Rheinkraft Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ce fac jocurile pe pc cu unii??? Uitati-va la Ahilosu!
angor Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 somebody needs pussy real bad daca era copilu meu demult era this kid may be the next hitler
Dark-Boy Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Scheisse=Shit=Rahathttp://dictionary.reference.com/translate/text.html
Manticore_LightSide Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 sincer... ma gandeam ca pierde la vreun tournament ceva online... sau ca are probleme cu calcul... dar dupa traducere... mi-am dat seama ca e dus rau de tot doamne ferea sa joci cu asta ceva 1vs1 ca se sinucide naibii... Insane
SeBi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 mai...eu cred ca a regizat chestia asta....in starea in care era nu cred ca ii ardea sa se filmeze...a vrut sa devina "vedeta"...parerea mea. oricum, jocurile astea te cam scot din minti. Nu va ganditi ca am 40 de ani si sunt revoltat...am aproape 20 insa....ce sa spun...sunt distractive...sa te joci cand te plictisesti sau ...dar nu sa te transformi intr-un monstru...avea dreptate cineva...daca cei care joaca shootere ar avea o arma (ma gandesc la cei dereglati mintali.....) si o sa repet ce a mai spus cineva....desi am un calc destul de labut...un sempron la 1.6...nu i-as face niciodata asa ceva calc meu....
BlackDevil Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 sincer... ma gandeam ca pierde la vreun tournament ceva online... sau ca are probleme cu calcul... dar dupa traducere... mi-am dat seama ca e dus rau de tot doamne ferea sa joci cu asta ceva 1vs1 ca se sinucide naibii... Insane nu se sinucide el ... nu are atata minte .... te omoara pe tine cu tastatura si mousu
Catalin Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 nu se sinucide el ... nu are atata minte .... te omoara pe tine cu tastatura si mouseu cam asa ceva
S O D^ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Faza e ca este trucata.Cum sa se lase filmat?
Icarus_anarchy Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Yo cred k-i retardat... Sau un simplu gamer lamentabil! God, jur k nu mai dau in calc meu
alecs Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 loool doamne cat am ras la faza asta..... geezas, la 9 cu el (bucurestenii stiu ) mental issues
Ahilosu Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ce fac jocurile pe pc cu unii???Uitati-va la Ahilosu! now that was mean