Jump to content
Guest dragstar

dc++

Recommended Posts

Guest dragstar
Posted

Eu unul am probleme cu dc++ si as dori daca poate sa-mi spuna cineva cum sa o rezolv.

*** Connecting to fatbox.rospot.com:4111...

*** Connection reset by server

*** Connecting to fatbox.rospot.com:4111...

*** Connection reset by server

Posted

Acesta problema o am si eu la anumite huburi din Bucucresti dar nu te alarma prea tare ca nu este de la tine. Iti apare mesajul asta atunci cand un operator reseteaza reteaua pentru a rezolva anumite probleme aparute pe parcurs.

Guest dragstar
Posted

eu am net prin cablu. doar de ieri. pe public hub-uri merge ok, dar cand bag fatbox.rospot.com:4111 imi apare chestia aia,. ma gandesc ca ar putea fi o alta cauza. cei de la rds mi-au spus sa las config. de la retea tcp/ip pe automatically obtain peste tot. dar nu mergea, asa ca am sunat la tehnic rds si mi-au dat manual config. dar cand ii dau un repair la conexiune in suport imi apare inca o eroare

Registering with DNS nu a putut fi rezolvata. poate sa fie de la ei?

Guest dragstar
Posted

acum imi apare siceva de genul:

*** Connecting to tmhub.mine.nu:6667...

*** Connection timeout

*** Connection timeout

Posted

acum imi apare siceva de genul:

*** Connection timeout

Cand iti spune connection timeout insemana ca ori hubul este cazut ori netul merge foarte prost si nu te poti conecta la hubul respectiv. Incearca de mai multe ori si ai sa reusesti. Pentru mai multe detalii despre cum te poti conecta la huburi intra pe http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=5135

Guest Sirrizzo
Posted

precum a zis si fantomas....in momentul in careiti da "conection refused"....e clar atunci seeverul e picat....cum ajunge el sa fie pikat..asta e alta treaba....si raspunsurile pot fi multe.. :D

Iar in cazul..in care scrie ca e "conection timeout".....mai degraba ai u un fas de net...si nutzi ajunge ca sa deschizi hubul respectiv....

Nu incerca sa schimbi DNS urile...ele sunt aceleasi peste tot....nu au nici o vina....Bagatzi ip urile corecte..verifika daca ai net...iar daca nu te conectezi pe un anumit hub..nu e vina ta...Succes ;)

Guest greendog
Posted

Omul meu la care apare connecting time Out . Care este mai precis problema?

1 probabil ai intrat cu minim slot 2 si trebuie 3 ---- asta nu ar fi o problema ca te poti conecta dar nu potiu downloda .

2 probabil nu esti abonat la RDS .... :wacko: glumeam .

3 probabil daca esti abonat la RDS nu ai scris corect nicku , se scrie corect si bine in felul urmator : [RO][TM][RDS]nick ( nickul nu trebuie scris nick ci numele pe care il vrei tu .

Pana acum am enumerat niste banalitati acu voi spune adevarata problema de ce nu poti sa intrii .

OPeratorului principal , cel care a facut hubul respectiv ( [RO][TM][RDS]kwha ) nu ii place ca hubul sau sa fie numit fatbox de accea e posibil ca a facut deja schimbarea din fatbox.rospot.com:4111 in guild.rospot.com:4111 . Incearca asa . Daca nu merge asa inseamna ca ceva nu ai reglat bine la DC++ . Eu stiu ca deocamdata ...data de azi 2005.02.08 mai functioneaza adresa cu fatbox dar cine stie .

Succes !!!

[RO][TM][RDS]GreenDog

http://community.webshots.com/user/fashionx

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Moarte sigura cu Cobra , dar mai sigura e cu Mobra . ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...