Raul Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ce poti sa faci in lift Iata ce poti face intr-un lift (de preferinta cat mai mare si cat mai aglomerat) pentru a face scurta plimbare cat mai placuta, pentru tine dar mai ales pentru ceilalti: - sa faci zgomote de masini de formula 1 cand cineva intra sau iese - sa-ti sufli nasul si sa-i intrebi pe ceilalti daca vor sa vada - sa vinzi produse Oriflame - sa te razi - sa iti deschizi geanta, sa bagi capul inauntru si sa zici "ai destul aer acolo inauntru?" - sa dai fiecarui om care intra in lift cate un ecuson cu nume si sa-l porti pe al tau invers - sa stai la colt cu fata la perete fara sa spui nimic si fara sa te dai jos - sa-i saluti cald pe toti care intra si sa le zici sa-ti spuna "Amiralul" - sa faci yoga - sa fixezi un alt pasager si dupa vreo zece etaje sa-i zici "azi am ciorapi noi" - dupa ce liftul s-a umplut, sa zici "la naiba, imi vine sa vomit!" - sa citesti cu voce tare pasaje religioase - sa latri din cand in cand - sa faci pariuri cu ceilalti pasageri ca poti sa-ti bagi monede in nas - sa arati celorlalti pasageri o rana si sa intrebi "dvs. vi se pare infectata?" - sa tii in mana o lada frigorifica pe care scrie "organe umane" - sa fixezi un alt pasager, dupa care sa-i zici "esti unul dintre ei!" - sa ragai si apoi sa zici "mmm...delicios!" - sa lasi o cutie intre usi - sa intrebi fiecare pasager care urca daca poti sa apesi butonul in locul lor - sa porti o papusa pe mana prin care sa comunici cu ceilalti pasageri - sa canti la muzicuta - sa faci "ding" la fiecare etaj - sa te sprijini de butoane - sa apesi pe toate butoanele spunand "oare asta ce face?" - sa asculti peretii liftului cu un stetoscop - sa desenezi un patrat pe jos si sa-i anunti pe celalalti ca acela este spatiul tau personal - sa iei cu tine un scaun - sa faci baloane de saliva - sa iti scoti guma din gura si sa incepi s-o lungesti - sa anunti cu o voce demonica "trebuie sa gasesc o gazda noua!" - sa faci sunete de explozie de fiecare data cand cineva apasa un buton - sa te holbezi la degetul mic si sa zici "cred ca se mareste" - sa blochezi usa si sa nu lasi pe nimeni sa intre sau sa iasa - sa dansezi pe muzica din lift (nu este obligatoriu ca aceasta chiar sa existe) - sa intrebi pe toata lumea daca exista remediu pentru vampirism - sa inventezi o limba noua si sa fii insistent in a pune intrebari celorlalti - sa te uiti la tavan si sa zici "se pare ca va fi luna plina azi"- sa incepi sa topai in lift ca un rocker
c3nz0r Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 hahaha ,... aproape mai tari decat glumele lu' Basescu
Guest Bogdan Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 - sa te uiti la tavan si sa zici "se pare ca va fi luna plina azi" Cea mai tare. ... Se pare ca va fi si cer senin Misto d tot. Mai pune si altele daca mai gasesti
Zeal Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 eu as alege asta : "- dupa ce liftul s-a umplut, sa zici "la naiba, imi vine sa vomit!" ... imagine that ! tari toate
Tigressa Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 sunt superi tari toate...mai stiam eu kteva dar nu mi le aduc acum aminte. o sa revin cu un edit..sau cel putin asa sper
Guest 5th Element Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 marpha toate...mai ales aia cu ragaitu , dupa care spui ca i delicios
sw | SN!persd@y Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 hahaha ,... aproape mai tari decat glumele lu' Basescu lol nice Base: Ce-mi plac glumele mele ahahahahah!
Ghiba Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 - sa faci zgomote de masini de formula 1 cand cineva intra sau iese - dupa ce liftul s-a umplut, sa zici "la naiba, imi vine sa vomit!" - sa faci pariuri cu ceilalti pasageri ca poti sa-ti bagi monede in nas - sa faci "ding" la fiecare etaj - sa te sprijini de butoane - sa desenezi un patrat pe jos si sa-i anunti pe celalalti ca acela este spatiul tau personal - sa faci baloane de saliva - sa iti scoti guma din gura si sa incepi s-o lungesti - sa incepi sa topai in lift ca un rocker - sa faci sunete de explozie de fiecare data cand cineva apasa un buton OOOOOMFG !!! deci imi imaginez cate o situatie pentru fiecare de mai sus ! si incep sa rad de unu singur omg ! hahahahaha
fade Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 sau sa incepi sa iei fetele din lift la un asl pls ^^ guys go for them, i`ve got my little pinky tigress
Anakin_Theo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 hahaha cat de tare de unde le scoti frate?
Steel092 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 nice,very nice .Mie imi place posibilitatea cu sprijinitul de butoane.Am murit de ras
7Sev Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 eu am incercat cateva la un prieten ca yo nu's la bloc si a fost super tare )))) oricum misto fazele
THuG-Radu Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Super tare ... l`am citit intr`o seara .. (aseara sau acu 2 seri) .. dar la cat am ras .. nici sa postez n`am mai putut. + Ca mi`o dat si wolfuletz un fishier cu niste nume in JAPONEZA .. radeam ca nebunu` cu lacrimi Super tare
Anakin_Theo Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 lasa-ne si noua acolo numele alea in japoneza
kilroy Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 outstanding era sa fac pe mine de ras "caut o noua gazda"