Jump to content
HellMaster

Ce este Dragostea ?

Recommended Posts

Posted

Daca tot s-a vorbit despre existenta lui Dumnezeu hai sa comentam dupa parerea voastra ce este dragostea? ce inseamna a iubi? de unde izvoreste ea? si cum se produce? Chiar sunt curios de parerile voastre.

Posted

ca sa fac un apel la ce thread-u "Exista Dumnezeu" as vrea sa spun ca dragostea este unul dintre blestemele pe care Dumnezeu le-a dat Evei si lui Adam la iesirea din Eden... Dragostea inseamna durere, tristete si-n acelasi timp inseamna totul pentru o persoana.

But never the less... it's a curse (pentru cei care cred in dumnezeu of course)...

Posted

Dragostea e (la modul cel mai naspa spus)ca o cursa pt soricei.....TE atrage catre ea ....te ispiteste....iar cnd te prinde nu mai poti scapa de ea... :D

PS: Acuma pe toate threadurile vorbim de cel cu Dumnezeu? :lol:

Posted

PS: Acuma pe toate threadurile vorbim de cel cu Dumnezeu? :lol:

iep :)

THREADU ALA RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

STiuuuu ca de-aia are atatea views si reply-uri(vreo 20 is de ale mele da sa nu mai ziceti la nimeni) :D :D

Cred ca e cel mai discutat topic care a fost pana acuma

Posted

ca sa fac un apel la ce thread-u "Exista Dumnezeu" as vrea sa spun ca dragostea este unul dintre blestemele pe care Dumnezeu le-a dat Evei si lui Adam la iesirea din Eden... Dragostea inseamna durere, tristete si-n acelasi timp inseamna totul pentru o persoana.

But never the less... it's a curse (pentru cei care cred in dumnezeu of course)...

<_< <_< <_< <_< :blink: mai lasat in ceata kenny!!!

Posted

Acuma pe toate threadurile vorbim de cel cu Dumnezeu?

Dar ce are dak mai schimbam putin subiectul. Vreti numai chestii de genul "nu mai merge pcul, a aparut GTA!!!, am luat BAN de la apasu" etc. Eu unul m-am plitisit de aceleasi vorbe goale. Daca tot scriem si suntem interesati de linkmania, macar sa scriem cu folos.

Si promit ca urmatorul meu thread va fi despre sex (asta daca permite alex si echipa de moderatori :P )

Dragostea... la fel ca si prietenia este un concept foarte greu de definit (si pe viitor va rog sa va abtineti :D ).

Dragostea este cel mai mare dar oferit noua. Este o forma de a te apropia de divin, de a intra in legatura cu sferele (threadul ala m-a tampit :)) ), dupa cum sustin si hindusii.

Noi nu o mai apreciam la adevarata ei valoare, ritmul vietii cotidiene ne amorteste simturile ajungand intr-un final sa ne dedam exclusiv placerilor carnale, pe care le confundam cu dragostea adevarata. La adolescenti este un moft, o prostie. Nimeni (sau f putini) iubesc cu adevarat, majoritatea complacandu-se in a crede ca pasiunea inseamna dragoste. Trist, dar adevarat. Numai cand te gandesti ce complicat e procesul de cucerire a unei fete, cate minciuni, cate masti trebuie sa afisezi cu nonsalanta. Si daca nu iese, eh, sunt prea bun pentru tine...

Nu va mai lamentati ca iubiti, ca suferiti din dragoste ("sa mori de inima ranita" chiar nu se aplica in cazul nostru) pentru ca va mintiti singuri.

Posted

Dragostea daca stam sa o luam logic ste un complex de sentimente fata de o alta persoana care prvin din inconstient ( asa ne-a burit la psihologie :P ) Dar in acelasi timp este si o capcana pt fraeri in care cadem toti :lol: :lol:

Posted

Dragostea daca stam sa o luam logic ste un complex de sentimente fata de o alta persoana care prvin din inconstient ( asa ne-a burit la psihologie :P ) Dar in acelasi timp este si o capcana pt fraeri in care cadem toti :lol: :lol:

Nu toti sunt Homosexuali :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Hate Valentine's Day...am cheltuit o groaza de bani pe ursulti , ciocolata , lumanari parfumate , si alte bazaconii.....te costa cand ai femeie langa tine , te suge de .... bani :P :P .... dar aseara nu am regretat de loc B) B) a meritat efortul si cheltuiala B)

Posted

pai vezi? ne ofera shi satisfactii dragostea asta. da sunt mai multe feluri de dragosta parca asha mi se pare. dragostea dintre sotz si sotzie nu este de acelashi fel ca si dragostea dintre mama si prunci. mie asha mi se pare. voua nu? anyway sper sa am parte de dragoste la viatza mea. deocamdata nu e timpul sa ma gandesc la asha ceva. tre sa bag capu in culegere si dai inainte cu propleme(al dracu e matematica asta).

Posted

Hate Valentine's Day...am cheltuit o groaza de bani pe ursulti , ciocolata , lumanari parfumate , si alte bazaconii.....te costa cand ai femeie langa tine , te suge de .... bani :P :P .... dar aseara nu am regretat de loc B) B) a meritat efortul si cheltuiala B)

moama si inca cat ma costa...

am dat vre-un bulion numa pe ursulet...damn...

expensive woman... ;)

da las ca ne scoatem noi nuh?...hehehe

Guest cristimoga
Posted

Dragostea este un proces chimic unurma caruia centrul gindirii coboara din partea de sus a corpului si se localizeaza in doua organe aflate la inceputul picioarelor :D :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...