Jump to content
Slick

si totusi

Recommended Posts

Guest loco4ever
Posted

Am abonament de 9$, si am vreo 1026 mb peste giga ala inclus in abonament, adica vreo 40 si ceva de dolari de plata.Adica vreo 50$(poate mai mult) fara TVA.In total, peste 1.700.000.

Eu totusi am incredere in baietii de la RDS Tehnic, cei care au spus ca este valabila oferta de la 1 ianuarie in toata tara, deci nu as mai avea nimik de plata inafara de abonament.

Daca totusi va trebui sa platesc aceasta factura imensa, o sa o platesc dupa ce o sa am o cearta calumea cu RDS-ul din oras, dupa ce o sa le arunc in fata mail-ul prin care mi se spune ca am nelimitat de la 1 ianuarie 2005, dupa ce o sa fac o plangere la protectia consumatorului, si mai ales dupa ce o sa imi taie abonamentul pt. neplata facturii (pt. ca stiu ca tot ce as face, tot nu o sa ii fac sa imi stearga factura!).

Cam atat as avea eu de spus....

Posted

Vreo 700 Mb, deci no problems. Abonament de 9$.

P.S. Nu am putin trafic fiindca mi-ar fi frica de depasiri platite, am putin trafic pentru ca am jucat MU in prostie si nu am avut timp de dlds.

Posted

am vreo 7 giga... din abonamentu de 1$... nu credeti? here is proof:

beatthisamators.jpg

let me see you "amators" beat that!!!! :lol: :lol: :lol:

Daca se plateste intr-adevar (desi nu se plateste in arad sigur) cred ca ma spanzur cu sireturile ;)

Posted

Anul: 2005

Luna Trafic in Trafic out Trafic total Trafic total(MB)

1 3,574,299,866 5,300,440,328 8,874,740,194 8,463.61 MB

n-am de gand sa platesc nici o depasire. am inceput sa downloadez la greu numai dupa ce am primit asigurare de la rds comercial ca in Tg-Jiu nu se platesc depasiri. daca isi schimba parerea sa plateasca tipa aia care mi-a spus ca nu se factureaza nici o depasire, ca altfel o sa fie razboi...intre mine si mamii ;)

edit: abonament de 9$.

Guest loco4ever
Posted

slabutz...

Mai ai pina sa intri in Clubul Platitorilor La-Greu!!!

Nu e de ras...e de plans ca poate ne fac astia figura....

Posted

Am 240 MB si am Abonament de 9$.

Mie asa mio zis alea de la RDS ca modificarile cu abonamente vor fi aplicate la toti utilizatori pana in prezent de la 1 FEBRUARIE!!

Asa as rade daca trebe sa platiti aia care a depasit Abonamentul. :D :D

Posted

vreo 500-600 mega depasiri.Ar fi beton ca in prima mea factura de net , pe langa taxa de instalare,abonamentu,convorbirile pe mobil,cei 10 m de cablu suplimentar sa vad si depasirile. <_<

Posted

[30-1-2005 19:34] 2,190.31 MB

Cam putin pt. ca de pe extern iau cu viteza foarte mica... nu stiu de ce... pana si cu BitTorrent iau cu 6 kilo... si asta fara nici un netlimiter...

PS: astept sa ne mareasca si viteza de transfer la 512 kbps(64 kilo pe secunda)... ar fi misto asa... si cand o sa ajungem cu net de 1024 kbps(128 kilo pe secunda) pot spune ca avem un net excelent...

Cand o sa avem net de 8 MB deja... hmm.... o sa fie prea mult si o sa ma uit cu intristare spre vremurile "din tinerete" cand stateam 10 ore ca sa iau un film...

Posted

Am 240 MB si am Abonament de 9$.

Mie asa mio zis alea de la RDS ca modificarile cu abonamente vor fi aplicate la toti utilizatori pana in prezent de la 1 FEBRUARIE!!

Asa as rade daca trebe sa platiti aia care a depasit Abonamentul. :D :D

ce m-as rade sa-ti pice tie un pian in cap

alinush_83, tre sa uploadezi poze pe un site (www.photobucket.com)

scrii %7Boption%7D<LINK> si inchizi IMG-u

Posted

Si eu stiu ca tot de la 1 februarie se aplica modificarile.

Personal am trafic 150 MB, desi zilele astea, profitand de viteza de 80 kB, am tras peste 10 GB si cine stie cat upload am facut... Din fericire mi se contorizeaza traficul doar pana in ora 11 ziua, incepand cu data de 10 ianuarie. Practic din aia 150 MB, 90 i-am facut pe 1 ianuarie si de atunci cate un pic in fiecare zi, pana in ora 11 insa. Asa zice pagina de trafic, daca ma trezesc cu mai mult in factura fac scandal. Poate imi adauga tot traficul in ultima zi, ca am mai patit din astea...

Nu ca simtiti adrenalina asteptand factura de luna asta?

Posted

Comunicate de presa

11 Ianuarie 2005

Vesti bune de la RDS: noul serviciu CableLINK nelimitat

RDS.LINK vine din nou cu o oferta atractiva pentru toti utilizatorii sai: noul serviciu CableLINK nelimitat are vesti bune. De acum(adica din 11 ianuarie 2005) inainte pachetele de servicii ofera un trafic nelimitat pentru orice tip de abonament CableLINK. Oferta este valabila pentru toti abonatii la catv RCS, TVS, TVH, TerraSat (CableLink +), dar si pentru cei care doresc doar o conexiune la Internet, fara servicii catv (CableLink).

Noile abonamente CableLINK + si CableLINK ofera acum trafic nelimitat, iar latimea de banda variaza in functie de volumele de trafic atinse in timpul lunii. Un motiv de bucurie pentru toti utilizatorii CableLINK, care acceseaza serverele Link Mania, dedicate iubitorilor de divertisment, download si jocuri online. Utilizatorii (adica noi toti), precum si cei interesati pot gasi mai multe detalii despre aceasta oferta pe site-ul www.rdslink.ro .

Serviciul CableLINK nelimitat este disponibil in acest moment in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Brasov, Constanta, Craiova, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Oradea, Ramnicu Valcea, Slatina, Timisoara, Vaslui, Sibiu, Satu Mare, Targu Mures si Targu-Jiu.

Trafic nelimitat, viteza de pana la 256 Kbps si o linie telefonica gratuita (cu mii de minute gratuite in reteaua RDS.TEL si sute de minute in reteaua operatorului clasic) - iata avantajele de care poate beneficia orice abonat RDS prin noul serviciu CableLINK.

turc sa fii si sa nu intelegi mesajul asta. spune clar, negru pe alb, ca din data aia-11 ian 2005- traficul e nelimitat in orasele respective.

Posted

trafic nelimitat = nu ti-l taie dupa ce faci X gb. asta nu inseamna si trafic nelimitat GRATUIT.

REVIN : STIE CINEVA DACA PLATIM SAU NU DEPASIRILE ? (Craiova)

Posted

Perfect corect (daca se poate zice asa :D ) slicker666 mi-am luat cuvintele din gura (tastatura) TRAFIC NELIMITAT NU INSEAMNA SI GRATUIT. PUNCT

Posted

si pana acum traficul a fost nelimitat,doar ca plateai depasiri, iar ianinte nu-i zicea Cable link nelimitat,sau cel putin nu-mi aduc eu aminte, era doar serviciul cable link.

Pt Craiova am 3 email-uri de confirmare ca nu se platesc depasiri. idem pt Sibiu si Brasov. Tg-Jiu cand zice da,cand zice ba.

Posted

ce m-as rade sa-ti pice tie un pian in cap

:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :D

Mwuahahahahahhaahhaa

Am ras cu lacrimi, sorry nu m-am putut abtine.

Eu zic sa nu va faceti mari griji, nu cred ca sunt in stare sa va puna sa platiti.

Posted

sa presupunem ca se platesc depasiri...te duci frumusel cu email-urile la ei(de la filialal locala+alte orase), ii pui sa citeasca ce scrie pe site-ul lor de fata cu tine, le subliniezi faptul ca nu mai e tabelul cu depasiri acolo, intr-un final sunt de acord cu tine ca ai fost indus in eroare de o salariata de-a lor...ce-i de facut atunci? iti cer scuze si te lasa-n pace,sau te pun sa platesti?

Guest loco4ever
Posted

Eu cred ca unii nu stiu sa citeasca bine ce s-a scris in primul post de pe aceasta pagina, sau nu vor sa priceapa ca nu se mai plateste nimik suplimentar incepand din ianuarie.....e grava situatia lor!!!

Posted

Eu sincer am vreo 430 mb depasiti. Am abonament de 9 $ si sigur in Slatina se taxeaza depasirile :angry: Am intrebat si am primit raspuns afirmativ( se taxeaza) dupa ce mai inainte imi spusesera ca nu se taxeaza.

Am un prieten (tot din Slatina) care are deja depasire aproape 2 gb. :blink: Este foarte convins ca nu se taxeaza pentru ca a trimis un mail sa-i intrebe pe tipii de la rds si i-au spus ca nu se taxeaza.

Deci mai sunt si altii care trebuie sa plateasca la greu.

Si o sa platim cu totii pt ca ne-am invatat cu netul acasa. Chiar daca unii vor face scandal, vor arata mailuri de confirmare ca nu se plateste - cu totii vom plati. Acum recunoateti cu mana pe inima, nu va trec fiori la gandul ca nu veti mai putea intra pe net de acasa, ca nu veti mai juca online de la caldurica, de acasa ?

Pe mine da!

Deci.... toti vom plati, indiferent cat de "cocosi" ne-am da pe forum. :ph34r:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...