_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Titlul spune tot !!!! Dar nu spuneti ca hobby-ul vostru este netul... sigur aveti si alte pasiuni... Mie, de exemplu, in timpul liber, sau mai putin liber, imi place sa Acult Muzica , Sa joc Football , Sa ma plimb cu Bicicleta , Si sa stau pe Forumul Linkmania ............
THuG-Radu Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Sa ies p`afara .. mai merg la un suc alea alea ... in rest, cand sunt acasa, ori net ori TV
Dark-Boy Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 RoleMuzicaMa plimb cu prieteniiTVCalculator+Games+Net...Etc.Etc
_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Vara -- Sa merg la plaje , sa merg la Padure , sa ma jock cu mingea , sa merg in excursi , Sa ma plimb , Etc Iarna -- Sa ma dau cu Schiurile , sa ma bat cu bulgari , Sa ma plibm , Etc
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Pe prim plan se afla trasul de fiare a.k.a. sala Cand vine primavara si vara ( adica e caldut afara ) basket la greu Si in rest net ( nu prea ma uit la TV decat acum de cand transmite din nou TVR2 meciuri din NBA )
Catalin Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 1.Imi place mult sa merg pe stadion 2.Fotbalul 3.Netu 4.Pescuitul 5.Biliardul 6.Frecatul fetelor iarna cu zapada 7.enervarea profilor 8.dormitul Am multe hobby-uri. aaa uitasem si>
Stefanovic Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Muzica ( rock ) Curse cu Motoare NET -> games. Drinking ... AM uitat...Fotbalul ...Am practicat 5 ani de Fotbal profesionist
Qui-Gon Jinn Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Culturism Cultura hip-hop (cu toate ramurile ei, in caz de nu intelegeti ma refer la muzica, haine) Filmele bune Basket Skate-ul Cartile Bune Plimbatu' Photoshopu' Dansatu' Calculatorul si tot ce inseamna el. Mancatul chestiei aleia pe care o invelesc marmotele si domnul castor ii pune alune.
THuG-Radu Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Pe prim plan se afla trasul de fiare a.k.a. sala Cand vine primavara si vara ( adica e caldut afara ) basket la greu Si in rest net ( nu prea ma uit la TV decat acum de cand transmite din nou TVR2 meciuri din NBA ) @off-topic unde faci sala ? Unde joki basket ? (daca tot esti din Oradea ) @on-topic Am uitat si eu ca merg la sala ! In rest .. seara afara in fata blocului cu trupa mea de shoc !
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 @off-topicunde faci sala ? Unde joki basket ? (daca tot esti din Oradea ) @on-topic Am uitat si eu ca merg la sala ! In rest .. seara afara in fata blocului cu trupa mea de shoc ! @ Radu sala fac la Lotus ... basket joc in curte la Ghibu ( stau in Nufaru ) si f rar ma mai duc la Don Orione ... in rest mai bag cate un meci la faculta
Lancelot Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 mult basket un pic de fotball filme la greu si clubbing indiferent de anotimp \:D/
Theodorus^ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 in afara de net, games or PC stuff ... Football cu prietenii Biliard cateodata knd ies prin oras Mai rar la film (cinema) That's it!
TotBlackDevil Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 prietene boschetarit pe afara si mu baschet masini
THuG-Radu Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 mult basket un pic de fotball filme la greu si clubbing indiferent de anotimp \:D/ Ca bine zice manelistu ! Am uitat de CLUBURI ! Clubbin` GRAS ! ) @Vinsanity Ahh .. credeam ca pe undeva prin Rogerius !
InGeLiTzA*LeA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Plimbarile in natura..de fiecare data cand am ocazia.. (adeseori singura...sau cu catzelul meu) Arhitectura (tot ce e vhechi si misterios) Skateboard'ul Rolele CS'ul si ...hmm ...cumparaturile
_^ CriMyn@Lu` ^_ Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 La Bazin ( la inot )Cu Halterele .. ( sa fac muschi ) Sa alerg iarna la Patinaj La Tv ( la Discovery , Natzional Geographic sau la muzika dak e buna ) Drumurile lungi in grup mareSa ma plimb cu preteni si sa spunem Bancuri de mori de ras si am uitat sa spun ca imi place sa Pictez sau sa nesenez f mult Sa citesc mai am muuulteee ....
TotBlackDevil Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Plimbarile in natura..de fiecare data cand am ocazia. da ... si mie imi place sa ud copacii de prin parcuri vinerea si sambata
3n|gm@ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Imi place sa citesc in timpul liber si imi plac si jocurile pe calculator.
Oscar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dorm>Ma scol>ma jok>plec la scoala>vin>ma jok>ma culc>etc iar in weekend afara cu prietenii un suc un fotbal
eqinox Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 1. Games (on pc). 2. Muntele (vara) - recomand Cheile Nerei + Lacul Dracului. 3. Muzica anilor `80. 4. Legende / mistere / magie...