falcon2blue Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 (edited) EDIT:TOPIC CLOSED plzpt uni s ar putea sa vi se para inutil acest post dar trebuie sa l facuitati ce status ishi pune un copil la mes : http://img486.imageshack.us/img486/5714/image00004kz.jpgbine ca pui dita-mai poza, ca sa strici aspectul forumului Edited January 5, 2006 by falcon2blue
c3nz0r Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ai pus la titlu "Prostia unui Coleg" ... DE CE? sa fim seriosi se cunoaste ca acesta a pus intentionat acel status de FUN ..nu ca nu stie engleza eu vad la multi statusuri gen "viu mai uebcam" "nat at mai desc" " sau gen jumate engleza jumate romana .....and so on ... nu este necesar acest topic ...parerea mea
Anakin_Theo Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 du iu nou yu have du a stupid fing?? du yu? clouz dis topic
Wasssup Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 du iu nou yu have du a stupid fing?? du yu? clouz dis topic wink.gif e done sterge-te la gura de engleza
Qui-Gon Jinn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 nu ma mai mira nimic la ce statusuri au cei din lista mea "fuck baitza, cine vine cu moi?" sau "ma plictisex"
netics Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 lame kid lakefalcon2blue trebuia sa postezi si tu ceva nu?
DevilMind Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Da ..e pus de fun ..da e fun de infantil Sa mai iasa oleaca in lume
Isome Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 du iu nou yu have du a stupid fing?? du yu? clouz dis topic Mai mai mai Theo...ma asteptam sa faci o criza ca se ia de unu din clanu tau ala e Coser nu te mai lua bah de el ca ala a fost la mine in clan si e jmecher tipu poate este un termen nou dar ala facea o gluma
falcon2blue Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 ok recunosk aku k ma uit mai bine e o mare tampenie ,close topik shi un warn daka chiar se simte nevoia ,multzumesk
The Wizard Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 mai marfa e chestia aia cu i hate MU-istii decat ce a scris ala acolo.asa scriam eu la fracna juma romana , juma engleza ca franca lipsa, nu stiu mai nimic . this is my devoir hahaha.
Coser Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 domnule ROMAN COSMIN (cel care a pus acest topic) Era o gluma special facuta pt amuzamentul celorlalti. Sunt colegul tau de clasa shi sti fff bine ca stiu engleza de 1000 de ori mai mult ca tine shi nu mai comenta tampenii dinastea. Daca vrei sa iti pun shi propozitii combinate; romana spniola germana shi engleza. Cel mai nasol topic pe care l-am vazut e asta!!!
Mew2 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 cosere ca tu stii mai multe. Desi stiu ca falcon stie mai multa engleza ca tine, tu nu stii mai multa chimie ca el( e printre cei mai rapizi la raspunsuri si la probleme) nu stii mai multa istorie ca el( tu care ai luat 2.75) si nici fizik(nu-i de mirare ca doar eu si cu el mergem la olimpiada). deci taci, ca tu stii sa critici lumea dar nu te critici pe tine insuti.
frankie Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ia nu va mai certati pe forum ca de aia exista batai si PM-uri. Nu conteaza care e mai tare la chimie, franceza fizica si sport. Stoopid topic .
Shade Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 lol haha auzi gica esti varza la chimie ti-o spun pa internet ca n-am tupeu' sa ti-o zac in clasa Off-topic: Cred ca cele mai tampite status messages sunt ale mele, totusi.
falcon2blue Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 OFFFFFF DE DATAT ASTA NU MAI DAU EDITTOPIC CLOSEDPS:orice nelamuriri in legatura ku confliktu coser IM pe messu meu
frankie Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ce te face sa crezi ca poti inchide un topic? A vazut si el prin alte threaduri asa . Numai moderatorii inchid threadurile falcon
Anakin_Theo Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Mai mai mai Theo...ma asteptam sa faci o criza ca se ia de unu din clanu tauala e Coser nu te mai lua bah de el ca ala a fost la mine in clan si e jmecher tipu poate este un termen nou dar ala facea o gluma acum am realizat ca ala e coser si eu nu am zis asa de coser, ci am ras de falcon2spammer asa ca nu ma mai critica(BTW vreau si eu o d-aia cu I hate falcon2blue pls)