Jump to content
Slick

si totusi

Recommended Posts

Posted

Si tu crezi ca va plati cineva prostia lor?

Trebuie sa ajunga la o intelegere cu noi, altfel risca sa-si piarda jumatate din abonati

Posted

Si tu crezi ca va plati cineva prostia lor?

Trebuie sa ajunga la o intelegere cu noi, altfel risca sa-si piarda jumatate din abonati

:D :D :D

glumesti nu? cum sa se ajunga la o intelegere? chiar ii crezi atat de batuti in cap? iti dai seama ce inseamna depasirile de trafic din luna asta? cateva mii, sau mai mult de para. chiar crezi ca tie, de ex:, care ai trafic suplimentar de 10 gb sa iti reduca la juma', iar mie ca ma 430 de mb nu imi reduce? asta ar fi hotie pe fata... ca sa nu mai zic, sa nu se plateasca traficul suplimentar ar fi o binecuvantare pt toti :rolleyes: :rolleyes: , dar nu prea cred.

"in consecinta si prin urmare", iti spun sigur ca nu o sa ajunga la nici o intelegere, nu platesti iti taie netu'. si faza cu pierdutul abonatilor, nu este o problema, isi fac altii stai tu fara grija.

deci...aveti grija cum stati pe net in astea 2 zile... si mai ales puneti bani deoparte pt facturile pe luna ianuarie... :) :) B)

ce bine ca exista butonul "edit" :D :D ;)

Posted

cu sau fara tva? :D :D :D :D

chestia este ca nu e de ras....

si sa nu spui ca vei si plati? de cat ai abonamentul?

eu as zice sa scoti banii de la saltea si sa ii investesti in ceva... adica in factura de la net B) B)

Posted

Am abonament 9$ cam atata o sa fie fara TVA

:huh:

Jur ca maduc si le dau in cap la toti de acolo cu bota de 'BazeBoll' si cu e-mail`u :P

Posted

dah ce va place sa postati aiurea!!! :P se vede k site u asta a ramas fara admin k lumea !propun mutarea la rb!sau la sectia aia pt vorbitorii(shi cititorii) de alte limbi decat romana!!! :)

Posted

dah ce va place sa postati aiurea!!! :P se vede k site u asta a ramas fara admin k lumea !propun mutarea la rb!sau la sectia aia pt vorbitorii(shi cititorii) de alte limbi decat romana!!! :)

de ce vrei sa se mute? eu cred ca este o problema care ii "arde" pe multi utilizatori ai rds-ului. ce ai vrea sa se discute in sectiunea asta? propune tu un subiect interesant si vom dezbate pe marginea acelui subiect NUMAI daca este interesant.

ce tie nu iti este oarecum frica ca iti va venii factura si cu traficul depasit, sau tu nu ai depasit traficul inclus? :D

Posted

N-am avut timp sa stau pe net pentru a depasi limita impusa pentru abonamentul de 15$ (in contractul vechi).

offtopic: Macar cei care au depasit limita impusa anterior (sau cea noua) au largimea de banda la jumatate?! :unsure:

Posted

Daca seplatesc depasirile...

Am de platit aprox : 614400000  :o

Relax ! Ai gresit la "inmulteala".Sau poate ai de gind sa te pui azi pe dll... :P

Posted

am abonamentul vechi de 15... asta insemanand cica 4 GB trafic. la ora actuala.. am 4,076.94 MB adica 3.98 GB.

prin data de 22 ianuarie., cand am depasit 2 GB am fost limitat la asa-zisul '128' si am sunat la ei.. si atunci mi-au zis ca e o eroare de la ei, m-au trecut cu abonament de 9 $, dupa vre-un sfert de ora am lamurit treaba asta, apoi am intrebat de depasiri si mi-au zis ca nu se platesc nici un fel de depasire si ca oferta asta noua e valabila din 1 Ianuarie, asa ca nu am de gand sa platesc nimic in plus, daca va fi cazul poate ajungem sa ne judecam si prin instanta ;) (desi nu as vrea asta)

aaa da, am uitat sa va precizez ca sunt din Baia Mare

Guest zorrocaesar
Posted

cat costa depasirile la abonamentul de 9$?

Posted

0,04$ pe mb,adica vreo 40$ pe gb,fara tva

Posted

cat costa depasirile la abonamentul de 9$?

@zorrocaesar -> cica ar fi 0.04... dar nu e :P

@topic:

Iisuse Christoase...

Depasirile nu mai sunt pe site... mie TARE greu imi vine sa cred ca nu se mai taxeaza de la jumatatea lunii... ar fi o tampenie colosala. Ori de la inceput, ori de luna viitoare... get the fox outta here :P

Posted

eu propun sa mai gandesti cand postezi

Adio forum, te las cu bine

e necontorizat

Posted

pe ce data se emit facturile? 1 sau 10 ianuarie? n-am mai primit factura acasa de vreo cateva luni, mereu ma duc pe 18 sa platesc.

Posted

pe ce data se emit facturile? 1 sau 10 ianuarie? n-am mai primit factura acasa de vreo cateva luni, mereu ma duc pe 18 sa platesc.

E scump hartia si posta.. :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...