decu Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 :P Sper sa definitivez in zilele urmatoare hub-ul SLATINA-OLT.Astept parerile voastre aici.Va voi comunica imediat adresa ,dupa ce sunt convins ca merge. ;)
alinush_83 Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 daca merge o sa iti ridicam o statuie, in locul aleia a lui Cuza de la Oltu :D :D , sau vrei sa ti-o ridicam undeva mai in centru? :D :D :D oricum daca il faci meriti toata stima si lauda B) B) sa imi spui si mie adresa, eventual un pm B) B)
decu Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 Incerc azi la 17/18 sa-i dau drumu. Lasati mail-lul sa va dau adresa. Incerc sa-l fac deocamdata pentru un nr. restrans. NOROC Azi sb. 29/1/2005
Guest alinush_sl Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 pana la urma ce ai facut i-ai dat drumul sau nu? B)
decu Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 a fost 2 h de proba dar fara useri. astept sa vad cati doritori sunt .pana acum doar voi doi ati intrebat. in functie de asta vad daca-i dau drumu sau nu. e oricum o grija in plus pentru mine.................
alinush_83 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 pai fa-i si tu reclama pe mIRC, prin ziare :D , pe rcs :D , suna prietenii, lipeste afise pe stalpii de pe strada :D ca asa o sa fac si eu B) ;) oricum iti recomand sa pui un thread si aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=91 poate aici vei avea mai multi interesati..... nu pot sa cred, decat atatia slatineni sunt interesati de un hub pt slatina????
decu Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 Toata lumea tipa ca vrea hub Slatina. Acum cand venii vorba sa ne adunam doar 2 isi ? Ironia sortii! Ce naiba reclama sa fac?Ce castig din asta? Poate cceva injuraturi? SALUTARE! :(
alinush_83 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 daca nu faci tu, s-ar putea sa nu mai faca nimeni!!! deci... eu zic ca totusi merita sa-l faci. macar tine-l cateva zile sa vezi daca o sa fie cineva pe el. Oricum acum este weekend si nimeni nu prea sta pe net (cu exceptia unora). daca il faci s-ar putea sa ai o surpriza imensa cati o sa intre pe acel hub - dar mai intai tr sa spui care este... B) B) nu renunta, tr sa-l faci altfel o sa murim in "comuna" asta de slatina... :ph34r: :ph34r:
Guest rosla Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Curaj, frate, nu te lasa invins de societate. Toti astia din Slatina o sa intre pe hub dar trebuie sa functioneze. Tu crezi ca lor le place sa fie taxati ( chiar daca de pe 1 februarie nu prea o sa mai conteze) ? :huh: Mie nu-mi place. Asa ca iti spun eu, cateva anunturi bine plasate si hub-ul ala o sa fie plin ca sunt foarte multi clienti pe rds slatina ( ca nu degeaba am asteptat eu 2 luni la coada sa-mi bage net, nu ? ) :) :) BE HAPPY MAN !!!! :D
decu Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 oK man. Adresa provizorie e: SLATINA-HUB(82.77.215.71) O sa mearga doar sera, ca atunci am eu timp. Minim slot 2 minim share 5gb maxim users 10 va astept SALUTARE!
decu Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 Se pare ca nimeni nu are nevoie de hub Slatina.
rats Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Se pare ca nimeni nu are nevoie de hub Slatina. decu, chiar daca nu-s din slatina iti admir gestu nebun... pai nu stii tu ca cel care se agita cel mai mult o ia cel mai tare in bot? ;)
decu Posted February 1, 2005 Author Posted February 1, 2005 Deocamdata n-am luat-o in bot. Dar mai stii.........Vad ca sunt putini din Slatina care sa vina pe linkmania,sau nu au nevoie de trafic necontorizabil SALUTARE!
7Sev Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 a mers pana la urma ??? poate o sa trec prin Slatina in curand si as vrea sa mearga !
decu Posted February 6, 2005 Author Posted February 6, 2005 merge.searainspecial. atunci am eu timp si-i dau drumu. daca vom fi mai multi va merge mai mult timp.