THuG-Radu Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Topic pt spam. Cand ai chef sa postezi ... mai precis sa faci spam ... in limita bunului simtz si FARA sa injuri ... si nu vrei sa te alegi cu warn ... postezi aici. Nu trebuie sa aiba nici o legatura posturile intre ele or somethin` ! Nu am vazut vreo regula impotriva unui astfel de topic ! Daca nu e "decent" un astfel de topic .. sau se lasa cu cearta .. please close it ! Sper sa nu ma aleg cu warn/suspend .. ! Have phun !
HellsAngel Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Daca nu ai vb cu un moderator pe tema asta nu cred ca NU te alegi cu warn.Nu ai cum sa garantezi tu asta, nu ai aceleasi drepturi cu un moderator.Si in plus...topicul e clar neinspirat si nu are legatura cu formarea unei comunitati (adik a unui forum...).
Adi.B Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 nush... mai bine am reinvia three word story... aia chiar era interesant... ps post 800
maddogg Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 eu cred ca toti care vor posta aici primesc warn so wtf
seba18 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 nu reinviem nimic! ideal ar fi sa luptam impotriva spam-ului, nu sa il incurajam prin topicuri ca asta!Closed