TenshiTNQ Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Nu'mi ziceti si mie sniste dsp/efecte tp winamp.... :rolleyes:
Trex Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Incerca enhancer v0.17, are o gramada de functii . Eu personal il folosec si sunt foarte multumit de el. pluginul il gasesti la: http://www.i-adrian.home.ro/
aolex Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 eu de cand ma stiu folosesc stereo expander . nu are multe optiuni dar imbunatateste foarte mult calitatea sunetului . merita incercat ;)
BooM-retired Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 gaseshti pe pagina de la Winamp cate efecte vrei, care fac orice. Printre cele mai bune: Dee2, shi DFX (dar personal nu folosesc nici un plugin shi nici macar equalizer, am un simplu amplificator din care reglez sunetu cum imi trebuie).
nwradu Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Am incercat cam toate pluginurile de efecte si am ajuns la concluzia ca Enhancer si DFX sunt cele mai bune. Astea imbunatatesc vizibil calitatea sunetului. Din pacate amandoua cam sufera de o problema, si anume ca duc vocea "in fundal" si accentueaza mai mult partea instrumentala. Depinde si de ce gen de muzica asculti... Le-am folosit pe ambele destul de mult timp, dar apoi am renuntat si am umblat un pic la setarile din Equalizer si aia e tot. Ca tot veni vorba, am renuntat si la skinul modern de Winamp, chiar daca arata bine de tot. Nu de alta, dar oricum nu ma uit la Winamp cand ascult muzica, de obicei fac si altceva la calculator. Al meu e cam varza, si de exemplu am observat ca se reducea la jumatatea utilizarea procesorului dupa ce am scos skinul modern si am trecut la unul clasic, si s-a mai redus inca pe atat utilizarea procesorului dupa ce am scos pluginul de DSP.