Linky Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Plecat la sala sa practic halbere si sticlism....brb...pe la 5 dimineata....
nyankuN Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://www.statusuri.blogspot.com/ Am gasit unele marfa pe aici Daca nu reusesti din prima, adio sarituri cu parasuta. Nu omorî niciodata oamenii care tocmai se sinucid. Soferul prudent se uita în ambele sensuri înainte de a trece pe rosu. astea imi plac cel mai mult
Diabolik_01 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 .Si Dumnezeu a zis "sa fie lumina".Electrica a zis "TZEAPA FRAIERE"... :rofl1:
gumball3000 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 "Afara in pwla mea"daca respectivul punea si o virgula probabil ca ar fi avut sensul dorit :)
Guest karinna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mie mi se pare destul de ok statusul asta:"schimb urgent caiet a4 cu audi acelasi model"
Mayhem Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 mie mi se pare destul de ok statusul asta:"schimb urgent caiet a4 cu audi acelasi model"Da ... dar este vechi :PUnde’i unu nu-i putere la butoiu plin cu bere….Unde’s doi puterea creste si butoiu se goleste…
LeX LuTHoR Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Plecat in satu' cu salciile, unde bate p*** falcile :D
Diabolik_01 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Exista 2 cai spre dezastru : Sa asculti de toata lumea si sa nu asculti de nimeni :D
Guest Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Si mai era unu cu "Nu beau, nu fumez, nu injur... Bagamiash..... Mi-am scapat tigara-n bere!"MARE ombladon asta
Sm1Th Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa creasca ... sa isi dezvolte ambele calitati.Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.Cel mai important nu este sa stii ... mai important este sa ai telefonul celui care stie.Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa.Banii nu fac fericirea....o cumpara gata facuta.
Guest GanjaFan Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Status-uri : If You'r not Santa , i'll fucking kill youDaca nu sunt la paine , cautati-ma la ouaIubeste pe cine te iubeste sau lasa-te iubit de cine iubestiJesus is coming! Look busyIn case of emergency , screw the driver on the back seatNo baby on board , just Durex
Guest Mozilla Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 DND Expulzez ciori din toareg inapoi pe cracaDND ca m-ati saturat cu pretextele voastre cu"parfum de l..a"SUNt eclipsat de prosti,condus de hoti si toti imi spun calmeazate relaxeaza-te daca potiDND exersez f.taiul accelerat in cur cu partag pe mata
Diabolik_01 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 "SUNt eclipsat de prosti,condus de hoti si toti imi spun calmeazate relaxeaza-te daca poti"prea tare :rofl1:
h3ll_boy Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ontopic: "consumul excesiv de alcool si tutun duce la terminarea acestuia" :P offtopic: prea tare topicu...nu am mai ras de mult asa :D
Guest GanjaFan Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 part 2 : 2 Pac a murit, Einstein a murit, nici eu nu ma simt prea bine Ma masturbez, nu deranjati ca blowjobesc pe voi Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud?am termopan Foaie verde de bihor nu da mass ca dau ignore Astazi eram in biserica si cand ma uit la cucoana de langa mine ..isi aprindea tigara..Doamne sa scap berea din mana nu alta Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat Fuck is good, fuck is funny, All the people fuck for money, if u think fuck is funny, Fuck yourself and take the money Fiind baiet pe calc cutreieram / Si mainile-mi curgeau ca un izvor / pe tastaura ce s-o privesc nu-mi dor / Daca mai stau la calc inca o luna sigur am sa mor A studia insteamna a te indoiesti de inteligenta colegului de birou. Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa creasca. sa isi dezvolte ambele calitati. A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.Invisible to Everyone cu iconita aia gri in stanga. Alcoolul omoara incet incet??nu conteaza, nu ma grabesc. Daca mi-ar suge Dracula sangele s-ar imbata Eu imi fut viata ,viata ma fute pe mine,suntem un cuplu fericit si ne simtim bine Cine rade la urma?nu s-a prins de gluma Eu nu sufar de nebunie?.ma bucur de ea in fiecare minut. Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat. A gresi este omeneste?totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste. De ce sa bei si sa conduci ?.cand poti sa fumezi si sa zbori? Pentru orice femeie dorita de majoritatea barbatilor exista cel unul deja plictisit de ea. Incep sa gandesc sinistru despre prea multi bani,cu un zambet fals intr-un sicriu iar pe cruce sa-mi scrie "La multi ani!" Daca o pasarica ti-a soptit ceva?..atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.Tund furnici chele?care se ofera ??? Nu va deranjati sa ma deranjati !!!(To be continued....)
Diabolik_01 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Prea tare :rofl1:Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat
Guest scufitza rosie Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 sau mai stiu io unul....pe care il folosesc cand fac baie : fac surfing!!!!nu deranjati k e posibil sa ma ince si sa va caut in vise
Legacy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 mai are cineva statusul acela in care daca dadeai copy/paste aparea un camion la status ? :D vreau sa vad cum e in miscare , cu programul acela de iti pune statusul in miscare ^_^