Jump to content
catalin74

Test de banda pt Craiova

Recommended Posts

Posted

Sunt foarte curios daca stiti dintre cei din Craiova vreun link pt masurarea vitezei de banda mai ales pt metropolitan- Craiova.

De pe link-urile postate de Nwradu am obtinut o viteza de 14-15kB/sec, dar serverele respective sunt de Bucuresti. Nu de alta, dar cu toata euforia asta cu "liber la download" as vrea ca sa fie respectate angajamentele privind si viteza, nu numai cantitatea! De exemplu, cand am solicitat la RDS Craiova explicatii privind difrenta intre 15 kB/sec si 30-32kB/sec cat ar corespunde lui 256kbs, mi-au raspuns ca ei asigura o viteza de pana la 256 kbs, si cu alte cuvinte nu ma pot ajuta prea mult. :angry:

Deci, de pe serverele locale - Craiova:

Ce viteza scoateti dupa ora 0.00 din data de 01. Februarie.

Dovediti! ;)

Posted

cataline nu te speria ca viteza de pe metropolitan e la fel cu cea de pe extern la noi.

am facut testul de viteza de 3 ori si tot cam 15 KB/sec mi-a dat. si dc ar fi sa-l fac cu un server metropolitan tot atata ar da. incearca tu sa iei cu mai mult de 15KB/sec ziua, de pe hub sa vezi ca nu sare. seara/noaptea intr-adevar ajunge pe la 27-29 KB/sec. asa ca dc vrei sa downloadezi la greu lasa-ti calc noaptea deschis(dc poti sa dormi de zgomot).

Your current bandwidth reading is: 121.80kbps

which means you can download at 15.23 KB/sec. from our servers.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...