Jump to content
Guest alexg184

RDS ... RDS ... RDS

Recommended Posts

Guest alexg184
Posted

Mai oameni buni... RDS-ul nu zic.. are oferta buna... dar mai are de lucrat din alte puncte de vedere.

Problema mea care e.. : ei zic.. ca la ab. CableLink de 9$ (cum am si eu de altfel) rata maxima de transfer pe care o poti atinge este 256 kb/s.... buuuun, atunci cum va explicati.. (voi.. care cititi acest topic si aveti de gand sa raspundeti)...ca daca incep un download din "afara" imi merge cu maxim 128kb/s... si asta nu odata....e lege... mai mult de 14 - 15 KB nu trag, iar daca intru pe oDC si trag de la unu din tara.... imi merge cu 30 - 31 KB/s, adica cum ar trebui de altfel sa mearga.

Eu exact inainte de a posta acest topic am sunat la Serviciu Tehnic... si ei au zis ca nu e nici problema... ca nu e nici o limita.... ca poate trag cu viteza asta din cauza ca e aglomerata reteaua in timpul zilei.... Mai nene.... daca e aglomerata reteaua .. nu ar trebui sa trag DELOC cu 256kb/s .... nu ? dar in cazul meu... si nu cred ca-s singurul... eu nu pot sa depasesc limita asta de 16 kb/s decat pt. downloadurile din afara.. in rest... ceea ce inseamna trafic national...merge brici.

Nush ce sa mai cred.... dar un lucru e sigur.. ceva e putred in Danemarca :angry:

Guest alexg184
Posted

Bine zis Starter.. dar daca nimeni nu vrea sa recunoasca... ce sa faci,... asta e :(

Posted

Viteza a fost valabila numai cateva luni pentru atragerea clientilor; dupa aia a ramas numai publicitate nu prea adevarata.

Pentru proba vezi www.testmy.net .Are test de upload/download!

Posted

Chestia cu 256 e doar pentru reclama.Si pe Team Link te mai pune sa faci si tu reclama ca sa castigi premii.Mie mi-a mers in prima zii cu 248 dar atat a fost.Acum merge cu maxim 118.

Posted

Din punctul asta de vedere ai dreptate :D .Numa poate ca scade si mai mult de atata.:D

Posted

si mie imi merge tot cu 16 pe extern...

Your connection is: 121 Kbps (about 0.1 Mbps)

You uploaded at: 15 KB/s

Your TRuSPEED™: ^info^ 129 Kbps :: 16 KB/s (7% overhead factored)

Bottom Line: You are running: 2 times faster than 56K and can upload 1 megabyte in 68.27 second(s)

Your connection is: 117 Kbps (about 0.1 Mbps)

You downloaded at: 14 KB/s

Your TRuSPEED™: ^info^ 125 Kbps :: 15 KB/s (7% overhead factored)

Guest Cata2882
Posted

Mda....se poate discuta pe chestia asta la nesfarsit si intre utilizatori si cu cei de la rds, raspunsul lor este ca "serverul e aglomerat si nu este nisi o limita la download.

Eu sunt abonat la cable link din noiembrie si nu am avut 256 dupa cum se specifica in contract, de altfel nici toti cei pe care ii cunosc si au net de 2 ani de la rds si si-au reinnoit contractul ca sa aiba 256 (in functie de abonament si restul cu 128).

In TM toti de la rds au 128 de la ora 8 la 24 si 256 de la 24 la 8 dimineata (intern, extern, un conteaza), indiferent de tipul de abonament si de depasirile limitelor de trafic, chiar daca ai minim 1gb trafic zilnic. In cazul meu nu am nici un avantaj ca nu stau pe net dupa ora 24....dar astea sunt deja pra multe detalii.

As vrea si eu sa stiu care este ideea, si ce pot obtine cei de la rds prin asta.

Ma astept sa sara in sus multi de la rds si alti utilizatori. Ce am scris aici nu e concluzia mea, asta pot spune toti cei care au net de la rds in TM, pe abonamentul "nou".

Reclama a avut efect si tot am sperat ca doar doar o sa avem "tzeava"....oaaa.

Raspunsul lor : "Inca lucram la modernizarea retelei !!! "......OAAAAA !!!

....da nici acum nu suntem multumiti ?....stim numai sa comentam :P

Posted

Mai in reclame si contract spun ca ai viteza pana la 256. Asta inseamna ca intre 0 si 256 poate sa ti vina cu oricat ca ei isi respecta termenii contractului. :angry: Nu mentioneaza o viteza minima garantata sau eu cel putin nu am vazut asa ceva.

Guest alexg184
Posted

adihac .. nu ai inteles despre ce se vorbea.. ai postat ca sa te afli in treaba :angry: .... fii atent ce s-a scris mai sus.. si apoi implica-te si tu.. daca esti convins ca ai sa zici ceva corect fsi folositor. <_<

Posted

Eu chiar am avut 256 extern, dar numai prima saptamana dupa ce mi-a fost instalat. Dupa aceea a "intrat in normal" iar pe extern putetzi prinde viteze cat de cat mari NUMAI NOAPTEA, in rest nu va trece de 15-16.

Punct.

Guest alexg184
Posted

Ma parca sunteti turci.... si nu intelegeti o chestie......

Ei spun MAXIM 256..... da ? BUN..... atunci daca e reteaua ocupata ar tb. sa mearga indiferent de unde LA FEL ! Ori nu e asa.... national merge cu 256 si extern NU ! la aceasi ora.. in aceeasi zi... ce mai vreti. Ce ma intereseaza pe mine cum merge noaptea... eu vreau sa stiu de ce la aceeasi ora intern merge cu 256 si externu nu ????? Care retea sa fie ocupata ... reteaua "internet extern" si aia "internet intern" nu e ocupata nu ... hai sa fim seriosi... Doamne Dumnezeule.... bai cititi de mai multe ori daca nu ati priceput despre ce e vorba :wacko: dââââââ

Posted

Stati linistiti...merge ca naiba RDS-ul asta!Mie imi merge si intern cu 14 kb/s! :angry: Extern nu mai vb.

Cu 29 kb/s imi merge numa' pe server-ul de la ei!Si acolo alterneaza!Scade...creste...scade...creste :blink:

Whatever....pana la urma merge bine fatza de alte servicii de internet!Si sunt si cat de cat...ieftini :D

Guest P@uL@Ky
Posted

cei 256 kilo nu sunt kilobytes, sunt biti, si cum 1 byte = 8 biti, ai o viteza de download de 256:8 = 32 kilobytes/secunda. totusi, de pe hubul RDS din orasul meu, am prins si viteze de peste 100 kiloBYTES, nu stiu cum dar s-a intampat. aici cam cea mai mare viteza care este constanta la download este de 29-30 kb/sec

cam asta m inteles eu din oferta lor

Posted

Oferta e una, realitatea e alta.

Reclama mincinoasa. Insa pe jumate. Nu zic adevarul. Care este urmatorul : de la 08 00 la 00 00 totul e limitat la 128 Kbps ( real 100 kbps maxim la mine ), si noaptea, daca ai bafta, ai si 256 kbps ( reali vreo 228 kbps in cazul meu ). Insa in prea putine nopti am avut 30 KBps. mai mult am avut pana in 22 KBps. Eu m-am certat cu ei non stop... cand m-am dus la ei acolo.. ca la telefoane.. nici sa-i suni sa i avertizezi ca le-ai pus o bomba nu-ti raspund.

Eu am abonamentul de 29 $. Si zau ca nu cred ca-l mai tin. cred ca trec pe ala de 9 $. ca si ala e nelimitat. si e aceeasi viteza. 128 Kbps = 16 KB. macar sa-i am si pe aia 16 Kb ziua... dar nici macar atat... intre 08 00 si 00 00 merge destul de jalnic.. 7-8 KBps.. asta in Tomis Nord Constanta... cand merge netul si nu e picat...

Oricum, nu mai stau mult la ei. Am auzit ca ar fi aparut o firma care ofera 1mbps la 60 euro.. si-mi bag ceva in rds.... numai sa fie adevarata oferta si ma poata cabla.. naspa cu taxele astea de instalare si modemurile de cumparat... de aia astral constanta nu a facut nimik in orasul asta.. nu cred ca au mai mult de 100 de abonati...

In Tulcea, oras mic, e batalie mare pe net : 5 firme. Cea mai buna oferta : Astral : tzeava de 1mbps la 12 $. am primit print screen de la un preten comun. nu stiu ce sa cred.. dar un lucru e clar : inca avem monopol in Constanta si isi bat joc de noi. Profita de el din plin. Mi-e scarba de rds si de oamenii care lucreaza acolo. Suni la ei si nu raspunde nimeni, asta in cazul in care suna telefonul. ca de cele mai multe ori le scot din furca.. ca nu fie deranjati.. vremea trece si salariul merge...

Le doresc soarta Pellinului...

Ca nota informativa : am un var in New York si in primele 3 luni de cand e acolo are 3600 mbps la 18 $. E un singur distribuitor in cartier, dar e cu obraz. eu plateam si 100 $ numai sa fi avut tzeava aia..

Posted

bai payne da lasa ne cu 3600 mbs la 18$ pe luna, k mai sunt unii dintre noi care am mai iesit cin tara:)) :D si dak varuto ala nare altceva mai bun de facut decat sa ti fak tie farse(si tu sa musti :D ),makar tine le pt tine k te rade lumea! :P sau crezi k toti pe aici avem 12 ani? :) oare voi chiar asha credeti k n amerik umbla catelusii cu fibra optica de la fbi in coada??lol!!!de aia mai intru si io pe forumu asta ,in ultimu timp, k mai dau de cate unii care au glume de astea n program!! :lol: :lol: :lol:

Posted

mai alex184 i-a suna pana la ei si intreaba. si iti vor spune ca 256 e numai local, adica metropolitan la tine in oras nu national iar extern e mai mica viteza. eu am sunat vineri si asta mi-a fost raspunsu :angry:

Posted

adevarul e ca serviile RDS cam lasa de dorit. degeaba promit banda pana la 256 kbps cand realitatea e alta. adica tre sa astept pana la 3 dimineata ca sa beneficiez de asemenea viteza? la fel de adevarat e ca nu au concurentza in ceea ce priveste abonamentul. adica la 9$ sa ai si ab 2EUR telefonie, aici cred ca au dat lovitura. intradevar sa treci de la dial up la RDS ti se pare diferenta de la cer la pamant, eu nu-i inteleg totusi pe cei care au ab mai mare de 9$, tinand cont ca viteza e aceeasi. dar stiu ca dc in orasul meu, Craiova, s-ar intampla sa apara sau intre alt provider de Internet s-ar petrece ca si la televiziunea prin cablu, adica Terrasatu a cumparat toti providerii de televiuziune competitori(vreo 4,5), ramanand monopol, si asa ar face dc cumva ar aparea altii (greu de crezut ca s-ar mai intampla). si asa RDS ramane stapanu nostru...si nu invers :angry:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...