Hadrian Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 si asa RDS ramane stapanu nostru...si nu invers Mai tyler-durden mama ce gandire inapoiata ai. Pentru informatia ta noi suntem stapanii Rds ului, noi toti clientii ca daca noi nu suntem nici Rdsu nu e. Si asa gandesc si ei, asa ar trebuie sa gandeasca orice firma mare si care se respecta, pune pe primul loc clientu. Eu am avut o experienta neplacuta cu personalu din Oradea foarte needucat si cu un simplu mail la cine trebuie s-a rezolvat problema. Iar daca suni la ei sa ii intrebi fiecare abonament are o viteza inclusa in oras(metropolitan), cu cat abonamentul e mai mare cu cat viteza inclusa in abonament pana la depasirea acestuia e mai mare.
Guest alexg184 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Adihac.. fii antena... ;) Abonamentul meu de 9$ nu face parte din promotia care a fost anul trecut de pe 1 NOV - 31 DEC. Acest abonament.. a fost facu acu 1 an si ceva in urma.... la vremea aia.. baietii spunea.. maxim 128 Kb indiferent de unde... asta e maximul. A mai trecut ceva timp si au zis : SUPER OFERTA ! Dulam viteza .. de la 128 la 256 kB... perfet. Ideea care era... eu nu beneficiez de acea oferta.. in care.. ai viteza mai mare pt. traficul metropolitan.. si mai mica pt. alt gen de trafic.... eu trebuie sa am aceeasi rata de transfer fie ca fac trafic metropolitan, national sau international .. m-ai inteles ? Deci daca imi merge metropolitanu... imi merge si nationalu cu 256 ... inseamna ca nu e "ocupata" reteaua... si ar tb. sa pot trage si din afara tot cu aceeasi viteza.. lucru ce nu se intampla... Deci se contrazic singuri Puteau spune de la bun inceput... da.. vom dubla viteza ... numai pt. traficul national.... ca de.... numai acolo... ne laudam ca avem nu stiu cati km de fibra optica.. f. frumos.... lumea tot ar fi fost multumita.. era un progres... dar ei nu... ei au mai inflorit-o putin.... ca sa atraga lumea mai bine..... asta e.. management se cheama :D In privinta serviciilor.. nu am nimic cu ei... cel putin la mine..... toate problemele si-au gasit o rezolvare intotdeauna in mai putin de 3-4 zile.... trebuie sa intelegem ca de fiecare data cand sesizam ceva nu suntem singurii.... La Iasi personalul si de la Comercial... si de la Tehnic este foarte amabil.. doar ca... uneori par lipsiti de informatii suficiente.... dar asta nu e un neajuns... nici pt. ei .. nici pt. noi.... :P RDS... de data asta te-am iertat... da alt data.. sa nu mai duci lumea cu zaharelu' .. ok ? B)
BooM-retired Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 alexg184 cred ca am citit de 3 ori ceea ce ai scris acolo shi ink nu am intzeles chiar tot......grea mai e limba asta romana..... Shi din cate shtiu eu, toata lumea e trecuta automat la noile abonamente..... Iar cand ei spun de 256 kbps este doar marketing, shi nu mint cu nimik. Ai shanse mari sa atingi acea viteza, dar nimik nu e garantat. Iar ca pe extern nu potzi sa prinzi viteze prea mari.....ce sa faci (nu au mintzit cu nimik, ei doar au OMIS sa spuna ca pe extern prinzi viteze mai mici)
Guest alexg184 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 BooM_IO daca nu intelegi nu e problema mea.... trebuia sa te fi dus si tu pe la orele de lb. romana prin liceu.. asta e.... sau poate inca nu esti la liceu :P Si daca nu ai ocupatie, nu te apuca sa dai tu REPLY-uri la deferite posturi ca sa faci pe-a interesantul... k ? In legatura cu subiectul abordat.... m-am lamurit.. nimeni nu stie nimik concret.. toti isi dau cu parerea... fiecare spune ce crede ca e mai bine.... si multi nu inteleg.. asta e. Asta e ultimul reply pe care il dau..... sa fiti iubiti .. pa
Guest ktudose Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Tzeava ca tzeava.LA mine de 2 zile nu a mers nimic. Eu am o chestie cu modemu. Nu s-a sincronizat cu calc de lok. Dar am o intrebare. In slatina s-a cablat aproape tot orasu. au tras CATV si pa langa un UTP cat5. cand au venit si mi-au pus net, mi-a pus modem webstar (ceea ce ei nu aveau un prezentari) il loc de modemul acela alb pe care il au in pliante si nu m-au legat la UTP si direct la CATV. ce rost are acel UTP? De ce nu au pus modemu alb? de ce draq nu se sincronizeaza modemu cu calc? sa ii ia draq pe rds.
BooM-retired Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Bine mah alexg184, bine ca eshti u grozav......scuze ca nu am intzeles scrisul tau codificat, probabil ca e in binar sau hexazecimal (o sa ma mai gandesc). Scuze ca nu ma pot ridica la inaltzimea ashteptarilor tale.....o sa mai incerc. Iar in legatura cu topic-ul: nu o sa va mearga extern la 256 (poate numai noaptea, cu putzin noroc). Totul depinde de RDS, ne dau viteza care ei o vreau, nu pe care o ashteptam noi. Ne putem resemna cu gandul ca vom avea viteza de 256 numai metropolitan (miramash sa avem shi extern tot timpul).... Dak nu suntetzi multzumitzi....facetzi greva. Deocamdata ei detzin monopolul, asha ca.....eu nush dak o sa convingetzi toata tzara sa faca greva.... Dupa parerea mea, pt 9$ pe luna....nush ce o sa gasitzi voi mai bun, cel putzin in orashele in care ei detzin aproape tot (shi acele orashe sunt multe la numar). Tzinand cont de multele nemultzumiri, eu nush dc tot timpul tre' sa stai la coada ca sa inchei un constract shi juma de ora ca sa plateshti factura (cel putzin in Oradea). Sa shtitzi ca eu nu tzin cu RDS chiar deloc, dar cititzi inainte contractul shi numa dupa aceea venitzi cu nemultzumiri (vetzi vedea ca aproape totul li se cuvine lor, dar din moment ce SEMNATZI, NU mai avetzi dreptul la replica). Multzumit alexg184????? Sper ca da....
alex Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 iasul este unul din orasele in care rds are concurenta ... astral , mbit , plus net , retele de cartier foarte mari
Slick Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 si ce preturi au alea ? eu am tot ce-mi trebuie pe RDS, chiar si inainte de trafic gratuit ... dld metropolitan gratuit, lag-free CS server :D pt un pretz de 9 ?! i love rds.
Guest iiwolffy Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 si ce preturi au alea ? eu am tot ce-mi trebuie pe RDS, chiar si inainte de trafic gratuit ... dld metropolitan gratuit, lag-free CS server :D pt un pretz de 9 ?! i love rds. unele retele .. metropolitan pe RDS de 5mbps , alte retele au peering intre ele si astfel sau ajuns la un numar de vreo 16.000 de calculatoare ( hub dc++ tot timpul 1000,2000 useri de la care se copie cu viteze cuprinse intre 500 kb/s - cativa mega ca infrastructura e pe fibra optica ). Acuma depinde de utilizatori ce nevoie au; eu unul am plecat de la o astfel de retea la rds pt. ca nu imi placea cum merge internetul pe international; altii nu pleaca pt. ca au metropolitan f. mare si dwld rapid din iasi.. asa un client cablelink sa copieze un film ... dureaza cateva ore .. cu o retea locala poti sa il iei si chiar si in 2 minute; si in legatura cu preturile ... sunt asemanatoare cu cele ale rds-ulu; sunt si retele care iti dau net cu 150 de mii si iti merge de 150 de mii
nwradu Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Slick ai uitat sa mentionezi telefonie pe gratis mai ales daca mai ai prieteni pe Cablelink, e super. Preturile sunt cam la fel in retele de cartier, poate chiar mai mici. Viteze ametitoare pe metropolitan si in interiorul retelei. Dar totusi... se intampla sa cada mai des decat o face RDS-ul. Pe extern e varza totul, de obicei banda e super mica si adminii interzic Kazaa sau alte aplicatii de genul asta, pastrand-o doar pt browsing. Lag pe servere e imens in unele cazuri. IP routabil nu ai, plus ca depinzi mereu de adminii retelei. Daca nu merge ceva nu prea ai pe cine bate la cap, ca intr-o retea de 200 de insi unde doar tie nu-ti merge bine... cui sa-i pese? Nu se deranjeaza nimeni sa te ajute. Cum bine a zis iiwolffy, depinde pt ce vrei netul. Daca vrei sa tragi orice film si joc imediat ce apare si sa faci teancul de CD-uri in casa, te bagi la viteza mare. Daca vrei sa si joci ceva, sa ai un extern cat de cat rezonabil, sau poate ai nevoie de IP propriu, cauti alte solutii.
Guest cristimoga Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Intrebarea mea este: daca la un abonament de 9$ (256 kb/s) faci download cu maxim 15-20KB (cind ar trebui sa fie aproape dublu) la abonamentul de 15$ (500 kb/s) cit primesti? :huh: Probabil undeva la 30kB, adica cit ar fi normal pentru 9$. Deci cumperi cu 15 ce ar trebui sa primesti cu 9
payneinc Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Corectura : am vrut sa zic 3600 kbps.. trebuia sa va dati seama.. rds ul merge din ce in ce mai jalnic.. ma intreb daca trec la ab de 15 $, o sa mearga si mai jalnic ? e cineva din Constanta cu ab de 15 $ la rds ? as dori sa stiu cum merge ziua si noaptea ! Multumesc anticipat ! Greva la nivel de oras contra ISP ului s-a facut in Constanta. impotriva Pellin. Si Pellin aproape a falimentat. a fost cumparat de astral pentru abonatii la cablu tv care inca nu plecasera la rds.. a mai aparut o firma in Cta : Datanet : 256 kbps garantat la un canal . skepsisul e ca imparti acest canal cu inca 31 de abonati. deci 1 KBPS garantat. ceea ce este un rahat. ei dau net prin adsl. ca sa nu mai zic : taxe instalare : 60 euro fara tva + 0.15 euro pe metrul de cablu , si modem 60 euro fara tva. De ce trebuie sa fie asa de naspa in rromania ?