Jump to content
Guest Bogdan

Administrare cont

Recommended Posts

Posted

Cum pot sa imi vad traficul la drs link? cand intru la admin.rdslink.ro zice ca username sau parola incorecta.Ce sa fac?????

Posted

Nu uita sa bifezi rubrica cablelink. De obicei userul e numele +initiala prenumelui. Parola e prenumele. Mai incearca.

Posted

Daca ai facut totul bine shi nu merge suna la RDS shi spune-le ca in 5 minute se rezolva tot (asha am patzit shi eu) (da vezi sa bagi bine user-ul shi parola, sa nu le confunzi shi neaparat sa pui cable)

Posted

Daca esti abonat nou n-are rost sa astepti cateva zile, ca s-ar putea sa ramai asteptand... Suna direct la ei, spune-le problema si iti configureaza pe loc contul. Cam toti am trecut prin asta.

Oricum pagina aia merge ciudat de tot, atunci cand merge. Si stiu ca acum vreo 2 ani am vrut sa-mi schimb parola, am apasat linkul ala, mi-a venit un fisier cu o parola generata aleator, dar tot aia veche mergea. Am mai dat de vreo trei ori comanda de schimbare, de fiecare data mi-a venit alta parola, doar ca nu o puteam folosi ca tot aia veche era in vigoare.

Posted

Eu unu nu o trebuit sa astept nici un pic.Chiar ala ce mi-o legat firele la modem o intrat in contu meu(parola si username eu am scris bun`intzeles).Da amu nici nu mai intru de vreme ce traficu ii UNLIMITED.Mai conteaza ???

Posted

Mersi de raspunsuri,dar am intratt si am incercat iar da tot nu merge.Nici daca pun la parola prenumele...nimic.Si am netu de 2 luni si am sunat la ei si zice sa astept....da nush cat....mai incerc

Posted

Totusi....tot dde rds...ma cam irita faptul ca la telefonia fixa oferita de ei trebuie sa formez si prefixul inainte.....e cam nasol mai ales ca sun tot in oras.....

Posted

Totusi....tot dde rds...ma cam irita faptul ca la telefonia fixa oferita de ei trebuie sa formez si prefixul inainte.....e cam nasol mai ales ca sun tot in oras.....

Si in celelalte retele formezi prefixul, execeptie face RTc (ei au 2 perechi.) <_<

Posted

De unde ai stins ultima oara calculatorul? :huh:

Din Start-Turn off computer-shut down? :huh:

Sau simplu din unitate? :huh:

Daca ti-ai stins calculatorul din unitate nu mai face asta. :mellow:

Posted

De ce intrebi de unde mi-am stins calculatorul?Are vreo legatura ? :o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...