Guest balaurulxp Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Cu RDS-ul inainte... :ph34r: Sincer eu nu stiu ce sa mai cred...care au fost criteriile de angajare la RDS? Sunt foarte curios... Timp de 5 zile n-am avut internet...am sunat (ce pompos suna!) Departamentul Tehnic ca sa ma lamureasca despre lipsa net-ului.... PRIMUL TELEFON: Da....ceva nu e in regula...vom rezolva in cel mai scurt timp posibil... AL II-LEA TELEFON: Pai aveti 2 placi de retea...si cred ca aici e problema... AL III-LEA TELEFON: trebuie sa formatati pc-ul...cel mai bine... AL IV-LEA TELEFON: problema tot de la dumneavoastra e... ...si tot asa....am dat 10 telefoane...10 raspunsuri..... Ca pana la urma sa ma sune un angajat RDS sa-mi zica ca problema a fost rezolvata si ca a fost din vina lor (isi cere scuze)... Pai bine mai...astia sunt angajatii RDS????!?!?!?!? :o Si tot asa cu RDS-ul inainte... :ph34r:
back Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Si la noi (SM) sunt "destepti". Nu am avut internet o zi, si am spus ca precis lucreaza ceva la retea. Dar cand am vazut ca nici a doua zi nu imi merge, m-am dus la ei si mi-au spus: " Nu aveti achitata factura la zi" !!!!! Ce sa fac? Le-am dus chitanta ca sa le demonstrez ca este platita la zi. Raspunsul lor a fost ca nu se stie exact cum a aparut problema, dar sa ma duc acasa ca m-au recuplat. Acasa tot nu imi mergea netul. Sun la ei si spun. Ei m-au intrebat daca am incercat sa scot modemul di priza, dar eu le-am raspuns ca doar l-am resetat. La care m-au intrebat:"ESTE BUTON DE RESET PE MODEM?". Pana la urma, peste vre-o 10 minute m-au sunat ca au rezolvat problema. Dar fratilor, eu sa le spun ca este buton de restet pe modem? LOOOOOOOOOOOL
Guest balaurulxp Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 asta cu buton de reset e cool...pai nici nu stiu pe ce lume traiesc astia :blink: loooooooooooool
Kane Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Looool :lol: Am patit si eu cu ai mei din Baia Mare cand incercam sa le explic ca mi se contorizeaza pe serverele de UO si CoD de pe linkmania. Habar n-avea ala despre ce vorbesc. intr-un final fericit m-am dus la ei la sediu si atunci doar mi-a citit unu (care cred ca era singurul care se pricepea) mail-ul ce il trimisesem de vreo 3 zile si mi-a rezolvat. Ce sa faci, asta e. P.S. Cand m-am dus la ei la "Departamentul Tehnic" unul dintre ei (primu` cel ce te intampina") mi-a zis sa-i spun contul. I-am zis. Apoi a avut pretentia sa ii zic parola. I-am zis NU, cei asta parola e confidentiala. Pana la urma a zis sa o introduc eu ca el nu se uita.
Guest balaurulxp Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Alta faza tare...ii sun sa le zic ca mi se contorizeaza traficul si cand e inchis pc-ul...trafic la modul de 10 MB, nu gluma... Raspuns: RDS: poate umbla cineva pe pc cand nu stati acasa... EU: cum sa stea cand numai eu stau pe pc si in plus e si parolat... RDS: ceva nu e in regula...trebuie sa analizam... EU: foarte bine...analizati... dupa cateva zile... RDS: totusi trafic exista si programele noastre nu dau gres... EU: pai eu tot nu inteleg... RDS: pai nici eu nu inteleg....(asta a fost raspuns de angajat RDS!!!!!!!!!!!)
nwradu Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Parca vad ca in curand pe langa bash-ul ala pt huburi, deschidem unul pt citate cu operatorii RDS...
JUANN Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Le cereti cam mult celor de la tehnic. Pai cind sunati voi si spuneti ca nu merge, ei dau un ping la modem si daca scrie cumva reply raspunsul va fi ca e de voi problema, si nu uitati ca la un server cu un numar asa de mare de clienti nu se poate spune ca-i la mintea cocosului sa-l administrezi. :D
Guest balaurulxp Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Mai JUANN...... Sunt acolo ca sa-mi explice problema, s-o rezolve.....sau daca nu sa trimita o echipa pe teren.... cer prea mult ? :huh:
rats Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 yet another thread about the suckness of RDS :rolleyes:
csoka.zsolt Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 LooooooooLLLLLL!!Nu mai pot de ras!Am patit chiar mai rau!Au venit cei de la RDS sa-mi instaleze modemul,si telefonul!Le-am intrebat cand o sa ma pot uita la trafic?Au zis ca peste cateva ore!BINE...!Trec 3 zile...!Trec 5 zile!Trec 10 zile!NIMICA!!! !Sun la cei de la RDS ca nu pot sa ma uit la trafic!Nu mi-au facut contul!Zice ala de la RDS ca:"Vai ne pare rau!Nu e nici o problema dati-mi numele si parola si peste vreo 5 min. o sa vi-l fac!!!BINE!!Trec 5 min...!Trec 2 ore!Trec 2 zile!Sun iarasi la RDS:"Vai ca nu stiu ce s-a intamplat spuneti-mi numele si parola si peste 15 min. va fi gata!BINE!Trec 15min....!Trec 5 ore...!Trece o zi!Sun iarasi la RDS:"Lasati-mi numele si parola si pe maine va fi gata!BINE!Trece o zi...!Trec 3 zile...!Trece o saptamana!!NA gata am zis ca sun la RDS si le trimit ...da la ...sa!!Le sun,preia un domn:Vai ca imi pare rau,deoarece eu sunt aici de doar o saptamana!EU:Aaaa,atunci dvs. mia-ti promis acum o saptamana!RDS:Na bine pe maine va fi gata!!SI CULMEA pe maine diminea-ta totul a mers perfect!!! !Deci trebuie sa te chinui si sa dai 10 de telefoane sa-ti rezolve o problema majora!!!Asta da firma!!!
BooM-retired Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Sa va zic shi eu o faza tare. Mi-am facut contract shi dupa 1 luna au venit shi la mine. Toate bune shi frumoase (eu eram la scoala cand a venit tipul - era doar 1), ma cableza , chiar imi lasa vreo 5 m de cablu in plus. Se pune "marele expert" la cuca sa configureze totul (intre timp am ajuns shi eu acasa) shi dupa juma' de ora de incercari imi spune ca nu merge shi nu shtie dc, dupa care zice sa incerc eu ca poate ma pricep mai bine. Shi-a luat geanta shi a plecat, lasandu-ma pe mine sa rezolv situatzia shi mi-a zis ca dak nu reushesc sa il sun shi o sa vina cu altcineva sa faca totul......bineintzeles ca in 3 minute am rezolvat....dar oricum, dak nu aveam habar de alea.... loool :lol: :lol: :lol:
Guest cristimoga Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Am auzit de oferta RDS cu 9$. :) Am dat fuga si am facut contractul :D Mi-am pus toate pilele in functiune si dupa 5 zile m-aucablat. ;) Eram super fericit . :rolleyes: mergea trasnet...........citeva zile. Acum merge foarte slab. Mai bine zis cind mergec cind nu .Tot sun la tehnic si solutia e tot timpu aceiasi: " Scoateti modeml din priza si bagati-l la loc" :D :D :D :D Nici un rezultat. Cind le spun dau vina pe orice in afara de ei.Astep ziua in care sa mearga cum au promis
skydiver Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 P.S. Cand m-am dus la ei la "Departamentul Tehnic" unul dintre ei (primu` cel ce te intampina") mi-a zis sa-i spun contul. I-am zis. Apoi a avut pretentia sa ii zic parola. I-am zis NU, cei asta parola e confidentiala. Pana la urma a zis sa o introduc eu ca el nu se uita. Dupa ce mi-au "montat" Net-ul mi-au dat o adresa de mail sa descarc AVG.....Dupa 2 zile am fost la ei cu calc varzuit(trafic la greu) Chiar si in cele 2 ore cit nu a fost calculatorul cuplat aveam trafic (mi-au aratat un grafic pt trafic!!!!!)
Guest balaurulxp Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Orice e posibil la RDS...dupa ce am avut probleme cu ei (si nu putine) iar n-am avut 3 zile net...au venit dupa zeci te telefoane echipa tehnica...si surpriza: nu stiau de ce nu merge net-ul....au stat baietii 4 ore...au masurat la tablou...au mers in fata blocului unde intra cablu...au verificat modem-ul...ca dupa cele 4 ore sa zica ca nu stiu la ce piesa de pe stalp a intrat apa si ca acolo-i vina...no bine...dar chestia ciudata e ca sunam la suport tehnic si de acolo imi tot zicea o fatuca ca totul e ok... Sincer cred ca o sa-i infiez pe toti angajatii de la RDS ca sa le dau o mama de bataie...ca da la tata la copii ;)