Slick Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 si, se platesc ? nu se platesc ? mie mi-a venit o factura pe care nu scrie cam nimic, doar ca e emisa pe 08.II.2005, presupun ca e pe ianuarie. a achitat-o mama, 310.000. INSA. in plictuletul cu factura a venit si o hartie care anunta ca porcariile de oferte intra in vigoare din februarie ... ce e asta ? vb de craiova eu.
scutu Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 :) Am sunat azi 18-02 la RDS (craiova) shi respectiva persoana d'acolo mi'a zis ca atata timp cat io am platit factura pe luna Ianuarie (310mii) nu are cum sa'mi mai vina sa platesc pt depashiri ... deci .. shi luna Ianuarie a fost trafic nelimitat !!!
Drumuzik Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 chiar era necesar thread-u asta? :unsure: chiar era nevoie? ;) ;) ;) sa dai reply? mai bine taci!! on topic: nu se platesc nicaieri in tara!!!
rats Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 chiar era nevoie? ;) ;) ;) sa dai reply? mai bine taci!! on topic: nu se platesc nicaieri in tara!!! hopa... cineva o face pe duru... bai durule, daca tie-ti plac 10 thread-uri cu acelasi subiect, as fi onorat sa-ti dau un cui cu care sa-ti impungi jugulara. Lamer.
BooM-retired Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Mah Slim-Shady, intzelegem noi ca faci pe durul, dar mai potoleshte-te frate. Dak lumea are nedumeriri poate sa intrebe, ca doar de aia e forum (se intreaba iar cei care shtiu raspund?). Dupa cum bine se shtie, situatzia cu RDS este cam nasoala, niciodata nu se shtie ceva sigur, asha ca lasa omul sa intrebe. In Oradea nu se platesc depashiri. Iar dak factura a venit deja, nu mai cred ca trebuie sa plateshti ceva...
rats Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 :( :( va rog sa ma scuzati is momente in care ma port ca un nesimtit asta datorita traumelor din copilarie cand ma batea mama si tata cu cureaua tot ce vroiam sa spun ca unele primate de-aici ar trebui sa foloseasca butonu search VA ROG SA MA IERTATI!!! P.S. Mdeah... BooM_IO, nu fac pe duru, fac pe revoltatu si satulu... drmuzik face pe duru... ca o data parca l-am facut si p-ăsta de râs pe forum si acuma (ca sa dovedeasca, ca are testosteron) ia apararea cand stie ca nu-i cazu. Si daca n-ati luat atentie la dom'soru slicker666, el cam ridica un thread si pleaca... da un reply la un thread deschis, care nu prea are legatura cu ideea thread-ului in sine si... pleaca. Daca intelegeti ce vreau sa spun, bine, daca nu: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?act=Search&f=
alienator Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 bah da voi chiar n aveti nik mai bun de facut decat sa deschideti threaduri la nesfarsit despre acelasi subiect? :P va dau io ceva de facut,ideal pt cei care mor de plictiseala,si care asteapta sa vina mama sa le plateasca factura! :D petreceti va tineretile pe aici si viitor de aur o sa aveti: http://www.mintrubbing.org/ :D :D sorry,stiu k e offtopic,da e deja enervant!forumu asta nu mai are admin deloc???
Slick Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 n-am plecat niciunde, am urmarit replyurile. eu n-am mai vazut vreun thread legat de facturile pe ianuarie din craiova.