silviu_alexxx Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Acesta este un ghid pentru toti care sunt noi ventiti in lumea celui mai tare forum din romania(pe domeniu rds) Va rog sa fiti atenti cand postati si folositi optiunea search pentru a scutii operatorii forumului de inchiderea topicurilor pe aceeasi tema+evitarea aglomerarii forumului. In plus este un avantaj si pentru dumneavoastra,raspunsurile putand fi deja postate la problema respectiva. Rog adminii forumului sa-l puna intr-un loc mai vizibil.
alex Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 recycle bin e destul de vizibil? pentru a mia oara .. nu mai postati in stirile link mania ;) chestia asta e si in regulament ...daca nu citesc regulamentul nu o sa citeasca nici postul tau
rats Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 din moment ce unii nu intra pe threadu` "INTREBARI PUSE FRECVENT ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=5135 ) nu cred ca o sa intre pe asta <_< ... recycle bin e destul de vizibil? yeah sure... :lol:
nwradu Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 din moment ce unii nu intra pe threadu` "INTREBARI PUSE FRECVENT ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=5135 ) nu cred ca o sa intre pe asta <_< ... Cel mai tare a fost ala care a postat in Plangeri la adresa moderatorilor ca ar fi bine sa existe un thread cu chestiile care se intreaba mai des, ca sa nu se mai deschida atatea threaduri. Doua randuri mai jos ce credeti ca era? :unsure: :blink:
silviu_alexxx Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 ;) incercam sa fiu de ajutor....
BooM-retired Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Am observat ca incercai sa fii de ajutor, dar chiar nu are nici un rost. E bine ca ai incercat sa faci un gest bun, dar din pacate chiar nu are rost, peste 2 zile acest post urmand sa ajunga la pagina 2 shi de acolo chiar nu o sa-l mai vada nimeni
alex Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nu pot sa fac pinned un post care explica doar o problema :)