Catalin Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 "[DnD] repet alfabetul" cum zisasi tu... ceva asemanator: DNFD invat sa numar
frankie Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 " Uita-te pe fereastra, ia ce impiung aia avionu""You've been banned from Yahoo Messenger Reason: Staying up too much causes bad har day""Brain not found"
Catalin Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 " Uita-te pe fereastra, ia ce impiung aia avionu" ps: era mai misto avataru dinainte
TyreXel™ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 mie imi place sa am :foaieverdesolzidepesteuiteprostucumciteste
Guest Bigutz Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ok mie imi place asta : 1$ID$5$FU$++14KILL9716364
Guest Bigutz Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ok mie imi place asta : 1$ID$5$FU$++14KILL9716364 puteti sa il folositi cu placere.. asta dak aveti tupeu
MisterDevil Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 e tare bigutz ... mi`a luat vreo 10 minute sa`mi dau seama ... ca statusu era de vina ) ... statusul fiind nemaipomenit punanul de mai multe ori la rand
Catalin Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 carei faza? inteleg cate ceva ce scrie dar nu tot. dami si mie un pm cu ce este
Guest Bigutz Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 carei faza? inteleg cate ceva ce scrie dar nu tot. dami si mie un pm cu ce este mah omuletule.. pune chestia aia la status si vei vedea ce se intampla... :>
cisco Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 cand bagi textul ala la status.. o sa iti dea sign out "spal bani " "status defect ! va rugam folositi altul !" "messenger fara user... deci clar..sunt pe invisible"
Guest Bogdan Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 pai nam  si nu pot scrie asa.... de copy paste ai auzit ? unul misto : Status space for rent. For details...
Raul Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 I Killed Super-Man Surrender u have no place 2 hide...I can see u
Catalin Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 de copy paste ai auzit ? unul misto : Status space for rent. For details... incearca tu sa dai copy si paste la messenger ca la mine nu se poate
Guest Bigutz Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 incearca tu sa dai copy si paste la messenger ca la mine nu se poate Da de messenger with voice ai auzit?.. ca la ala se poate.. si merge si pe 98 in caz ca nu ai wp
@n93L Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 De obicei folosesc ceva de genu:"Insert SIM""Game Over""Insert Coin"In momente speciale :P :Nu te baga in lumea drogurilor.....suntem si asa destul de multiCei cinstiti sunt inadaptatii societatii.Nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.Nu sunt complet inutil....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa.Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti?Schimb foaie A4 cu audi acelas modelAlcoolul omoara incet incet......nu conteaza, nu ma grabesc.De ce sa bei si sa conduci ....cand poti sa fumezi si si zbori?De de la prieteni :I was born intelligent but school destroyed meUneori, un picior in cap spune mai mult decat 1000 de cuvinteS.S.D.D - same shit different day!Nicolae Guta feat. Marylin Manson - Of viata meaCa să înţelegi că eşti prost trebuie totusî să-ţi meargă mintea.Am draci....caut exorcist..............................................saliu` :tiphat:
WaH ^ MaTuX Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 off:excuzand faptu ca nu sa mai scris de 1 an in topicu asta :) stiu si pagina de unde ai luat tu statusurile alea :)on: URGENT !!! Schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model !!! Rog Seriozitate !!! :rofl1:
@n93L Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 off:excuzand faptu ca nu sa mai scris de 1 an in topicu asta :) stiu si pagina de unde ai luat tu statusurile alea :)on: URGENT !!! Schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model !!! Rog Seriozitate !!! :rofl1:spune-mi si mie pagina...daca tot o stii...este tot topicul meu d p alt forum...dar te las sa te simti bine :beer:P.S. si daca nu sa scris in el inseamna ca nu trebuia sa scriu ?P.M. :die:
logikal Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 cel mai tare status dintre toate am vazut ca nimeni nu l`a scris"DND, ma uit la/in monitor "
.TripDeTrip Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 DnD ca butonez butoanele butonate de butonierele meleDnD ca fumez un cuiSau pref meu : DnD ca fac ce credeti voi ca fac =>P'aci pan sat<=
Guest valivali Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 va dau io unu d sparge topu.......:D:Dvvrvrevreivrei svrei sa vrei sa nvrei sa ne vrei sa ne fvrei sa ne fu vrei sa ne furam un sarut?
ShadyMonto Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Studiile cercetatorilor au dezvaluit ca in acest moment un tembel citeste acest mesajStudiile releva ca persoanele care citesc acest mesaj cu mana pe mouse se masturbeaza zilnic (asta imi place mult) :D