skydiver Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 !Pentru ce e Drusal-ul,degeaba curata ei cat de cat daca omul nu vede cosul de gunoi(mai mult uneori nici nu vrea sa vada)!! Un pas inainte ar fi ca atunci cind cobori din autobuz si arunci biletul pe jos,sa te gindesti ca mai civilizat ar fi fost sa-l arunci la cos.De aici pina la reflexul comandat de subconstient mai este putin;dar pina atunci.....!!!
rats Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 si daca tot luam sarbatori occidentale, vad ca romanii mai si iau incultura americana... sa va dau cateva exemple de ce se intampla in liceul meu, si in inspectoratul judetean... Scoala a avut un paznic la poarta (nu jandarm) care nah... ce face paznicu... are grija de scoala... cand a semnat contractu de munca si fisa de post el a fost deacord cu unele conditii. Well... el avea datoria sa: ude florile din fata scolii, sa faca doua ture pe noapte in jurul scolii sa vada daca s-a incercat sa se sparga ceva, si inca cateve datorii pe care le cunostea. Paznicu asta nu prea facea astea pentru ca nu se simtea ca-i datoria lui sa ude florile, desi el a semnat fisa de post. El nu vroia sa faca inconjurul scolii pentru ca, citez: [...] Pe mine cine ma apara? [...] probabil paznicul vroia la randul lui un paznic. Scoala l-a sanctionat prima oara cu retragerea unei sume din salar etc pana cand i-a desfintat contractu de munca... si el, desigur a dat scoala in judecata. Fostul inspector general, de ziua alegerilor generele, a pus la dispozitia primarie vreo 20 de calculatoare cu care sa se poata vota. Calculatoarele au venit de la o scoala (tineti minte ca alegerile erau duminica si calculatoarele nu erau folosite). Well, dupa alegeri, s-a ajuns la asa un conflict, ca pna primarul aradului a cerut sa-si deie demisia... care si-a dat-o luni (nota: 14 februarie 2005). Ea vroia sa faca un bine, si altii au profitat de asta ca sa-i faca rau. Ii o femeie extrem de buna si nu pot crede ca cineva i-ar face asta... dar asa ii lumea; daca esti bun, iti vrea raul.
Ahilosu Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Heh, luptele din Lazar si Spiru atat pe terenul de baschet cat si in afara lui erau legendare. heheh...da pacat ca acum spiru nu discuta cu nimeni din tara... Campioni nationali editia 2003-2004 :P macar atat sa se faca daca altceva nu...
Guest alix_FedEx Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ai dreptate slim in romania avem un sistem de invatamanta FOARTE NASOL si asta nu ii singura problema avem noi foarte multe, asta e una care ne afecteaza mai mult pe noi elevi/studentii. Da multe chestii din programele scolare is inutile , ce sa mai zic de cum dau ei note, care-i faza cu la 2 la o tema nefacuta???? Da ce cand o sa ma duca sa ma angajez la firma XXX pe postu de YYY o sa ma intrebe daca mi-am facut teme le in clasa ZZZ??, e pur si simplu o tampenie!!! :( . Si csoka.zsolt [Am vazut aproape toata tara,insa va pot spune ca au fost regiuni(Transilvani)unde a fost o liniste,si o curateni mai incantatoare!] is din Oradea si iti garantez ca si aici ii un dezastru ecologic nu e mai bine ca in restu' tarii! Si nici in alte tari nu e tare diferit, ex: am fost in Germania si am stat acolo cam o luna la o ruda mai indeparta si daca stai acolo cateva zile observi si tu ca se ei oricine s-ar crede ei au si ei niste scurgeri in sistemul lor care ei il cred "perfect" bine nu e ca si la noi da si p'acolo daca esti atent mai vezi mizerii pe niste aleei sau cateodata pe la colturi. In concluzie sa nu credeti ca numa la noi ii asa, doar ca cand ajungi acolo iti atrage atentia altceva, lucruri noi! B) deci nu prea va intindeti sa ne comparati cu alte tari!