BlueEnergy Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Craciun Fericit la toata lumea! Craciun Fericit alaturi de familiile voastre, prietenele(prietenii) vostri, alaturi de amicii vostri, alaturi de toti cei dragi voua! Craciun Fericit!
THuG-Radu Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 un simplu : Craciun Fericit prunci. !!! \:D/Cand a fii` revelionu` v`oi ura iara ;DDD
Dante. Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 LA multi ani all~(shi mai lasati calculatoru de anu nou).
THuG-Radu Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 La multzi ani si un an nou fericit aLL !!!
c3nz0r Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Un an nou fericit si sa aveti parte de tot ce va doriti
Qui-Gon Jinn Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 desi e frumos si anul asta totusi nu mai e acelasi sentiment...cel putin pentru mine care locuiesc in Galati si aici nu a facut nimic altceva decat sa ploua a nins de cateva ori si a fost frumos dar in rest ploaie si cer gri...sarbatorile de anu asta nu au fost la fel ca cele de anu trecut oricum...noroc cu familia care a fost acolo unde trebuia sa fie La multi ani si voua!
Shade Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 La multi ani! Fie ca anul nou sa va aduca... mda screw that.La mai mult noroc. Si distrati-va.
Guest sebastian.crisan Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 La mulţi ani tuturor! Să vă meargă din plin. Sa aveti parte de bucurii, sanatate si fericire.
frankie Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 CHIAR VOIAM SA FAC UN TOPIC.LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI!!!
Qui-Gon Jinn Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 LA MULTI ANI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SA AVETI SANATATE SI DE TOATEN NOUL AN URSI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANI DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM DUM (toba de la ursari ) URSI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ca sa nu ziceti ca nu v-am colindat si pe voi am ragusit la cat am tipat ursi baaaa prin tot galatiu :-| I KNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW WARN UUUUUUUUUUUUUUUUUUUP DAR SUNT PREA FERICIIIIIIIIT SI NU IMI PASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ARTIFICII
Cavaliere Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 La multi ani!!!! Multa sanatate (ca`i mai buna decat toate ) si tot ce va doriti.....................