Jump to content
catalin74

Transfer Queue from Dc++ to StrgDC++

Recommended Posts

Posted

Vreau sa trec de pe DC++ 0.667 pe StrongDC++ si as vrea sa stiu daca se poate sa fac cumva transferul fisierelor din "Download Queue" ca sa nu pierd download-urile partiale.

Explicati-mi si cum... :rolleyes:

Peace...

Posted

copii queul din dc++ peste cel din strong dar sa ai grija sa nu modifici de la inceput chestia cu dw pe bucatzi ...de la mai multzi utilizatori simultan

Posted

Heh... azi mi-am pus aceeasi problema si eu, doar ca eu treceam de la oDC la StrongDC. Pe scurt copiezi din directorul de DC++ fisierul queue.xml in directorul Settings din locul unde ai instalat StrongDC. O sa-l recunoasca automat si iti va putea continua downloadurile, cata vreme setezi si in StrongDC acelasi director de unfinished pe care il aveai in DC++. Atentie insa, orice downloaduri incepute cu StrongDC intre timp le vei pierde.

Ca tot suntem la subiectul asta, poti copia si fisierul favorites.xml in acelasi loc si astfel iti pastrezi si huburile favorite, daca aveai.

In ce priveste queue-ul, nu sunt sigur dar s-ar putea ca downloadurile incepute cu DC++ si continuate cu StrongDC sa nu poate fi luate de la mai multi useri simultan. Doar cele noi, pe care le incepi cu Strong, vor beneficia de aceasta optiune, desi nu sunt sigur.

(Inca o discutie buna de Software si de adaugat la threadul de intrebari frecvente)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...