Jump to content
Tweety^^

materia preferata...

Recommended Posts

Posted

Fizica, Informatica si un pic Matematica tongue.gifbanana.gif

MATE ? ? ? blink.gifblink.gif

Eu de cand is in liceu (4 ani) in fiecare semestru ma chinui sa trec. Si tu zici ca`ti place matematica ? blink.gif

uau. Good 4 u blink.gif

Posted

Materia mea preferata este sportul (ptr k jucam baschet biggrin.gif )....si mai sunt romana, franceza si educatia anteprenoriala unde ne distram la greu (nu ca as avea vreo treaba cu ele) icon_thumright.gif

Posted

hmmm...

1.Engleza

2.Desen (just love it... da ce fac la mate-info... nuj blink.gif )

3.Psihologia

restu...5 sa scot si ii bine 5.gif

Posted

pipal .. nu confundati materia preferata cu orele la care va distrati la greu angry4.gif

si mie imi place chimia ca profa vorbeste despre ceva total diferit ... violent1.gif dar ora de engleza e speciala ... ca si cum ai face un "update" ca cartoon network ^^

Posted

engleza, literatura, istorie, psihologie, baschet...prin generala imi placea shi matematica, prin liceu am ajuns sa o urasc .. la chimie eram foarte bun, era sa ajung la olimpiada pe vara de 3 ori la rand... ce ar mai fii interesant .. cu toate ca nu am facut latina (numai latina nu faceam la ora aia), italiana, spaniola, si franceza (am facut dar nu am acordat atentzie deloc, ca sa descopar dupa ca imi place)

Posted

sa mor dak stiu de ce ar inventa unu obiecte gen.. mate.. chimie.. fizica.. dontknow.gif .... uff.. e bine ca le avem pe astea .. mai "umane" care sa ne ridice moralu... icon_thumright.gif ..vorba vine ne ridica moralu... tongue.gif

Posted

hmm.....astea sunt Top 5 la mine smile.gif

1. Pauza

2. Contabilitatea

3. Economia

4. Marketing

5. Pauza de o ora jumate cand mergem sa luam cafea, mancare si stam la vorba ^^ ( pauza asta se cheama ora de franceza smile.gif avem 2 ore una dupa alta ! in cealalta jumatate de ora venim ca sa ne motiveze absentele tongue.gif )

Posted

cand statul degeaba va deveni o materie ... va fi mai mare dragul sa mergi la scoala ... pipal .. nu aberati de la subiect ^^

ps : nu mai chiuliti de la engleza ... o sa ajungeti sa zicetzi "inghish tichear"

Posted

materia mea preferata...sa zic BPD (bazele prelucrarii datelor.....un fel de info....la facultate)..... nu de alta dar nu prea am de unde alege..si pe deasupra si profii sunt de treaba (atat de la lab cat si de la cors) banana.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...