DevilMind Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ce ati facut in seara de ajun ? Eu am fost intr-o cambuza de bar, am ascultat manele si m-am batut Cool, nu ?
c3nz0r Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ce ati facut in seara de ajun ? Eu am fost intr-o cambuza de bar, am ascultat manele si m-am batut Cool, nu ? OMG !! Eu am stat cu familia pana pe la vreo 12 noaptea si dupa am jucat CS pana la 5 Dimineata ....
Ahilosu Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 cina in familie iar dupa cs..nu stiu de ce am impresia ca devil mind a facut acest thread doar pentru a se lauda, si nu pentru a afla ce au facut alti useri
Cavaliere Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Acasa cu parintii... am ascultat colinde... si pe la 12 am plecat sa ma plimbat prin oras nu era deloc frig era chiar placut.
Xellos Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 home with the family iar dupa un pic din counterstrike , un pic din prince of persia si atat
THuG-Radu Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Vineri ... club Bali Oradea .. masacre ... am ajuns acasa pe la 3:40 ... sambata ... acasa la un preten ... ne`am adunat catziva si am mancat croampe pai ;DD (cartofi prajiti pt necunoscatori) ... dupa care .. am venit acasa pe la 12:30 (foarte devreme , dar am plecat de acasa la 7) ... si am jukat CS pana la 3:30 ;D Cam atata Craciun fericit all !!!
BlueEnergy Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Pe la ora 20, am pus la combina muzica de Craciun si impreuna cu prietena ne-am apucat sa impodobim bradul. Pe la ora 21 ne-am pus sa mancam in familie si sa ne uitam la filme cu Stan si Bran! Cred ca nu e nevoie sa va zic ca timp de cat am ras uitandu-ma la aceste filme! Am facut asta pana pe la ora 1 si pe urma ne-am uitat la The Polar Express! Mie personal mi-a placut mult filmul. M-a facut sa uit ca sunt matur si sa cred ca Mos Craciun exista si dincolo de imaginatia noastra! Sau cel putin asa prefer sa cred! Sper ca ati avut o seara de Ajun cat mai agreabila si va doresc un Craciun Fericit in continuare!
seba18 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Eu am stat cuminte si l-am asteptat pe Mosul
DevilMind Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 nu stiu de ce am impresia ca devil mind a facut acest thread doar pentru a se lauda, si nu pentru a afla ce au facut alti useri Ti se pare tie ca e o lauda sa asculti manele obosite si ca tovarasii sa se ia la bataie intre ei ?
{JM}Alex Lifetaker Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Cu familia...doar e Craciunul nu? Noaptea am jucat ceva S.W.I.N.E(apropo super joc) iar azi un pic de Army Men RTS(am luat calea RTS-urilor). O masa cu familia, urmeaza acum sa ne ducem la niste rude Yep I love Christmas
Ahilosu Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ti se pare tie ca e o lauda sa asculti manele obosite si ca tovarasii sa se ia la bataie intre ei ? dap..
frankie Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Eu, ce sa spun, cam tot asa. Cina in familie si apoi la televizor ca era prea frig afara, si n-aveam ce face ca eram la tzara . In rest, distractie. Sper ca si astazi la fel. Sarbatori fericite baieti.
TonyMontana Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 M-am plimbat cu prietenii prin oras si am mancat cate ceva!
Qui-Gon Jinn Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 party...saracul vecin...mama da stiti ce a fost frumos dupaia? ca a trebuit sa fac curat in toata casa :-| omg omg omg cata mizerie au lasat oamenii in urma...
DevilMind Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Ahilosu mie nu mi se pare deloc. Si in plus de ce m-as lauda la niste oameni pe care nici nu ii cunosc ? Nu cred sa fie cineva pe forumu asta care sa ma stie personal Prin ce am zis acolo am vrut sa sublinez faptu ca a fost naspa . Nu cred ca tu te-ai lauda ca ai ascultat manele obosite toata seara si ca te-ai luat la bataie cu niste tovarasi Si cu asta am incheiat ca se nu se ajunga la o eventuala cearta.
THuG-Radu Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 @DevilMind Eu daca ma bateam cu dushmani .. si le dadeam peste ochi ... si ascultam manele intre timp .. m`ash fi laudat )))
alecs Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 acasa cu ai mei, am ascultat muzica de craciun iar apoi la Call of duty
DevilMind Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Da radu numai ca nu m-am batut cu dusmanii si nu sunt manelist Observ ca majoritatea din voi ati facut cu familia ..cred ca e cel mai bine asa. E intens spiritu de craciun cand stai in familie
frankie Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Da radu numai ca nu m-am batut cu dusmanii si nu sunt manelist Observ ca majoritatea din voi ati facut cu familia ..cred ca e cel mai bine asa. E intens spiritu de craciun cand stai in familie Ce e mai frumos decat un craciun petrecut in familie? (prob unul petrecut cu prietena ). In familie te simti cel mai bine, fiecare petrece cum poate, insa altii se duc prin baruri si colinda dupa bautura , nu mi se pare adecvat.
DevilMind Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Au fost la mine pe la 8 seara doua animale de oameni cu fete de borfasi ..ei colidau cica ...si cu ce voce suava mau intrebat daca primesc cu colinda Nu stii ca asa se zice ? Craciunu il petreci in familie si revelionu cu tovarasii. De craciun toata lumea sta acasa..cica
Unknown Soldier Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Eu m-am adunat cu vreo 20 de prieteni la unul din ei acasa si ne-am impartit cadouri...era un morman de cadouri la baza bradului....a fost fun!
z3tu Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Cu familia...prietenii..multa mancare si bautura