Guest JohnDoeJr Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Pe bune, cineva m-a rugat sa o gasesc cea mai performanta vrajitoare din Romania ..dar nu stiu cum sa o caut "live" asa ca am dat anuntul aici... cine a avut de a face cu asa ceva(eu sunt paralel) sa zica eventual pe privat o adresa ceva si ce a rezolvat....dar sa nu fie sarlatance sau escroace... vb foarte serios. Va multumesc! ps. cred ca asa ceva se afla din om in om..cutare e buna cutare nu e buna..etc de aceea am preferat aceasta varianta..oricum cu google succesul e minim... adresa de mail este: johndooejr@yahoo.com
aolex Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 cauta mama omida pe google :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Guest JohnDoeJr Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 rectific: e bune, cineva m-a rugat sa o gasesc o vrajitoare din Romania care sa se priceapa bine la meseria ei ..dar nu stiu cum sa o caut "live" asa ca am dat anuntul aici... cine a avut de a face cu asa ceva(eu sunt paralel) sa zica eventual pe privat o adresa ceva si ce a rezolvat....dar sa nu fie sarlatance sau escroace... vb foarte serios. Va multumesc! asa cred ca e mai bine..
Guest JohnDoeJr Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 asta am fost rugat sa caut...si nu stiu sa caut altfel..decat pe net. o fi careva care s-a dus pe undeva prin nus ce localitate la x si a fost multumit.. ar putea sa fie pe net acea persoana si sa dea reply.
Bobby18 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Pe bune, cineva m-a rugat sa o gasesc cea mai performanta vrajitoare din Romania. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mah, ce mai poti sa vezi pe forumul asta :D in curand o sa vad la publicitate pe unu` care isi vinde un rinichi, inima sau mai stiu eu ce ;) Nush sa iti spun nici o "vrajitoare perfofmanta" dar daca te uiti prin ziare gasesti la greu. :D :D
demonium Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Topicul asta nu intra la warez si deci ar trebui inchis?
nwradu Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Numai daca respectiva vrajitoare descanta jocuri sa mearga fara cd-key original :lol:
alex Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 nu nu e vrajitoare freeware ... numai ca el cauta una open source
BooM-retired Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 looool nwradu shi alex :D :D :D :D atzi fost tari la faza asta (io rad de 2 minute deja) - ar trebui pusa la Funny Stuff iar referitor la vrajitoare, mai bine lasa-o balta, chiar nu cred sa aiba vreun rost, alea is numa abureli. Zii la ala care tzi-o cerut sa cautzi asta ca l-ar ajuta mai mult sa mearga la Biserica.
aolex Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 looool nwradu shi alex :D :D :D :D atzi fost tari la faza asta (io rad de 2 minute deja) - ar trebui pusa la Funny Stuff iar referitor la vrajitoare, mai bine lasa-o balta, chiar nu cred sa aiba vreun rost, alea is numa abureli. Zii la ala care tzi-o cerut sa cautzi asta ca l-ar ajuta mai mult sa mearga la Biserica. da ce mai , biserica nu e vrajeala ??? :lol: bea o vodka si iti trece (macar aia o simti , stii ca e reala) ;)
rats Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 da ce mai , biserica nu e vrajeala ??? :lol: bea o vodka si iti trece (macar aia o simti , stii ca e reala) ;) bis!!! bis!!!
BooM-retired Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Ateilor shi paganilor!!! Eu nu sunt un fanatic sau asha ceva, ba dimpotriva: incerc sa fiu cat ma realist, dar nu putem sa negam totul in jurul nostru. Mai sunt shi intrebari la care raspunsul poate fi mai greu de aflat, dar sa nu punem la indoiala tot ceea ce ne inconjoara. O vodka prinde bine, mai ales dak e frig, dar mai este pana sa amestecam vodka cu acest topic
rats Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ti-as putea vorbi o ora despre subiectu "biserica" da cum ai zis tu, asta nu-i locu. :rolleyes:
Guest Bogdan Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 :D Vrajitoare cu experienta descantec si leg sireturi..fac rugaciuni ..ma rog pentru sanatatea calculatorului vostru si pentru a va merge internetul la viteza supersonica(asta nu e buna faza),asa sa-mi ajute regele calculatoarelor si internetului . :D :D FAra suparare :D
aolex Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 auzi , daca mai ai nevoie de vrajitoare ... spune ca il stie tata pe vrajitoru` din OZ si te face el cu diplome , ceasuri , mertzane` etc. :lol: :lol:
alex Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 hai mai chiar nu a gasit nimeni o vrajitoare open source?
nwradu Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Install Shield Wizard... dar parca se plateste totusi B)