tyler-durden Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 s-a facut mare tambalau ca se trece la IP dinamic. ok s-a trecut. mie cel putin unu mi s-a schimbat doar o singura data IP-u, de fapt este cel care l-am primit atunci. vreau si eu sa stiu cat ma va tine IP-ul prezent, daca pot eu sa-l schimb sau raman cu el? Este un server de FTP care da acces numai la anumite IPuri si daca mi se schimba...
kilroy Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ei cu schimbarile lor cretine parerea mea... desigur... si cand anume se schimba ipurile, cand intra in vigoare chestia asta? pentru toti de pe cable link? sau cum?
xgodz Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Continuati aici ---> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=65904 puteati sa va uitati cateva threaduri mai jos si sa nu mai faceti un topic degeaba
tyler-durden Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 earthquake, nu prea m-a lamurit mai nimic topicu la care mi-ai dat linku, am aflat insa de la un prieten care a lucrat la RDS cum sta treaba. thnx anyway
Guest luxy Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Chiar asa nu fii secretos explIca-ne shi noua ce surprize ne ma-i rezerva rdsul ??
IeD3vil Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 mah... cand s`a trecut pe DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), s-au alocat alte ip-uri, care se vor da pe baza MAC-ului modemului vostru, shi nu se vor mai schimba.punct.
MeThodMan4LinKMania Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 mah... cand s`a trecut pe DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), s-au alocat alte ip-uri, care se vor da pe baza MAC-ului modemului vostru, shi nu se vor mai schimba.punct. Adevarat ai grait ....ceatza restu