Guest m-tech Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 cum se poate gazdui un site web pe pc-ul de acasa, daca este posibil in primul rand si daca da, care sunt conditiile: trebuie configurat ca server ,etc; mentionez ca am un domeniu cumparat de la rnc si nu vreau deocamdata sal pun pe un server cu plata thanks!
alex Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 de ce ai nevoie ... ip rutabil serverele necesare rularii( prefer open source-ul) Apache (2 sau 1.3) PHP (5.02) MySQL (4.0.23) toate softurile de mai sus sunt disponibile atat pesntru windows cat si pentru linux. Recomand totusi sa rulezi serverul pe linux ;) P.S. daca ai cablelink se poate face dar nu stiu cat este de corect( nu am citit tot contractul :P )
Kane Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Normal nu este corect, de fapt in contractul RDS se specifica o restrictie de pachete pentru a nu putea creea un server pe o conexiune CableLink. Acuma personal n-am incercat deci nu stiu daca e adevarat sau nu.
alex Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 mai ... eu am acasa asa ceva ... dar nu am nici un dns pe el si il folosesc mai mult pt teste ... ca este accesibil si pe net e alta treaba .. nu m`ar deranja daca ar bloca portul pe care ruleaza serverul & stuff