Guest cristian014 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Salutare ! Va rog sa-mi spuneti cum transform un fisier din format .pdf in format .doc, fara sa se piarda caracterele romanesti ? Va multumesc anticipat.
nwradu Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Un program pe care l-am folosit de multe ori si care este foarte eficient este SolidPDF Converter. Iti ia un pdf si il converteste in .doc, pastrand intacta asezarea in pagina. Si nu ma refer doar la paragrafe, ci chiar si pdf-uri facute pe coloane, sau texte cu chenar, sau titluri. Plus ca ai de ales daca se ti le converteasca in mod normal, sau utilizand text box-uri pt a putea fi si mai usor manevrate apoi. Iar eventualele scheme din PDF (de ex sageti, diverse semne, in general chestii vectoriale, formate din figuri geometrice) ti le converteste nu ca jpg, ci ca desen in Word si poti oricand selecta parti din ele, muta, mari... Eu zic ca merita programul.
Guest Burebista Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cel mai bine dai file si 'save as text" si ai rezolvat problema... asta daca documentul nu are poze
WaH ^ MaTuX Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 cum ai gasit mah un topic in care nu sa mai vb de 1 an jumate :blink: :ceuameni: :dooh: un mod sa inchida thereadu
IceMan Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 si warn up celui care a "dezgropat" topicul de peste un an.