Jump to content
Dark-Boy

Google game(Joc de imagini)

Recommended Posts

Posted

Uite fata draguta!

user posted image

Vreau un hangar futurist! (nu conteaza, fie 3D, in interior sau in joc )

Scuze k intrerup asta!

Pai, pana cand se termina topicul asta? E normal sa joc asa sau nu? K nu vreau sa raman banat numai de pe forum Linkmania sad.gif

Astept raspuns !

Posted

pf .. topic aiurea ... ideea e destul de stupida, macar daca ati fi pus regula cu : nu mai mult de x posturi pe zii ... atunci mai ziceam .. .dar asa e total un topc pt spam

Posted

user posted image

@bogz , nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa postezi smile.gif , si vad ca au postat si adimi deja smile.gif

vreau poza pt avatarrr x( , ceva marfa smile.gif)))))

BA AVATARU MEU ? ati sarit peste el ? huh.gif

Posted

Au postat si admini? Nu stiam....

http://www.hotnews.ro/images/articole/img_15701.jpg

>> Vreau un hangar futurist! (nu conteaza, fie 3D, in interior sau in joc )

Mai bine pune linkul, nu poze! K sa nu ramana plin cu poze de pe serverul linkmania smile.gif, sau daca au modem vechi care se incarca greu! Stiu k acest topic nu este o idee buna smile.gif, sa vedem ce spune adminul, daca vrea!

si undei caricatura( sau si tu crezi ca fata lui e o caricatura 24.gif)

Posted

VA rog nu mai postati din 3-3 ore

http://www.myspacefm.com/ronadinho.jpg nui prea misto da e in tricou braziliei nu al barcelonei biggrin.gif si cred ca Dark-Boy vroia sa spuna din 3 in 3 minute nu ore(cred smile.gif ) uitasem vreau o imagine cu lobont in tricoul Fiorentinei

deci se mai poate un post fara sal luam in calcul pe al tau, seba tongue.gif da mie numi da nimeni imaginea? biggrin.gif

Posted

Reguli noi:

1. Maxim 2 posturi pe zi (in intervalul orar 00:00-23:59)

2. NU MAI POSTATI DIRECT IMAGINEA, ci puneti link-ul sau un thumbnail pentru a nu incarca prea mult pagina

3. daca vedeti ca a raspuns cineva inaintea voastra, editati-va postul corespunzator pentru a nu-i induce in eroare pe cei care vor posta dupa voi (poate sa ramana link-ul, in schimb renuntati la cererea facuta)

4. nerespectarea primei reguli si incalcarea repetata a celei de-a dua vor atrage dupa sine sanctionarea cu Warn

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...