TenshiTNQ Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Am o intrebare referitoare la casuta de "mail" dp linkmania am primit 2 msj si am trimis tot doua .. si spre mirarea mea imi arata deja 10% folosit... sau nu stiu dak mai mult... in fine ce se va intampla cand va ajunge la 100%???? <_<
TenshiTNQ Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 pe linkmania nu ai e-mail :-S in fine ce o fi ala de trimiti pm si ai inbox si asha mai departe... :ph34r:
alex Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 logic ca nu o sa mai poti primi mesaje ce e asa greu ?
nwradu Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Din pacate pe alte forumuri se sterg automat mesajele cele mai vechi pt a face loc la astea noi. Aici trebuie sa le stergi tu. Nu stiu ce se intampla daca cineva iti trimite si ai deja plin, dar daca ai deja plin si trimiti tu un pm, iti da eroare pt ca zice ca nu are cum sa-l salvezi in Sent Items sau cum se numeste... E un maxim de 50 de mesaje salvate parca pe total, indiferent ca sunt primite sau trimise, asa ca asigura-te ca ai mereu doar vreo 46 sa zicem ca sa fie oricand loc pt altele.