Guest Bigutz Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 <<<<<<<<<< misto nu ?P.S: Rog adminii sa il inchida pe 8 Martie.
Qui-Gon Jinn Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 @Bigutz ..... Tu nu ai ce face ?? Ce-i cu Topicu` asta total total Aiurea ?? daca nu ai ce face date cu capu` de pereti .... uite asa abtinete de la comentarii gratuite...asa cum eu am putut sa ma abtin sa nu zic nimic si sa astept sa faca un moderator ceva asa cred ca puteai si tu...e tarziu ptr martisoare acuma bigutz, eu am dat ieri am fost singurul ...
Guest Bigutz Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 abtinete de la comentarii gratuite...asa cum eu am putut sa ma abtin sa nu zic nimic si sa astept sa faca un moderator ceva asa cred ca puteai si tu...e tarziu ptr martisoare acuma bigutz, eu am dat ieri am fost singurul ... Mah.. mai bine mai tarziu decat niciodata... oricum eu stiu ca Martie in limbaj popular e Martisor nu?... daka nu e asa nu ai decat sa ma contrazici uc argumente..... martisoare se tot dau lun aasta... si in caz ca nu ai vazut.... mai jos este un "P.S."...