csoka.zsolt Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Am Windows 98SE pe HDD si vreu sa-l pun pe CD,astfel incat acest CD sa fie un CD BOOT!!Se poate?Daca da,atuci cum??? :unsure:
L00KY Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 din cate stiu eu nu poti sal pui ala de pe hdd.....numa dak faci copie la un cd care ii deja boot....
aolex Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Hhhrrrrrrrrrrr. Cumpara licenta originala. ce ta face sa crezi ca nu are licenta originala ? in plus , aia nu ar rezolva problema . nu se poate face boot cd cu windows . linux da , windows nu :)
MontBlank Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Hhhrrrrrrrrrrr. Cumpara licenta originala. Poate unii dintre noi nu au bani...... ;) Take me for example ! :P
Guest worm Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Pai nici el nu are bani,dar precis are mamica & taticu!!
Sicone Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Mah voi ati vazut cat costa un windows cu licenta?? XPul este in jur de 250 de euro (cred ca si mai mult) asa ca nu o mai dati cu licenta si cu kestii din astea ca nici voi nu cred ca aveti licenta la windows.
agy Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ce ta face sa crezi ca nu are licenta originala ? Am citit si alte posturi scrise de el. Poate unii dintre noi nu au bani...... wink.gif Take me for example ! tongue.gif Cine are bani pt configuratii de de PC vezi forumul respectiv, sau permite zeci de milioane pt set boxe etc. trebuie sa permite si o licenta. ;)
agy Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Mah voi ati vazut cat costa un windows cu licenta?? XPul este in jur de 250 de euro (cred ca si mai mult) asa ca nu o mai dati cu licenta si cu kestii din astea ca nici voi nu cred ca aveti licenta la windows. XP Home Edition OEM : aprox 4.000.000 XP Professional OEM: aprox 6.000.000 Am. ;)
MontBlank Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Pai nici el nu are bani,dar precis are mamica & taticu!! Si daca nu dau parintzii $$$ ? Mereu cand ii cer lu maica-mea bani imi zice : "- Dar tu ce crezi ca fac ?! Ma culc si peste dimineatza dau peste bani !??! Trebuie sa facem economie!!!!!!!!!!!!!!!!!" Try to deal with her !!!! :lol:
aolex Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 XP Home Edition OEM : aprox 4.000.000 XP Professional OEM: aprox 6.000.000 Am. ;) nu ti se pare ca e cam scump ? e un salar calumea ...
agy Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Sigur sunt scumpe. In orice caz sunt impotriva MS, dar legile au devenit destul de arzatoare, si exista si alternativa legal gratuita: LINUX. Daca alegi varianta "obisnuita" macar sa nu faci prea mare publicitate. :)
MontBlank Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Cine are bani pt configuratii de de PC vezi forumul respectiv, sau permite zeci de milioane pt set boxe etc. trebuie sa permite si o licenta. ;) OFF TOPIC: Eu am niste boxe amarate de 350 mii . Auzi la el...sistem audio ! LOLZ ! :lol: Si nu ! Nu imi permit licenta ! Eu calculatorul asta il am din 2000 ! Deci datzi seama catzi bani am ! Au trecut 5 ani ! Se duce de rapa calculatorul...mai e putzin si moare HHD-ul ! Am bani ptr un nou HDD ?! NU ! Inca o faza tare...nici nu pot sa imi platesc netu ! Ma amenintza asta de la net ca ma taie de la el daca nu platesc ! 6 MILIOANE !!!! STII ce POT sa FAC cu BANII astia ?!!?! Sa imi UPGRADE-ez ceea ce pot la calculator ! ;) So pace ! ;) Configuratzia: P3 850 MHZ HDD 40 Gb GFORCE 2 PRO 32 Mb 256 DDRAM Datzi si tu seama.....ce sa mai fac eu cu compul asta ?! Noroc ca pot sa stau pe net si sa joc ceea ce mai pot sa joc ! :( <_<
crazy19 Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Am Windows 98SE pe HDD si vreu sa-l pun pe CD,astfel incat acest CD sa fie un CD BOOT!!Se poate?Daca da,atuci cum??? :unsure: Ceea ce vrei tu se numeste BartPE builder si-l gasesti aici, iar plugin-uri gasesti aici,aici si aici. ;) P.S. Pentru ceilalti: in loc sa va bateti in licente, mai bine cititi de 2 ori ceea ce vrea autorul topicului. B)
csoka.zsolt Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Iti multumesc crazy 19!Vad ca ceilalti au mers prea departe!Ma intreb "Agy",daca tu ai la toate programele si windowsurile licenta?!! :huh: !Asa ca SHUT UP!!Eu nu ma straduiesc in timp ce am Windows 98 SE,sa il mai cumpar odata(logic) :lol: !