ovimacher Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 In aceeasi nota in care merg majoritatea lucrurilor in mult iubita noastra tarisoara, si serverul asta merge la fel...adika prost! Dupa o zi de lucru vin si eu acasa la ora 5 si la sfarsitul a 3 ore intense de a intra pe acest minunat server reusesc si eu sa ma conectez ,joc 10 minute ,timp in care merg sa ma lupt nu sa pierd vremea prin tradeuri,ma zbat sa scap de laguri si bugurisi dintr-o data "you are disconnected from the server".Mergi si o iei de la capat....... Si atunci sa nu-ti vina sa spui ca-ti pare rau ca esti roman si sa dai de pereti cu tot ce ii prin jurul tau??? :( :( :( :( :( Va rog nu mi-o luati in nume de rau dar m-am enervat cu nervii si nu mai rezist(sincer sa fiu dupa ce m-am jucat atata timp pe acest server mie greu sa merg pe alt server.Nu dispun de timpul necesar .Credeti-ma.) Ps.As fi 100% de acord sa platesc o taxa lunara numai sa pot juca cand vreau eu nu cand vreti voi!!!
arch Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 1. este iar POSTAT UNDE NU TREBUIE! AICI SE FAC RECLAMATII DE KS, PK... 2. Frumoasa scuza "traim in romania", dar din punctul meu de vedere nu este o scuza. 2 oameni cu curaj s-au apucat sa faca un server foarte stabil si acum au ajuns sa fie vinovati de toate problemele de conexiune ale jucatorilor. O fi vina mea ca ai un abonament pentru un calculator si o intreaga retea in spate, sau ca folosesti cine stie de programe de download si`ti consumi banda, sau ca ai probleme tehnice cu conexiunea si nu ti le rezolvi ? In momentul in care pe mine nu ma deconecteaza (a se nota ca nu exista nici un fel de facilitate / extraslots pentru admini) consider ca server-ul merge foarte bine. Rezolva`ti problema si mai asteptam detalii.
ovimacher Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 @arch 1.Iarta_mi curiozitatea dar unde se pot posta topicuri de genul asta(i se spune plangeri nu plangeri KS or PK). 2.Nu este o scuza ,este realiate,haidetzi sa fim maturi.. 3.Bv acelor oameni si ii respect cu toata sinceritatea o spun,dar tot cu toata sinceritatea itzi spun ca am inchise in timpul jocului orice programe care ar putea sa_mi influenteze derularea jocului intr_un fel sau altul(pana si bit defenderul ii inchis!!).Conexiunea este cea de la RDS cu 256k cu un singur calc.Eu ca si jucator nush care e problema ,tehnica sau de administrare a serverului,nu spun ca ati fi voi de vina,dar nu sunt singurul cu aceeasi problema(mai am vreo cativa amici s-au lovit de pr.asta). 4.Si pana la urma urmei urmatoare ,nu asta e problema cea mai grava ci aceea ca imbatraneshti stand sa te conectezi......(dar asa este s-a mai discutat..)
YoYo Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 da de unde stii ca e de la server ?? :blink: ....mie imi merge perfect...dar mai fac pc-ul figuri...
arch Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ovimacher ti-am vorbit asa pentru ca din mesajul tau am inteles intr`o oarecare masura ca am fi noi vinovati. Daca unui singur om ii merge bine inseamna ca server-ul este stabil.
YoYo Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 @arch dar nu e numai un singur om sunt sute de jucatori zi de zi...si nu cred ca are cum sa fe de la server :rolleyes:
wladq Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 de vineri de la 00:00 am pana luni la 11:30 .... afk 5 ore (cate 2,5 ore de som - si alea noapte ca sa nu comenteze altii) 48+11:30 = 59:30 ( - 5 = 54:30 - fara deconecatri sau lag ) inca n-am mai vazut servere care sa mearga asa bine... flawless! conexiune: rds cablelink, cu 2 pc-uri in casa ... pe celalat se mai facea si browsing uneori... ca joaca multi e alta problema... adminilor... toata stima.... P.s. daca sunteti pe rds... firewall.. nav... antipsyware.. sa va arat ce am gasit pe un pc crezut curat ? http://13.xro.us/pccurat.jpg - in timp ce scana http://13.xro.us/pccurat2.jpg - rezultat final (si as vrea eu sa fie imagine trucata sau tzapa... dar nu e...) cum credeti ca mergea netul? 20 deconectari pe ora. daca nu sunteti pe rds... alta problema. In iasi am observat ca conexiune intre provideri diferiti nu sunt asa stabile... poate o fi generala situatia, poate nu..