alinush_83 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 am si eu cateva intrebari... 1. as dori sa stiu si eu daca exista vreun prog care sa ia mesajele de pe server, dar sa nu le si stearga de acolo, sau exista vreo optiune care sa impiedice stergerea lor? 2. cand trimit mesaje de pe web (cu ie) nu imi baga in mesaj si semnatura, de ce? eu am setat semnatura in optiuni si am si salvat-o. astept si eu un raspuns din partea voastra... B)
erty Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Eu folosesc OE (salvez manual mail-urile de care am nevoie intr'n folder) Nu ..stiu daca exista un ClientMail care sa nu stearga.. ;)
alinush_83 Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 mi se pare ca poti sa alegi distinatia mesajelor cu netscape comunicator-ul, dar nu sunt sigur, adica sa iti alegi un folder unde sa se salveze mesajele pe hdd-ul tau totusi o optiune ceva pe acolo, nu exista sa nu se stearga mesajele? p.s. levente nu mai edita mesajele pt ca ma pui si pe mine sa le editez si nu mai stiu ce sa scriu... B) B)
alex Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 1. Mozilla Thunderbird dar trebuie sa setezi sa nu stearga mesajele de pe server sau sa le stearga dupa un anumit numar de zile. 2. La ce serviciu de mail te referi?
alinush_83 Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 1. Mozilla Thunderbird dar trebuie sa setezi sa nu stearga mesajele de pe server sau sa le stearga dupa un anumit numar de zile. 2. La ce serviciu de mail te referi? la rdslink, am setat semnatura, dar nu vrea sa o trimita in mesaje, why?
alex Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Faci un fisier txt sau html cu semnatura si o incarci de acolo ;) nu o scrii pur si simplu
Guest serghei2004 Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 pt punctul 1 daca folosesti Outlook vezi email accounts/ more settings/ delivery/ leave a copy of messages on the server