Hash-Hash Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Semneaza si tu aceasta petitie, este fff important http://new.petitiononline.com/tweetysa/petition.html Sau macar citeste despre ce ii vorba, nu este bataie de joc Eu m-am lasat de MU. Adio preteni Mai dati si voi cate un "up" sa vada lumea!
TyreXel Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 maaa... tu ma urmaresti cred daaaaaaaaaaa nu mai spune la nimeni
PrinceOfPersia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 o.O....3 topicuri la fel....o sa iei warn
seba18 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mai, dar lasati sa inteleaga si aia mici ceva din desenele astea, ca doar pentru ei sunt facute.... (nu vreti cumva ca in boxa stanga sa se auda in romana si in cea dreapta in engleza?.....daca ar fi toate TV-urile stereo si cu balance control... )
HellsAngel Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Cei de la RDS transmit un fel de "dual channel" : in loc de mono/stereo ai canalul 1 si canalul 2. Daca nu ai TV stereo...auzi numai canalul 1, default pe CN fiind romana, dar la un tv setereo poti comuta intre canale...rom/eng.
[HH]FuRy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 e mare nu gluma am citit cateva pasaje si e f adevarat... ma uitam la desene animate de pe la 2 ani cand nu erau dublate... si pot sa zik k in cls I stiam engleza mai bine dekat profa
silversky Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Nu stiu ce ar putea sa faca Ministerul Educatiei in privinta asta,deci nu vad rostul petitiei... In fine...si eu sunt unul care a facut primii pasi la lb engleza cu Cartoon Network. Ceea ce a zis HellsAngel s-a implementat acum si in reteaua UPC.Dar ce folos pentru ca majoritatea televizoarelor nu au "mono/stereo"... PS: "Uuu! What does this button do?" ( i miss them )
kilroy Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 am citit cateva pasaje si e f adevarat... ma uitam la desene animate de pe la 2 ani cand nu erau dublate... si pot sa zik k in cls I stiam engleza mai bine dekat profa same here doar ca eu am inceput engleza in a 6-a, si o stiam destul de bine iar in liceu, la clasa de engleza, dadeam lectii la toata lumea thank you cartoon network si restul posturilor de engleza si filmelor
Isome Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pai cam toti au inceput enlgeza cu Cartoon Network dar acum s-au gandit sa bage in romana e o prostie mare SAVE TWEETY!!!
PrinceOfPersia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 De la cartoon network am invatat engleza Mare porcarie traducerea... Nici nu traduc bine
Tigressa Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Si-n plus nici nu suna la fel de funny omg i mean pana sa le traduca ink ma mai uitam la ele...acum ... suna k naiba eu am semnat petitzia de acum kteva zile...deshi nu crd k o sa ajunga undeva chestia asta...although i`m still hopping we want english cartoons()
alexdanx Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 http://new.petitiononline.com/tweetysa/petition.html Pe scurt este vorba despre o petitie impotriva dublarii in limba romana a programelor de pe CartoonNetwork Pana in acest moment au semnat 16000 de oameni
alexdanx Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 keep it warm for me, i will be missing for a while
M1nDH4cK Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 keep it warm for me, i will be missing for a while Aici trebuia sa se simta teid P.s. : Ai uitat un "it"