Guest Bogdan Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Caut profesoara de romana pentru meditatii. Promit ca nu ma arunc pe geam.
ShadyMonto Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Caut profesoara de romana pentru meditatii. Promit ca nu ma arunc pe geam. lol
Daedalus Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ati uitat de "Am draci... Caut exorcist." :) Numai la prostii ma gandesc. :D
ShadyMonto Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ok mie imi place asta : 1Àâ??$ID$Àâ??5Àâ??$FU$++Àâ??14Àâ??KILLÀâ??97Àâ??1Àâ??63Àâ??Àâ??64Àâ?? :banana2: :banana2: :blink: nu se intampla nimic , daca vrei iti pun si print cand am scrisu ala^^ la status. Care e faza? :blink:
blade2y Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Status: "Daca nu sunt la paine, sa ma cautati la oua.."Si mai era unu cu "Nu beau, nu fumez, nu injur... Bagamiash..... Mi-am scapat tigara-n bere!"
Nimeni Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 'doua organe au nevoie mare de sange , penisul si creierul . Din pacate niciodata nu este destul pt amandoua asa ca aveti grija ce va doriti.."
LeX LuTHoR Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Atunci cand te simti trist si descumpanit, gandeste-te ca odata ai fost cel mai tare si mai rapid spermatozoid dintre toti ! :D
rtk Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Atunci cand te simti trist si descumpanit, gandeste-te ca odata ai fost cel mai tare si mai rapid spermatozoid dintre toti ! :D il stiam )) :rofl1: @OT: dnd, o singura persoana poate sa ma deranjeze si nu esti tu aceea ! (sry daca a mai fost pus...nu am citit tot topicul :( )
exp_boy009 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 by ) LOL "uita-te in oglinda!! ce vezi??" "www.linkmania.ro intra pe linkmania acu` se dau admine free...!!! chiar ai crezut?? " "manca-le tu!!" "stiati ca downloadul unui mp3 fara drept de autor se pedepseste aspru??" "sunt in pana de status...." "joc counter de 7 ani...azi am reusit sa plantez bomba pt prima oara..care ma provoaca??" "acum nu prea stiu multe...voi reveni"
ChoWdeR Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ThuG Radu pfui am ras rau la "Statusurile" tale ciq "brb, ascut scobitoare"sau "beb, indrept banane" gg daca mai shtii ceva noi, te rog posteazaSrry pt off topic :pray:
Akeru Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Nu e status.. e un raspuns pe care l-a dat un prieten lui x. "Te iubesc cum te iubesc ciorile dupa ce mori"
UmbrA^ Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dovada vie ca sex-ul slabeste ! " ► " Sanatate si virtute... hai noroc s`avem ce f**e ! " ► " In 18oo Dracula sugea sangele virginelor... in 2oo7 a murit de foame ! " ► " M-am sculat cu fata la cerceaf asa ca nu ma intoarce ! " ► " Stiu ca nu stiu nimic... deci stiu ceva ! " ► " Draga esti de milioane...i-a 50.000 si dute... " ► " M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la lucru, dar cand am vazut joi ca vine vineri... m-am gandit ca ce sa caut io sambata la lucru cand duminica e zi libera ?! " ► " Du-te tare vino lent ji mai zici ca n-am talent !? " ► " Alti numara cate stele is, da io cate nu-s... " ► " De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori !!! " ► " Ghinionul vostru, bulanul nostru... " ► " Viatza-i plina de kkt shi eu sunt plin de viatza !!! " ► " Toata viata am iubit femeia in slip... " ► " La o zgura de aer ! " ► " Notre poule dans votre cour... " ► " Caut cu lumanarea... gasesc aproape orice ! " ► " La munca, in chilotzi ?! " ► " N-am nici o problema cu alcoolul ?! beau, ma imbat, cad pe jos... nici-o problema ! " ► " Ne racorim cu o Cola??? dupa sex... " ► " Daca ai putza mai bine l-ai cauta pe Gutza... " ► " Dus..... peste 7 mari, 7 tari, 7 ape, 7 continente, 7 munti, 7 dealuri, 7 campii, 7 movile, 7 crevase, 7 lacuri, 7 izvoare, 7 pajisti, 7 orase, 7 cartiere, 7 blocuri, unde nici buzz-urile nu ajung... " Statusuri frumoase nu?
Stef Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 nu sunt aici dac vreti sa vorbiti cu mine sunatima la numarul de telefon 0745 undeva sa ma lingi
ArmyBoy Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pui poza asta http://imageshack.us la Avatar sji la Status scrii "Add request pending"
Freak Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Pui poza asta http://imageshack.us la Avatar sji la Status scrii "Add request pending"tare ! :D 1 Cine rade la urma, gandeste mai incet ! 2 Cine se scoala de dimineata, doarme mai putin...3 Life is a bitch...and we are the clients...Asta am eu l signature la yahoo-mail dar merge si l status :)
Gokuu Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 frumoase statusuri:1.''Viata e plina de c***t iar tu esti plin de viatza! ''2.''Viata este un examen greu unde nu poti copia''3.''play hard,go pro''4.''If you see me, don't touch me, If you touch me, don't kiss me, If you kiss me, don't f**k me, If you f**k me, don't stop
Maledicere Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 * DND! D(da-te)N(nene)D(dracu) ! :right: * Vreau sa-ti respiratia ... ahhh , vreau sa te simt langa mine ... pfff ... da` ce-ti pute gura fa! * Eu m-am dat cu Hugo Boss ... e un parfum natural ... da` vad ca tu te-ai dat cu parfum natural de-a binelea ... e cu ceapa! )))) * Actioneaza fara sa gandesti...asa cel putin scapi de remuscari atunci cand o faci de oaie... * Femeile sunt impartite de catre barbatzi in 4 mari categorii:1.mame; 2.doamne; 3.c**ve; 4.mama doamne ce mai c**ve! * Sa nu faci nimic e tare greu. Nu stii cand ai terminat..
Diabolik_01 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 This status can only be read by a sexy person: g a n .Try again! u i . Nothing? Sorry, I quess U are not sexy...............Hey! don't force it!
udvaritibor92 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nu pot spune ca-s ale mele, le-am luat tot de pe un forum mai demult, dar nu mai stiu de unde :Relaxat Stau In SpagatAm luat o razna...Promit sa o dau inapoi...m'ash duce sa ma intorc..Sunt pe bloc cu furculitza sa vad dak mai fulgeraTe-as trage-n piept Daca ai scoate fum Daca-ai avea clorofila Te-as iubi acum Dumnezeu mi-a dat Minte si lumina Bunicul mi-a lasat Secretul Din GradinaPosesor permis de conducere categoria B , solicit angajare in distributie de droguri.Seriozitate maximaCumpar droguri.Rog seriozitate relatii la telefon 112 , 955.Asigur relaxare totala dupa prima tranzactie.Daca mi-ar suge Dracula sangele s-ar imbataS.S.D.D - same shit different day!chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din cititcine a pus "u" langa "i" pe tastatura ca am vrut sa-i scriu la o tipa "misto" si i-am scris "muisto"..."don't disturb unless I love you"LIving in a box. Care to join me?Dau 2 beri goale pt una plinaaaaa............cine se combina?Peste plictisit caut curve sau balta...Imi cos maieul in cot...Student amarat ofer placeri trupesti fetelor in schimbul unor materiale didactice...Mananc sarmale umplute cu intuneric...Stau la lumina intunericului si ascult cum se aude linistea...Hai sa facem un pact: Voi va sinucideti si eu ma bucur!Vand rinichi bolnav pentru scopuri stiintifice sau schimb cu mouse optic cu 5 butoane Microsoft si port Infrarosu de mare viteza.Levitez cu capacul de toaleta...Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara.Copil tembel, pierdut borcan zacusca.Suicide is Man's way of telling God: "You can't fire me! I quit!!!What's the sound of the one-hand clapping? (Care este sunetul unei singure maini aplaudand?)Nu sunt eu, sunt clona...Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut.Viata e un joc de kaka ...dar macar are grafica buna...Error, this person should be in the invisibile mode. Please restart your computer and contact yahoo at admin(at)yahoo(dot)com.Nu ma deranjati de la mancare ca musc!Barca pe valuri pluteste usor, mi-a intrat apa-n calculator...Go to hell, buh-bye and thanks for passing by.Daca dragoste nu e........atunci hai sa facem!Sorry, I don't talk to strangers... That is unless they give me candy!Come to the Dark Side... We have cookies!Nu sunt! Imi exersez ubicuitatea.Plecat la paine ! Daca nu ma gasiti cautati-ma la oua !Caut Prietena + Manual de utilizareNu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. Da' si cand voi iesi din puscarie...Available inavailability & visible invisibility!Si acum cel creat de mine adica zombilica: Imi cos ciorapul ...laba o las pentru mai tarziu! Pentru ca apoi sa se schimbe in: Nu pot sa termin de cusut ciorapul...care imi face si mie laba?" viata e un joc de cacat ... dar macar are grafica buna ."" Stiu ca sunt prost..dar cand ma uit in jur imi revin "" Voi radeti toti de mine ca sunt diferit, iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel ."" Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut ."" Munca nu a omorat niciodata pe nimenidar de ce sa risc? ."" Inteligenta ma urmareste..dar eu sunt mai rapid ."" DND fac matreatza ."" Eu nu sufar de nebunie.ma bucur de ea in fiecare minut ."" fac baie, au mai trecut 3 luni.. ."" Lasa ca daca vreau sa vb. te caut eu! ."" Nu beau, nu fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta.... da' si cand ies din puscarie ."" Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fatza casei: Salvarea, Politia si Pompierii!!! ."" Schimb un caiet A4 cu un Audi acelasi model...rog seriozitate!!!! ."" Buna, sunt un virus românesc, dar din cauza tehnologiei sarace din tara mea nu sunt în stare sa-i fac nimic calculatorului tau. Te rog, fii dragut, sterge un fisier de-al tau si pretinde ca esti speriat ."" nu am bani d status i-am keltuit p avatar... ."- " Cine nu are loc de mine...nu-mi pasa...sa se inghesuiasca... ."" Un manelist si-a dat foc si a murit ars de viu. Noi am hotarat sa punem mana de la mana si sa strangem un ajutor pentru familia lui numeroasa. Avem pana acum 70 de litri de benzina. ."" Copil tembel...pierdut borcan zacusca... ."" daca nu sunt la coada la paine....cautati-ma la oua ."" Tuturor celor care au aruncat cu pietre in mine...MULTUMESC...cu ele mi-am construit castelu' "" Vrei sa simti respiratia gura la gura a celui de langa tine ? Vrei sa te simti atins si mangaiat de celalalt ? Ia autobuzul ."" Nu`s....Cautati`ma pe Google ."" femeile sunt ca locurile de parcare...alea bune sunt ocupate iar alea libere sunt pentru handicapati :> ."" DND OPEREZ UN PURICE LA PICIOR SARACU SA ACCIDENTAT LA ANTRENAMENT DE FOTBAL ."" viata e k hartia igienik.....lunga si folositoare:D ."" Treaba lui Dumnezeu este sa va ierte. A mea este sa va aranjez intalnirea! ."" vand bani falsi ."" Traim intr-o tzara in care pizza vine mai repede decat Politia ."" Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale...;);) ."" DND ... daca nu ...vin la tine si cand ti-oi trage una in cap o sa ti-o ia neuroni pe contra-sesn ."" sa va duce-ti dracu cu totzii...ca vreau sa raman singura in rai ."" Oare ce crede laptele batut despre violenta in familie? ."Dak esti programat genetik sa ma deranjezi atunci da-ti drumu de la 7 ."
UmbrA^ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hmm ai cateva repetate :) da nui nik Mai am un status e ceva de dnd Daca nu sunt cautati-ma pe google )
Mehico Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 "Pap un mar. Daca sunt idle de ceva timp, m-am inecat cu el."sau: In programul ce iti arata pe mess ce melodie asculti, la prefix scriam: If My life was a movie, the soundtrack would be: [play]
Maledicere Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Si eu puneam "Cine nu a ascultat %mSong% e gaY!"