DiAngello Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Salutari. As vrea sa imi construiesc un deltaplan (hang-glider). De cateva luni tot caut pe net dupa planuri insa nu am gasit nimik gratis decat planuri pentru vechile quicksilver si icarus, insa astea mi se par prea greoaie de controlat pentru cineva care nu a mai zburat niciodata. As vrea sa incerc ceva cu aripa delta. Are cineva planuri pentru asa ceva? dati-mi si mie un mesaj va rog. si inca ceva. daca nu aveti idee despre ce e vorba aici, nu va mai obositi sa consumati banda si timp degeaba. multumesc
John Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 LooL "Vreau sa zbor" Ia niste extesy (kidding) Incearca sa cautzi pe google ....
Katarsys Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 sa nu ajungi ca batman-ul din reclama just kiddin on topic-foloseste dc pe huburile suedeze am vazut niste planuri(dar habar nu am ce model).
Unknown Soldier Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ce legatura are asta cu sportul??? Mutat la Diverse!
maddogg Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 bea un redbull si gata [redbull iti da aripii]
Ahilosu Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 maddog warn respectiv suspendcum acest topic nu mai prezinta interes, closed