Jump to content
decu

SLATINA HUB

Recommended Posts

Posted

:P

Sper sa definitivez in zilele urmatoare hub-ul SLATINA-OLT.Astept parerile voastre aici.Va voi comunica imediat adresa ,dupa ce sunt convins ca merge. ;)

Posted

daca merge o sa iti ridicam o statuie, in locul aleia a lui Cuza de la Oltu :D :D , sau vrei sa ti-o ridicam undeva mai in centru? :D :D :D

oricum daca il faci meriti toata stima si lauda B) B)

sa imi spui si mie adresa, eventual un pm B) B)

Posted

Incerc azi la 17/18 sa-i dau drumu. Lasati mail-lul sa va dau adresa. Incerc sa-l fac deocamdata pentru un nr. restrans.

NOROC

Azi sb. 29/1/2005

Guest alinush_sl
Posted

pana la urma ce ai facut i-ai dat drumul sau nu? B)

Posted

a fost 2 h de proba dar fara useri. astept sa vad cati doritori sunt .pana acum doar voi doi ati intrebat. in functie de asta vad daca-i dau drumu sau nu.

e oricum o grija in plus pentru mine.................

Posted

Toata lumea tipa ca vrea hub Slatina. Acum cand venii vorba sa ne adunam doar 2 isi ?

Ironia sortii! Ce naiba reclama sa fac?Ce castig din asta? Poate cceva injuraturi?

SALUTARE! :(

Posted

daca nu faci tu, s-ar putea sa nu mai faca nimeni!!! deci... eu zic ca totusi merita sa-l faci. macar tine-l cateva zile sa vezi daca o sa fie cineva pe el. Oricum acum este weekend si nimeni nu prea sta pe net (cu exceptia unora). daca il faci s-ar putea sa ai o surpriza imensa cati o sa intre pe acel hub - dar mai intai tr sa spui care este... B) B)

nu renunta, tr sa-l faci altfel o sa murim in "comuna" asta de slatina... :ph34r: :ph34r:

Posted

Curaj, frate, nu te lasa invins de societate. Toti astia din Slatina o sa intre pe hub dar trebuie sa functioneze. Tu crezi ca lor le place sa fie taxati ( chiar daca de pe 1 februarie nu prea o sa mai conteze) ? :huh:

Mie nu-mi place.

Asa ca iti spun eu, cateva anunturi bine plasate si hub-ul ala o sa fie plin ca sunt foarte multi clienti pe rds slatina ( ca nu degeaba am asteptat eu 2 luni la coada sa-mi bage net, nu ? ) :) :)

BE HAPPY MAN !!!!

:D

Posted

oK man.

Adresa provizorie e: SLATINA-HUB(82.77.215.71)

O sa mearga doar sera, ca atunci am eu timp.

Minim slot 2

minim share 5gb

maxim users 10

va astept

SALUTARE!

Posted

Se pare ca nimeni nu are nevoie de hub Slatina.

decu, chiar daca nu-s din slatina iti admir gestu nebun... pai nu stii tu ca cel care se agita cel mai mult o ia cel mai tare in bot? ;)

Posted

Deocamdata n-am luat-o in bot. Dar mai stii.........Vad ca sunt putini din Slatina care sa vina pe linkmania,sau nu au nevoie de trafic necontorizabil

SALUTARE!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...