endes Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 sal allputeti sa imi spuneti cum bag si io DC++????(fiindca vreau cs 1.5)
Guest <Punish3r> Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nu pot sa cred ca vad un astfel de post cum bag si io DC++???? . Incearca cu Dublu clic cu butonul din stanga al mouselui pe iconita de DC++ , dupa care apesi butonul NEXT pana cand apare FINISH pe care il apesi si pe ala , ghici ce se va intampla?!.....ti-ai bagat DC++...Asa , de aici vine partea frumosa , SETARILE se fac apasand butonul settings , la fel cu butonul din stanga al mouselui , urmand instructiiunile de acolo ..Nick , IP , Sharing.... BAh sincer mie mi-ar fi fost destul de rusinica sa postez un astfel de topic ....in fine poate nu stii ..... Pentru mai multe informatii GOOOOOGLE-IT
endes Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Nu pot sa cred ca vad un astfel de post . Incearca cu Dublu clic cu butonul din stanga al mouselui pe iconita de DC++ , dupa care apesi butonul NEXT pana cand apare FINISH pe care il apesi si pe ala , ghici ce se va intampla?!.....ti-ai DC++...Asa , de aici vine partea frumosa , SETARILE se fac apasand butonul settings , la fel cu butonul din stanga al mouselui , urmand instructiiunile de acolo ..Nick , IP , Sharing.... BAh sincer mie mi-ar fi fost destul de rusinica sa postez un astfel de topic ....in fine poate nu stii ..... Pentru mai multe informatii GOOOOOGLE-IT aaaaaa ms da nu ma refeream la asta:P dupa toate astea ce mai fac????
Guest <Punish3r> Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Pentru mai multe informatii GOOOOOGLE-IT
Raul Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 OMG!Avem in fata noobul anului nenea da u cati ani ai ?
nwradu Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Citeste helpul de instalare de pe site-ul DC++, si aia e. Lasa-ne cu intrebari despre cum sa tragi CS 1.5.