-L LA COSUL DE GUNOI !!! AUZI LA EL ... MINUNI :lol: si marmota ...
rats Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 ba michiduta... imi port eu singur de grija, nu tu, nu dumnezeu tau si inainte sa postezi ca un cretin, citeste regulamentu
aolex Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 ba michiduta... imi port eu singur de grija, nu tu, nu dumnezeu tau si inainte sa postezi ca un cretin, citeste regulamentu scurt si la subiect :evil:
Xardas Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Ce dracu oameni buni ? Ati inceput sa faceti propaganda religioasa pe forum ? Mai lipseste sa vina un evreu sau un aimish sa posteze si ne-am dus dracu toti.
alex Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 ia mai tacetzi mai o sa il inchida un moderator daca crede ca este nevoie nu ca ii spune aolex