Jump to content
Drumuzik

some musicians in the house?

Recommended Posts

Posted

nu stiu l-am mai facut odata dar vad ca nu apare..scuzati daca mai e odata...asa sunt curios daca mai este cineve pe aici care e muzician sau stie canta la ceva instrument...eu sunt tobosar de unde imi vine si nickul(drum muzik=drumzuik :P )si mai stiu si chitara si mai multe...va rog postati aici doar ce-i in cauza si toti n00bi care vor sa-si faca posturi! ;) ...poate vom reusi sa discutem de anumite preferinte, sfaturi s.a!!!

respect!!

Posted

sry n-am vazut:(

da nu stiu de ce mi l-a inchis :( ce e asa de rau in el?

pur si simplu nu e publicitate e asa o discutie in general asa ca...daca va rog mie indiferent unde e dar nu-l inchideti!!!

Posted

Eu sunt complet afon cand e vorba de muzica (in generala nici nu ma lasa sa cant la orele de muzica - stricam totul) dar mi-ar place sa stiu sa cant la vioara. Imi place mult muzica de vioara, am si cateva melodii mai reusite din soundtrackuri sau din muzica clasica prin hard... Si pianul e marfa.

Posted

Am avut vreo 2 tentative legate de invatatul pianului, care nu s-au materializat in ceva concret, in primul rand datorita lipsei mele de rabdare ;) si lipsei de timp (in loc sa studiez, postam pe linkmania)...

Posted

:lol: :ph34r: :lol: io am invatat singur...tot ce stiu.era cand studiam 10 ore pe zi..tat eram rupt :P :) ...

agy..electrica sau acoustica sau clasica.....banuiesc ca clasica!! ce chitara ai?

daca aveti ceva chitara sau orice altceva in custodie ce marca este?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...