GERULA12345 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 salut!Ma poate lamuri cineva cum e cu contorizarea traficului?Am 900 de mega intr-o saptamina si abia am intrat pe odc putin.In rest doar am navigat !!!!!!!!Exista vreun hub rds in bucuresti pt. cei care au net prin fibra(acestia cica nu au voie pe cel traditional) .Multumesc!PS: IMi cer scuze pt cei care au mai citit acest topic ,dar nu am stiut in care sectiune sa-l postez,asa ca l-am postat in doua locuri.Mersi pt intelegere!
fernandodaniel72004 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 salut!Ma poate lamuri cineva cum e cu contorizarea traficului? Am 900 de mega intr-o saptamina si abia am intrat pe odc putin.In rest doar am navigat !!!!!!!! Exista vreun hub rds in bucuresti pt. cei care au net prin fibra(acestia cica nu au voie pe cel traditional) . Multumesc! PS: IMi cer scuze pt cei care au mai citit acest topic ,dar nu am stiut in care sectiune sa-l postez,asa ca l-am postat in doua locuri.Mersi pt intelegere! Ai fibra optica de la rds? cu cat tragi si cat platesti? privat daca nu vrei sa faci reclama sau antireclama
{JM}Alex Lifetaker Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 GERULA12345, trafic inseamna si download, si upload, poate cand ai intrat pe odc ai faccut ceva upload... altfel nu-mi dau seama cum ai putea fi contorizat cu 900 mb...
GERULA12345 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 sal!de pe odc trag cu 28 32 KB/sla fel si de epe linkmania(am tras cu 29)abonamentul este cel mai mic de la rds.Am facut su uplod dar nu cred ca asa de mult.SI uplod ul se pune la contorizre?
GERULA12345 Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Ma poate ajuta cineva?CE inseamna TRAFIC IN si TRAFIC OUT?cind apare la contorul de trafic.Mersi!
Qui-Gon Jinn Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Trafic IN inseamna cand tragi tu de la altii sau de pe internet (.com .ro etc) si trafic out Inseamna cand Trag altii de la tinde din share de pe dc++and friggin use edit next time!