Elf Soldier Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 se poate sa dezactivez temporar mesengeru?(parca se poate nu?) si va rog sa imi spunetzi si cum! adik sa nu imi apara knd intra cineva sau cand iese..........imi face lag la counter si la altele........................ms anticipat. B)
alex Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 click dreapta pe iconitza din taskbar >> exit (inchide messengerul de tot) sau crtl + q sau click dreapta pe inconitza din taskbar >> sign out (te "delogeaza") ctrl + d sau din meniu(messenger >> sign out / close) era vorba de yahoo messenger nu?
Elf Soldier Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 ms mult alex.................dau o bere knd ne vedem :P (sau un suc)
rats Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 daca-i vorba de windows messenger: add or remove programs -> remove windows components... asa-l dezactivezi for good. R.I.P. Messenger :(
nwradu Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Sau Preferances > Alerts & Sounds si se debifeaza optiunea de a arata un mic popup de cate ori intra un contact sau iese. Si daca tot sunteti acolo, recomand si activarea optiunii de a deschide direct minimizata o noua fereastra de chat (cand va da careva un mesaj), ca altfel va scoate din diverse programe ca sa v-o arate.